Cum să îți seduci partenerul: câteva sfaturi utile

A-ți seduce partenerul nu este o sarcină ușoară. Trebuie să menții flacăra pasiunii vie pentru a evita indiferența și monotonia în cuplu. 

Seducția este o abilitate umană exercitată, în general, în primele stadii ale relației. La început, ambii parteneri pot deveni fascinați și captivați unul de celălalt. Însă aceste manifestări nu trebuie să se rezume la etapa inițială a relației. Din contră, trebuie să te gândești mereu cum să îți seduci partenerul pentru a menține un echilibru perfect între pasiune și rutină. 

Pe măsură ce relația amoroasă avansează, micile jocuri, atingeri și dovezi de afecțiune încep să dispară. Nu te simți rău dacă, la un moment dat, ești afectat de felul în care merg lucrurile între voi.

Astăzi îți prezentăm câteva sfaturi pe care le poți pune în practică pentru a menține vie flacăra pasiunii dintre tine și partenerul tău.

Nu uita, ideile noi, efortul depus și atenția la detalii au toate același punct de plecare: atitudinea ta. Prin urmare, îți arătăm mai jos cum să îți seduci partenerul cu ajutorul a 5 trucuri simple. Pentru a aprinde din nou focul dragostei, o atitudine pozitivă este esențială.

Cum să îți seduci partenerul și să menții vie flacăra pasiunii

1. Uită de rutină

Cum să îți seduci partenerul ieșind din rutină

Rutina este, fără îndoială, unul dintre principalii inamici ai relației de cuplu. Însă nu ne referim aici la tot ce ține de serviciu sau sarcini gospodărești. Vorbim despre rutina în relație: faptul că faceți mereu aceleași lucruri, luați masa în aceleași locuri, folosiți aceleași poziții sexuale și așa mai departe. 

Faptul că știu dinainte ce vor face partenerii lor este un lucru înfricoșător și lamentabil pentru multe persoane. Nu există nicio îndoială în această privință: trebuie să venim mereu cu idei noi.

2. Timpul petrecut în doi

Deși copiii complică situația, prezența lor nu trebuie să fie o scuză pentru a nu mai petrece timp de calitate în doi.

Îți poți seduce partenerul într-un mod simplu și spontan prin crearea unei atmosfere propice manifestărilor romantice.

Planifică o întâlnire în doi măcar o dată pe săptămână sau la două săptămâni, în care să vă distrați și să vă bucurați unul de compania celuilalt. 

Familia, serviciul și responsabilitățile zilnice sunt importante, însă și relația voastră trebuie să reprezinte o prioritate.

3. Nu ține cont de zi când vine vorba de seducție

Cum să îți seduci partenerul fără să ai nevoie de o ocazie specială

„Astăzi este aniversarea noastră, așa că îi voi cumpăra flori și vom face dragoste”.  Oare chiar ai nevoie de pretexte pentru a pune în aplicare un astfel de „plan”?

Desigur, este frumos să îți amintești datele importante și să fii atent la detalii. Însă, dacă numai această scânteie a rămas între voi, totul devine doar o amintire tristă a unor momente fericite.

Ai alături de tine o persoană care te iubește cu adevărat. Fă un efort și gândește-te mereu cum să îți seduci partenerul. Astfel, acesta va deveni mai receptiv și mai bun în tot ce face (inclusiv în pat).

4. Chiar dacă pare evident: experimentează!

Experiențele noi sunt, fără îndoială, un element de bază al seducției. Nu trebuie să călătoriți în destinații exotice, să mâncați la restaurant în fiecare seară sau să planificați excursii costisitoare în fiecare săptămână pentru a alunga monotonia.

  • Seducția este o atitudine și o stare de spirit care depinde foarte mult de modul în care îți abordezi partenerul.
  • Fii mai deschis la experiențe noi și simple pe care le puteți încerca împreună.

5. Exprimă-te: spune ce simți!

Cum să îți seduci partenerul printr-o comunicare eficientă

De multe ori, capacitatea de seducție și pasiunea se diminuează în timp din cauza faptului că încetăm să ne arătăm dragostea și afecțiunea față de persoana iubită. Ne învârtim într-un cerc închis și nu mai suntem capabili să comunicăm unul cu celălalt.

Îmbrățișările, sărutările, mângâierile, complimentele, cuvintele frumoase… Toate acestea sunt detalii care hrănesc și întăresc o relație. Cu ajutorul lor, seducția devine liberă și dezlănțuită și ne amintește ce anume ne unește ca pereche. 

Nu îți reprima cuvintele și dovezile de afecțiune față de partener. Dacă menții o poziție distantă și impersonală, nu faci decât să complici relația. Cel mai bine este să comunici deschis și să îi spui persoanei de lângă tine ce simți și ce gândești. În acest fel, veți reuși mereu să ajungeți la un acord.

Te-ar mai putea interesa