10 obiceiuri ale unui cuplu fericit

· 1 iulie 2016
Atunci când ții de mână persoana iubită, simți și dai dovadă de încredere, siguranță, afecțiune, egalitate și arăți, pur și simplu, că ții la ea. 

A fi într-o relație de cuplu este una dintre cele mai plăcute experiențe, mai ales atunci când găsești pe cineva care te face părtaș tuturor „ciudățeniilor” sale.

Deși certurile și tensiunea nu pot fi evitate, simplul fapt că ești cu persoana respectivă te face să te simți plin de viață și fericit

Parteneriatul într-un cuplu presupune renunțarea la anumite obiceiuri specifice perioadei de celibat, dar îți oferă în același timp ocazia de a-ți schimba rutina și de a o îmbogăți cu diverse activități care te fac să te simți special.

Există 10 lucruri minunate pe care partenerii le fac împreună pentru a-și întări relația și a o face mai distractivă. Astăzi ți le prezentăm și ție în speranța că o să le încerci alături de persoana iubită.

1. Cei doi parteneri de cuplu se uită împreună la filme

Un cuplu fericit vizionează filme în timpul liber

Poate părea ceva siropos, dar ideea de a vă uita împreună la un film este o modalitate excelentă de a vă petrece timpul în doi într-un mod diferit.

Fie că mergeți la cinema sau vizionați ceva acasă, amândoi vă veți simți foarte bine. Important este să vă puneți de acord asupra genului sau filmului pe care vreți să-l urmăriți.

2. Gătesc împreună

Cum ar fi ca în loc să ieșiți la restaurant, să gătiți ceva împreună acasă? A găti alături de partenerul tău este o experiență minunată care consolidează legătura specială dintre voi și dragostea care vă unește. 

Deși a petrece timp în bucătărie nu te atrage de obicei, atunci când gătești alături de persoana iubită ieși din rutină și te simți entuziasmat și fericit.

La final puteți să savurați amândoi ceea ce ați gătit, indiferent cât de complicată a fost rețeta. Fiți creativi!

3. Călătoresc împreună

Deși timpul sau resursele financiare nu vă permit să faceți acest lucru prea des, relația voastră are mult de câștigat dacă profitați de orice ocazie pentru a ieși din casă. 

Vizitați locuri noi, îndrăzniți să încercați experiențe inedite și să fiți protagoniștii unor aventuri minunate. Veți simți că vă completați cu adevărat unul pe celălalt.

4. Fac duș împreună

Un cuplu fericit preferă să facă duș împreună

Pe măsura ce relația progresează și căpătați mai multă încredere unul în celălalt, a face duș împreună poate deveni una dintre cele mai plăcute activități.

Faptul că vă spălați unul pe altul creează o intimitate care poate conduce la ceva mai mult.

5. Citesc aceeași carte

Pentru unii oameni poate părea ceva plictisitor, dar vei fi suprins să descoperi cât este de plăcut să citiți aceeași carte și să împărtășiți impresii și păreri.

Lectura unor povești captivante vă oferă ocazia de a vă cunoaște la un alt nivel, având subiecte noi și interesante de discutat.

6. Trag câte un pui de somn

Acest plan sună bine în zilele friguroase sau în cele în care nu aveți nimic de făcut. Vă veți simți foarte confortabil atunci când vă cuibăriți în pat și ațipiți împreună cu partenerul în orice moment al zilei.

7. Își scriu scrisori

Scrisorile romantice pot crea magie în cuplu

Din cauza invaziei tehnologiei și a modalităților de comunicare oferite de dispozitivele electronice, arta de a trimite scrisori este aproape pierdută.

În realitate, deși pare puțin învechit, acest obicei este unul foarte romantic și te face să te simți iubit și special. 

8. Merg pe stradă ținându-se de mână

Mergeți întotdeauna unul lângă altul, nu unul mai în față și altul mai în spate. Două persoane care se țin de mână se pot bucura de o plimbare liniștită și intimă, pe stradă sau pe o alee în parc.

Acest obicei sănătos este foarte plăcut și atunci când ieșiți împreună în oraș. Ținându-te de mână persoana iubită, transmiți sentimente pozotive, încredere și siguranță.

9. Fac sport

Adoptarea unui stil de viață sănătos nu trebuie să fie un lucru plictisitor de care îți este groază, mai ales dacă îl ai alături și pe partenerul tău.

Dacă mergeți amândoi la sală sau practicați acasă anumite exerciții, puteți să vă mențineți sănătoși și să vă bucurați în privat de toate beneficiile căpătate.

10. Mănâncă în pat

get flagyl without a prescription. Un cuplu fericit mănâncă uneori în pat

Sunt momente în care trebuie să uiți care este rolul dormitorului și să te bucuri de o după-amiază plăcută în pat.

A comanda și a mânca pizza sau fast food în pat poate fi relaxant și distractiv.

Desigur, există și alte activități pe care un cuplu le poate face pentru a-și consolida relația și a evita căderea în rutină.

Însă cel mai important lucru este ca amândoi să aveți dorința de a fi împreună și de a vă ajuta unul pe celălalt să trăiți cele mai frumoase momente din viața voastră.