Rețete

Rețete sănătoase pentru dieta ta, cum să pregătești mese sănătoase.

Cum să prepari humus dietetic

Humusul a devenit cunoscut ca unul dintre aperitivele favorite în dietele vegetariene și vegane. Însă acest preparat specific bucătăriei arabe este apreciat de oameni din toate colțurile lumii, de la țările mediteraneene, până în Orientul Mijlociu. Învață și tu cum…

Învață cum să prepari vinete pane

Există multe modalități de a prepara vinete. Dacă îți place această legumă, citește în continuare. În cele ce urmează, îți arătăm cum să prepari vinete pane, un preparat cu care îți vei impresiona familia și prietenii invitați la masă.

Cum să prepari flan tradițional napolitan

Dacă îți plac deserturile, ai ajuns în locul potrivit. În rândurile de mai jos, îți arătăm cum să prepari un flan tradițional napolitan, o prăjitură simplă și rapidă, dar extrem de gustoasă. Încearc-o și tu!

Descoperă 3 metode de marinare a cărnii

De ceva timp, oamenii au dezvoltat arta culinară și au descoperit diverse modalități de a prepara nenumărate feluri de mâncare. În rândurile de mai jos, îți prezentăm 3 metode de marinare a cărnii pentru a-ți îmbunătăți abilitățile culinare și a…

Remedii naturale cu mușețel simple și utile

Oamenii folosesc remedii naturale cu mușețel de mii de ani. Egiptenii antici prețuiau atât de mult această plantă medicinală, încât i-au închinat-o lui Ra, zeul suprem al Soarelui. Printre altele, acest popor o foloseau pentru a trata malaria.

Încearcă 4 deserturi cu puține calorii

Un desert bun încununează o masă delicioasă. Tuturor ne place să servim și ceva dulce după ce am mâncat. Însă nu trebuie să ne neglijăm nici sănătatea, așa că este bine să optăm pentru deserturi cu puține calorii.

3 smoothie-uri care combat retenția de apă

Corpul este compus în cea mai mare parte din apă. Prin urmare, este important ca acesta să elimine în mod regulat lichidele acumulate. În articolul de astăzi îți prezentăm 3 smoothie-uri care combat retenția de apă. Încearcă-le și tu pentru…

3 moduri de a marina carnea de vită, porc sau pui

În trecut, carnea era marinată doar în scopul conservării. Acestea permitea alimentelor să țină mai mult timp și să dobândească o savoare deosebită. Acum vremurile s-au schimbat și diferitele moduri de a marina carnea te ajută să gătești preparate deosebite…