Sfaturi pentru o relație sexuală mai bună cu partenerul

· 20 mai 2018
Oricât de greu de crezut ar părea, dacă îți rezervi mai mult timp pentru a face dragoste cu partenerul tău, relația voastră se va îmbunătăți, devenind mai echilibrată.

Ai nevoie de câteva sfaturi pentru o relație sexuală mai bună cu partenerul tău? Când vine vorba despre sex, fiecare dintre noi are propriile opinii. Cu toții însă putem fi de acord că mereu există loc de mai bine, în special în ceea ce privește de viața sexuală alături de alesul sau aleasa noastră.

Intimitatea înseamnă lucruri diferite pentru bărbați și femei. În fond, orice individ are un mod unic de a se bucura de sex. Este important să reținem faptul că sexul reprezintă un subiect foarte personal. Tu și partenerul tău trebuie să discutați despre acest lucru pentru a vă descoperi preferințele.

Multe persoane au impresia (eronată) că sexul înseamnă doar penetrare și orgasm. Dar adevărul este cu totul altul, actul sexual fiind mult mai complicat.

Acesta este o ocazie de a te bucura și a simți alături de partenerul tău, de a vă consolida relația. Momentele în care faceți dragoste ar trebui să fie plăcute.

Ca să-ți dăm o mână de ajutor, în articolul de azi îți propunem 9 sfaturi pentru o relație sexuală mai bună cu partenerul de viață.

Mărește plăcerea

Plăcerea mărită cu sfaturi pentru o relație sexuală mai bună

Pasiunea îndrăgostiților trebuie menținută vie, drept pentru care schimbările ocazionale sunt esențiale. Astfel, actul sexual va fi mult mai interesant și excitant.

Nu este vorba doar de încercarea tuturor pozițiilor din Kama Sutra. Preludiul constituie un aspect fundamental dacă vrei să te bucuri de sex. Așadar, pentru a crea niște momente de neuitat, nu strică să încerci anumite trucuri din când în când.

Dacă vrei să-ți îmbunătățești viața sexuală, citește în continuare.

Sfaturi pentru o relație sexuală mai bună cu partenerul

1. Folosește puterea seducției

Începe cu aspectul tău fizic. Nimănui nu-i plac persoanele dezordonate, care miros urât.

Te sfătuim să-ți perfecționezi look-ul pentru ocazie. Bărbierește-te (dacă este cazul), îndepărtează părul nedorit, spală-te, parfumează-te și îmbracă-te sexy.

În dormitor, poartă lenjerie intimă, dresuri, jartiere sau articole din dantelă.

2. Crește dorința

Bărbat punând în aplicare sfaturi pentru o relație sexuală mai bună

  • Rolul preludiului este să crească dorința, iar acesta nu trebuie să aibă loc doar înainte de a păși în dormitor.

Începeți să filtrați din timp: mângâie-i părul, îndreaptă-i cravata. Când vine momentul să treceți la fapte, joacă-te cu urechile sale. Explorează-i gâtul și pieptul cu săruturi.

  • O altă variantă excitantă este reprezentată de masaje. Dacă a avut o zi stresantă la serviciu, oferă-i un masaj cu uleiuri esențiale relaxante.

Masează-i brațele și mâinile în timp ce îl/o săruți. Te asigurăm că îi va plăcea la nebunie!

  • Dansurile erotice reprezintă o altă variantă minunată. Pune muzică sexy și dansează pentru partenerul tău. Puteți chiar să dansați împreună.

Nu ezita să faci striptease pentru el sau ea. Dansează într-un mod seducător în timp ce te dezbraci.

3. Sărutați-vă – un obicei pe lista de sfaturi pentru o relație sexuală mai bună

Săruturile sunt indispensabile. Sărutați-vă în întuneric, încet, fără a vă grăbi, privindu-vă reciproc. În afară de buze, poți săruta și alte părți ale corpului partenerului tău: urechile, gâtul, etc.

4. Încercați poziții noi

Poziții și sfaturi pentru o relație sexuală mai bună

Cea mai populară poziție sexuală este poziția misionarului. Aceasta oferă plăcere ambilor parteneri, permițând menținerea contactului vizual. Profită de această poziție pentru a săruta buzele partenerului tău, a-i „mușca” brațul sau a-i mângâia spatele.

Dar poți experimenta și alte poziții pentru a-ți îmbunătăți viața sexuală. Documentează-te și discută cu partenerul tău pentru a stabili ce poziții ești dispus—sau dornic—să încerci.

Poți apela, de pildă, la faimoasa „cowgirl”, care presupune ca femeia să se afle deasupra. Multor bărbați le place poziția „doggy-style”. Încearc-o și îți garantăm că o vei adora!

5. Nu face abuz de mângâieri

Să-ți mângâi partenerul este foarte important, dar uneori putem exagera. A mângâia nu este la fel cu a frământa un aluat, așadar nu comite greșeala de a fi prea agresiv.

Folosește-ți mâinile pentru a atinge fața, obrajii, gâtul, pieptul și spatele partenerului tău. Mângâierile lente cresc pasiunea.

6. Ce ar trebui să-i spui?

Femeie care pune în aplicare sfaturi pentru o relație sexuală mai bună

Se spune că locația clitorisului este în ureche, deoarece multor femei le place să audă expresii precum „Ești frumoasă”, „Arăți sexy” sau „Te ador”. Stimularea verbală nu ar trebui să lipsească dintr-o relație sexuală. Cu ajutorul ei, momentele petrecute împreună vor fi mult mai senzuale.

7. Durata perfectă

Femeile tind să nu aprecieze bărbații care termină prea repede sau sunt foarte violenți și agresivi în dormitor. Nu uita, mai puțin înseamnă mai mult.

Un ritm calm este recomandat, iar partida de sex ar trebui să dureze între 15 și 20 de minute, astfel încât să aveți suficient timp pentru a savura fiecare senzație.

8. Folosește lubrifiant

Cuplu punând în aplicare sfaturi pentru o relație sexuală mai bună

Numeroase persoane nu realizează că prezervativele din latex pot cauza uscăciune vaginală. Din acest motiv, este indicat să folosim lubrifiant. Astfel, vom evita situațiile nedorite, iar relația noastră sexuală va deveni mult mai plăcută.

9. Nu adormi!

Este adevărat că majoritatea bărbaților tind să adoarmă după ce fac sex, dar acest lucru trebuie evitat. Somnul este inamicul pasiunii. Stând treji încă puțin, sărutându-vă și mângâindu-vă, veți avea parte de cireașa de pe tort.