Suc natural care arde grăsimea abdominală

· 16 mai 2016
Ingredientele acestui suc au proprietăți care accelerează metabolismul. Pentru rezultate optime, este necesar să îl combini cu o dietă echilibrată și exerciții fizice. 

Talia este o zonă sensibilă a corpului pentru multe persoane, acestea fiind mereu în căutare de metode de a arde grăsimea abdominală.

Grăsimea în exces acumulată pe abdomen este foarte vizibilă. Retenția de apă, alergiile alimentare și multe alte probleme pot afecta și mai mult silueta.

Pentru a arde grăsimea abdominală în mod eficient, este important să adopți un stil de viață sănătos, bazat pe o dietă echilibrată și exerciții fizice. 

În plus, poți apela și la anumite remedii pentru a reduce inflamațiile din corp și a elimina deșeurile ce contribuie la „rotunjirea” burții.

Printre acestea se numără și un suc natural care, datorită concentrației sale bogate de nutrienți, reprezintă un supliment extraordinar pentru arderea grăsimii abdominale. Vrei să afli mai multe detalii?

Suc de ananas, castravete, țelină, ghimbir și zeamă de lămâie

Ananasul te ajută să arzi grăsimea abdominală

Ananasul, castravetele și țelina au proprietăți diuretice care contribuie la combaterea retenției de apă ce stă, de multe ori, la baza câștigului în greutate.

Ghimbirul și lămâia au proprietăți antiinflamatoare ce ajută la reducerea inflamațiilor de la nivelul sistemului digestiv și la tratarea unor probleme comune, precum gazele intestinale și balonarea.

Combinate într-o singură băutură, aceste alimente creează un remediu natural ce curăță organismul, stimulează pierderea în greutate și îmbunătățește starea de sănătate.

Iată care sunt principalele sale beneficii:

 • Stimulează arderea grăsimilor. 
 • Combate constipația și arde grăsimea abdominală.
 • Acțiunea sa diuretică ajută la îmbunătățirea funcțiilor renale și la echilibrarea nivelului de lichide din organism.
 • Ajută la pierderea în greutate prin oferirea și prelungirea senzației de sațietate.
 • Accelerează metabolismul, mărind abilitatea organismului de a arde grăsimi.
 • Concentrația de antioxidanți combate efectele negative ale radicalilor liberi, molecule ce alterează funcțiile normale ale organelor interne și care pot cauza cancer sau îmbătrânire prematură.

Cum te ajută acest suc să arzi grăsimea abdominală?

Grăsimea abdominală poate fi greu de eliminat

Principală cauză a unui abdomen generos este acumularea de grăsime în această parte a corpului ca urmare a unei alimentații necorespunzătoare. 

Acest suc conține compuși cu proprietăți antioxidante și detoxifiante, stimulând arderea caloriilor și prevenind formarea depozitelor de grăsime.

Inflamarea abdomenului poate fi cauzată de anumite probleme gastrointestinale care, la rândul lor, pot fi ameliorate prin consumul regulat al acestei băuturi.

Este important de știut că,  atunci când organismul nu poate elimina lichidele în mod adecvat, stomacul și multe alte părți ale corpului sunt afectate, iar tu te confrunți cu un risc crescut de boli cardiovasculare și obezitate.

Cum se prepară acest suc?

Unele sucuri ard grăsimea abdominală

Ingredientele acestui suc sunt ușor de procurat și nu sunt foarte costisitoare, prețul depinzând de sezon.

Ingrediente

 • ½ castravete
 • 2 tije de țelină
 • 1 cană de apă
 • 1 lămâie
 • ½  linguriță de ghimbir
 • ½ cană de ananas tăiat cubulețe
 • ¼ măr verde

Instrucțiuni

 • Curăță castravetele și taie-l în mai multe bucăți. Spală țelina și celelalte ingrediente și adaugă-le în blender (cu excepția lămâii).
 • Procesează ingredientele până obții un amestec omogen, iar apoi adaugă zeama de lămâie.

Îți recomandăm să bei acest suc pe stomacul gol pentru a profita de toate beneficiile oferite de acesta în vederea pierderii în greutate și pentru a umple organismul cu energie.

Este indicat să îl consumi în fiecare dimineață timp de o săptămână, după care să faci o pauză de trei zile. După ce ai atins greutatea dorită, continuă să-l consumi de cel puțin 2-3 ori pe săptămână. 

Atenție!

Această băutură te ajută să slăbești, dar nu este un produs minune care să poată arde grăsimea fără sprijinul unei diete echilibrate și al activității fizice.

Nu trebuie sub nicio formă să îl folosești ca substitut pentru mesele principale ale zilei, întrucât acesta nu poate oferi toți nutrienții necesari organismului.

Consumul în exces poate avea efect laxativ, fapt ce îți îngreunează misiunea. Bea cel mult două pahare pe zi.