11 moduri de a utiliza Wick VapoRub

18 februarie 2018
Pe lângă faptul că ameliorează congestia nazală, Wick VapoRub combate durerile musculare, poate fi utilizat în scop cosmetic și prezintă un efect insectifug. Citește în continuare pentru a descoperi cele mai interesante moduri a utiliza Wick VapoRub!

Wick VapoRub (în unele țări vândut sub denumirea de Vicks VapoRub) este un produs folosit, în general, pentru a trata tusea și congestia nazală. Însă există mult mai multe moduri de a utiliza Wick VapoRub decât bănuiești.

Printre ingredientele acestui unguent se numără camforul, mentolul și eucaliptul. Datorită acestor componente, Wick VapoRub prezintă numeroase utilizări alternative.

În articolul de azi ne propunem să-ți prezentăm 11 moduri de a utiliza Wick VapoRub care te vor surprinde. Suntem siguri că ți se vor părea interesante.

1. Alungarea insectelor

Alungarea insectelor pe lista de moduri de a utiliza Wick VapoRub

Wick VapoRub este un produs insectifug excelent. Nu trebuie decât să lași tubul desfăcut, iar rezultatele dorite nu vor întârzia să apară. Țânțarii și muștele care te deranjează vor dispărea rapid.

Așadar, dacă nu ai niciun insectifug obișnuit la îndemână, nu trebuie să-ți faci griji: Wick VapoRub este la fel de eficient!

2. Ameliorarea durerilor de cap

Datorită mentolului din componența sa, Wick VapoRub poate ameliora presiunea și durerile de cap. Pur și simplu aplică acest unguent pe frunte și te vei simți din nou bine.

3. Exfolierea pielii

Exfolierea pielii pe lista de moduri de a utiliza Wick VapoRub

Ca să profiți de efectul exfoliant al unguentului Wick VapoRub, cel mai bine este să-l aplici pe călcâie înainte de culcare. Apoi, pune-ți o pereche de șosete și culcă-te. Dimineața următoare, spală-ți picioarele cu apă rece și exfoliază-le cu o piatră ponce.

Ca să obții rezultatele dorite, repetă acest tratament pentru mai multe zile.

4. Tonifierea abdomenului

Dacă încerci să-ți tonifiezi abdomenul, amestecă o lingură de camfor pisat, o lingură de alcool etilic, încă una de bicarbonat de sodiu și o jumătate de tub de Wick VapoRub. Înainte să execuți exerciții pentru tonifierea abdomenului, unge regiunea vizată cu remediul preparat.

Înfășoară-ți abdomenul cu celofan, lasă remediul să acționeze timp de câteva minute, apoi îndepărtează-l cu apă. Aplicând acest truc de 2-3 ori pe săptămână, vei obține abdomenul mult visat. Remediul menționat acționează asemenea unei creme pentru subțiere.

5. Protejarea obiectelor de mobilier împotriva animalelor de companie

Moduri de a utiliza Wick VapoRub în gospodărie

Dacă animalul tău de companie nu lasă obiectele de mobilier în pace, poți remedia problema repede și ușor. Aplică puțin Wick VapoRub în locurile în care nu vrei ca animalul tău să urineze.

Acest truc este util indiferent dacă ai câine sau pisică, ambele animale urând mirosul unguentului. Mobila ta va fi impecabilă!

6. Tratarea vergeturilor

Wick VapoRub poate combate vergeturile. Ca să elimini aceste imperfecțiuni, aplică unguentul direct pe regiunea vizată. În doar 15 zile, aspectul vergeturilor se va reduce considerabil.

7. Combaterea ciupercilor unghiei

Moduri de a utiliza Wick VapoRub pentru ciuperci

Dacă unghiile picioarelor tale sunt afectate de ciuperci, poți folosi Wick VapoRub pentru a trata infecția. Aplică acest produs pe unghiile afectate seara și pune-ți o pereche de șosete. Dimineața următoare, spală-ți picioarele și taie-ți unghiile. Repetă procesul până când infecția dispare.

8. Ameliorarea vânătăilor, unul dintre cele mai interesante moduri de a utiliza Wick VapoRub

Dacă ai vânătăi, poți să le tratezi cu WickVapoRub pentru a accelera procesul de vindecare.

9. Ameliorarea durerilor de ureche

Moduri de a utiliza Wick VapoRub pentru dureri

Ca să ameliorezi durerile de ureche, unge vârful unui bețișor cu vată cu puțin Wick VapoRub și aplică produsul în ureche. Lasă unguentul să intre în piele și repetă tratamentul până reușești să ajungi la medic (acest truc ameliorează durerea experimentată doar temporar).

10. Combaterea acneei

Cu ajutorul unguentului Wick VapoRub, poți să-ți cureți pielea de acnee. Aplică acest produs pe coșuri. Pentru cele mai bune rezultate posibile, apelează la acest truc înainte de culcare.

11. Ameliorarea durerilor musculare și de spate

Ameliorarea durerilor pe lista de moduri de a utiliza Wick VapoRub

Wick VapoRub este ideal pentru a relaxa mușchii încordați. Nu trebuie decât să masezi regiunea vizată cu acest unguent până începi să te simți mai bine.

Înainte să testezi oricare dintre cele 11 moduri de a utiliza Wick VapoRub prezentate în acest articol, asigură-te că nu ești alergic la acest produs. Aplică o cantitate mică de unguent pe piele și asigură-te că nu experimentezi roșeață sau senzații intense de arsură. În caz contrar, nu folosi Wick VapoRub.

Te-ar mai putea interesa