Relații

Aici vom aprofunda lumea complexă a relațiilor. Provocări, gelozie, teamă, manipulare, pasiune… Nu există două relații identice, dar dacă vei investi în a ta prin dezvoltare personală și îmbunătățirea stimei de sine, vei fi mai fericit. Îți arătăm cum.

Secretul relațiilor de cuplu de succes

Mulți oameni se întreabă care este secretul relațiilor de cuplu de succes. Care este cheia bunăstării relațiilor? Cum poți face ca o relație să funcționeze pe termen lung? Adevărul este că nu există ingrediente magice care să-ți ofere întotdeauna o…

10 semne că ai un partener narcisist

Poate că există câteva lucruri în relația ta care te fac să te simți inconfortabil. Cu toate acestea, nu poți spune cu exactitate ceea ce te deranjează. Dacă jumătatea ta vorbește prea mult despre ea însăși și despre problemele sale…

Partenerul este distant.. de ce?

În ultima vreme, ai observat că partenerul este distant (sau cel puțin așa îl percepi tu). Desigur, este firesc să-ți faci griji în această privință. La urma urmei, acest lucru este incomod și nu știi cu exactitate ce se întâmplă.

Ce sunt mesajele de tip EU?

Mesajele de tip EU sunt un instrument de comunicare deosebit de util atunci când vrei să îți exprimi gândurile sau emoțiile fără a-ți răni în niciun fel partenerul.

Cum să întreții o relație de cuplu

Dacă analizezi datele despre numărul de divorțuri din întreaga lume, îți vei da seama că acestea sunt chiar alarmante. Prin urmare, este important să știi cum să întreții o relație de cuplu pentru a evita o despărțire dureroasă.