Cum pot afla dacă partenerul mă înșală?

22 septembrie 2015
Deși aceste semne te pot avertiza dacă partenerul tău te înșală, nu uita să te încrezi și în cel de-al șaselea simț pe care îl deții.

După cum bine știm cu toate, nicio relație nu este lipsită de urcușuri și coborâșuri, iar problemele cu care fiecare dintre noi și partenerul nostru ne confruntăm la un moment dat pot fi foarte greu de rezolvat. Deseori poate încercăm să ignorăm ceea ce se întâmplă, dorind sincer să uităm de faptul că avem o problemă cu partenerul. Astfel, atunci când în sfârșit suntem pregătite să înfruntăm realitatea, este posibil ca lucrurile să fi scăpat deja de sub control, în mare din cauza lipsei de comunicare sau intimitate dintre parteneri.

Dacă urmezi sfaturile pe care ți le vom prezenta mai jos și vei fi mereu cu ochii în patru pentru anumite comportamente, nu-ți va fi greu să descoperi dacă partenerul tău te înșală sau nu. Însă, nu uita: aceste semne nu sunt dovezi indiscutabile că ești înșelată, ci doar că, fără doar și poate, ceva este în neregulă în relația ta.

8 semne că partenerul te înșală

Dintr-o dată îl preocupă foarte mult cum arată

Fii atentă în mod special dacă începe să facă ceva ce nu a mai făcut niciodată până acum, cum ar fi:

  • Merge mai des la sală sau la salon
  • Își cumpără haine noi, mai la modă
  • Își cumpără haine mult mai scumpe ca înainte
  • Adoptă o nouă dietă pentru a slăbi, deși nu e deloc gras
  • Adoptă o nouă rutină de exerciții fizice

Menționează în mod repetat o anumită persoană

2-cuplu partenerul

Fii în mod special atentă dacă această persoană este o colegă de serviciu, o amică sau cineva cu care nu a mai vorbit de foarte mult timp—acesta ar putea fi un semn că te înșală. Poate că de abia au început să se vadă sau poate că o menționează într-una astfel încât, dacă cineva (sau chiar tu) îi vede împreună, să nu fii surprinsă. Ai în special grijă dacă îl surprinzi vorbind la telefon cu această persoană.

E secretos când vorbește la telefon

Telefonul partenerului tău este o mină de aur atunci când vine vorba de secretele sale. În acestea poți să-i găsești istoricul apelurilor, căsuța vocală, mesajele text etc. Dacă cumva el devine nervos atunci când îi sună telefonul, răspunde cu o voce șoptită, iese din cameră ca să vorbească, te minte cu privire la cine l-a sunat, nu-ți dezvăluie subiectul convorbirii sau își șterge zilnic istoricul apelurilor și mesajele text primite și trimise (și nu a mai făcut niciodată așa ceva), atunci poți să începi să-ți faci griji.

Îi miroși un parfum necunoscut pe haine

3-apus-de-soare

Dacă se întâmplă vreodată ca partenerul să vină acasă îmbibat în mirosul altcuiva, ai grijă! Probabil că o să primești numeroase scuze: Nu, un vânzător din mall a vrut să încerc un nou parfum! Amicii de la serviciu mi-au jucat o festă! M-am întâlnit cu o veche amică care se dă cu prea mult parfum. Mai bine nici nu-i pui vreo întrebare, pentru că cel mai probabil are o mie de scuze la îndemână.

Are hainele pătate de machiaj

Atunci când se întâmplă să te uiți în coșul de rufe și să găsești vreo cămașă de-ale lui cu urme de machiaj pe ea (fie că e vorba de fond de ten, pudră, ruj, rimel, creion de ochi etc.), iar acest machiaj nu este al tău, atunci poți începe să fii îngrijorată.

Faceți sex din ce în ce mai rar

În general, infidelitatea duce la sărăcirea vieții sexuale a unui cuplu. Poate că nu se va întâmpla imediat, însă, pe măsură ce partenerul tău va petrece mai mult timp cu EA, acesta va fi din ce în ce mai puțin interesat de tine.

Pleacă tot timpul în călătorii imaginare

Un alt semn al infidelității partenerului este atunci când acesta pleacă în călătorii de afaceri ce, de fapt, nici nu au loc sau stă în plus la serviciu pentru că un coleg care nu există este bolnav. Nu trebuie neapărat să lipsească în mod nejustificat numai noaptea—de fapt, cel mai probabil, o să dispară în toiul zilei sau chiar dimineața.

Îți face daruri în fiecare zi

4-păpuși-de-hârtie

Se întâmplă cumva ca partenerul să-ți tot facă cadouri în mod neașteptat (bijuterii scumpe, flori etc.)? Ei, probabil că deja știi că, deseori, tindem să ne purtăm exagerat de frumos față de o persoană pe care am nedreptățit-o. Dacă partenerul tău începe să-ți dea tot felul de daruri în mod neașteptat, atunci fi cu ochii în patru!

Sperăm că sfaturile de mai sus te vor ajuta să afli dacă partenerul tău te înșală!

Te-ar mai putea interesa