Un suc hidratant ce stimulează pierderea în greutate

Următorul suc delicios, hrănitor și hidratant te poate ajuta să-ți ții sub control pofta de mâncare. Suntem siguri că îl vei savura cu plăcere!
Următorul suc hidratant te ajută să pierzi în greutate

De foarte mult timp se cunoaște faptul că, dacă vrei să pierzi în greutate, este esențial să te menții hidratat. Organismul uman are foarte multe lichide în componența sa, având nevoie de acestea pentru a-și îndeplini funcțiile vitale în mod corect.

Mai mult, apa este necesară pentru a ține sub control pofta de mâncare și a preveni consumul excesiv de calorii pe parcursul zilei. Din acest motiv, lipsa de hidratare favorizează câștigul în greutate și dezvoltarea mai multor boli.

Vestea bună este că avem la dispoziție numeroase băuturi naturale cu efect hidratant, ce conțin nutrienți ce stimulează pierderea în greutate și care ne ajută să ne satisfacem necesarul zilnic de apă.

O asemenea băutură este sucul verde hidratant pe care vrem să ți-l prezentăm în articolul de azi. Poți să incluzi această băutură în dieta ta, ca supliment ce stimulează pierderea în greutate. Nu-i așa că vrei să afli cum se prepară?

Un suc hidratant ce stimulează pierderea sănătoasă  în greutate

Următorul suc hidratant natural este o combinație de alimente cu valoare nutritivă ridicată. Printre ingredientele necesare se numără castravetele, spanacul și merele. Conținutul ridicat de fibre al acestei băuturi promovează mișcările intestinale și combate probleme digestive care provoacă acumularea grăsimilor.

În plus, acest suc hidratant este o sursă importantă de antioxidanți și clorofilă, nutrienți ce au un efect benefic asupra organismului. Printre altele, antioxidanții și clorofila pot stopa degradarea oxidativă și acumularea toxinelor în organism.

Beneficiile incredibile ale spanacului

Ca să prepari acest suc hidratant, ai nevoie de puțin spanac

Spanacul conține o substanță numită tilacoidă, ce te ajută să te simți sătul în proporție de 95% și să arzi până la 43% din kilogramele în plus care te deranjează.

Mai mult, această legumă este o sursă incredibilă de vitamina A, C și E, precum și de minerale ca potasiul, fierul și magneziul. O porție de 100 g de spanac nu conține decât 26 de calorii și oferă o cantitate semnificativă de antioxidanți.

Beneficiile incredibile ale castraveților

Castraveții sunt alcătuiți din apă în proporție de 96%. Din acest motiv, această legumă are un efect diuretic și facilitează digestia. În plus, consumul de castraveți reglează nivelul de fluide din organism și stimulează eliminarea deșeurilor.

Foarte multe diete pentru slăbit recomandă consumul regulat de castravete. Această legumă are un conținut scăzut de calorii și conține enzime ce facilitează digestia grăsimilor.

Beneficiile incredibile ale merelor verzi

Merele sunt necesare pentru a prepara acest suc hidratant

Merele verzi nu conțin aproape deloc calorii, sodiu și grăsimi. Acest fruct este o sursă naturală de pectină, un tip de fibră ce ajută organismul să țină sub control nivelul de colesterol și stimulează purificarea colonului.

Mai mult, merele verzi conțin enzime ce îmbunătățesc absorbția nutrienților și digestia proteinelor și a grăsimilor. Consumul acestui soi de mere activează funcția metabolică și oferă o senzație de sațietate mai intensă decât alte alimente.

Beneficiile incredibile ale țelinei

Țelina este bogată în apă. O porție de 100 g de țelină nu conține decât 16 calorii. Consumul acestei legume facilitează hidratarea organismului și contribuie la eliminarea lichidelor captive în țesuturi. În plus, țelina conține uleiuri naturale precum limonenul, selinene și asparagina, precum și vitaminele A, E și B.

Cum se prepară acest suc hidratant?

Acest suc hidratant este preparat doar cu ingrediente naturale

Pentru a prepara următorul suc hidratant mai ușor, ai nevoie de puțină zeamă de lămâie și un vârf de cuțit de ghimbir. La final, vei obține o băutură sățioasă pe care o poți servi pe stomacul gol sau oricând îți este foame.

Servește acest suc hidratant de două sau trei ori pe zi. Nu conține aproape deloc calorii și aprovizionează organismul cu mulți nutrienți esențiali. Principalul avantaj al acestui suc este faptul că poate rehidrata corpul, susținând funcțiile organismului ce necesită apă și săruri minerale.

Ingrediente

 • 1 cană (30 g) de spanac
 • ½ castravete
 • 2 tulpini de țelină
 • 2 mere verzi
 • 1 lămâie
 • 1 uncie (28 g) de ghimbir
 • 2 căni (400 ml) de apă

Mod de preparare

 • Spală legumele și taie-le pentru a le putea procesa mai ușor.
 • Clătește merele cu puțin oțet, taie-le și îndepărtează sâmburii.
 • Introdu toate ingredientele într-un robot de bucătărie, inclusiv zeama de lămâie, ghimbirul ras și cana de apă.
 • Procesează pentru câteva momente, până obții o băutură perfect omogenă.

Mod de consum

 • Bea primul pahar din acest suc hidratant pe stomacul gol și consumă restul băuturii între mesele principale.
 • Obiectivul tău este să bei acest suc hidratant pentru cel puțin o săptămână în fiecare lună.

Trebuie să menționăm că băutura prezentată mai sus nu te va ajuta să pierzi în greutate dacă nu adopți o dietă sănătoasă. Urmează sfaturile din acest articol și vei vedea că sucul hidratant prezentat te va ajuta să slăbești și îți va îmbunătăți starea generală de sănătate.