Sinuzita este o inflamație a sinusurilor paranazale. Este o infecție localizată în golurile oaselor nasului, prin care trece aerul atunci…
Maternitate
Această secțiune include cele mai bune sfaturi, cele mai utile lucruri, cele mai noi descoperiri despre sarcină și parenting. Hrănirea, bolile, managementul emoțiilor, comunicarea cu adolescenții... Toate întrebările tale despre maternitate își vor găsi răspunsul aici.
A nu-ți roade unghiile poate fi mai dificil decât crezi din două motive. În primul rând, obiceiurile, atunci când sunt…
A avea un copil cu tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD) poate fi o provocare zilnică care include…
Ai auzit vreodată de anxietatea socială la copii? Crezi că copilul tău suferă de aceasta? Are probleme în relațiile cu…
Durerea abdominală în sarcină este un motiv de îngrijorare pentru mame și, de fapt, este principalul motiv pentru vizitele medicale.…
Unii bebeluși au o mică gropiță sacrală. Sacrul este un os situat în zona sacrală a coloanei vertebrale. Gropița sacrală…
Maternitatea este un eveniment care îți schimbă viața. Aceasta duce la schimbări fizice și emoționale nesfârșite pe care le poți…
Nașterea unui copil produce tot atâtea îndoieli și întrebări câte minute sunt într-o zi. Fiecare moment reprezintă o decizie, iar…
Medicii recomandă suplimentarea cu acid folic imediat ce decizi să rămâi gravidă. Știi cum să iei acid folic în sarcină?…
Schimbările fizice ce apar în timpul sarcinii, adăugate la nervozitatea ta de a deveni mamă, pot provoca mult stres. Știai…
Aportul de acid folic în timpul sarcinii este extrem de important pentru dezvoltarea corectă a copilului. De fapt, medicii recomandă…
Pregătirea pentru sosirea bebelușului presupune mult mai mult decât simpla cumpărare a unui pătuț sau a unei mese de schimbat…
Atunci când o femeie este însărcinată, cantitatea de lichid din corpul ei crește de la 3.8 litri la 7.6 litri,…
Adolescența este o etapă a vieții care aduce o mulțime de schimbări; adolescenții vor să se regăsească și pot experimenta…
La ce ne referim când vorbim despre sănătatea creierului? Ei bine, aceasta îl ajută pe copil să atingă etape emoționale…
Deși apariția unui bebeluș este un moment foarte interesant pentru familie, unele mame se pot simți epuizate de un sentiment…
Tulburarea de spectru autist este o disfuncție cronică, neurobiologică, cu o bază genetică, ce afectează configurația sistemului nervos și funcția…
Țipatul la copii nu este niciodată cea mai bună opțiune atunci când îi crești. Crezi sau nu, țipatul este doar…
Deși rareori sunt un motiv de îngrijorare, este important să înțelegem de ce apar cearcănele la copii. Primul lucru pe…
Una dintre primele întrebări care le vin în minte femeilor după ce au aflat că sunt însărcinate sunt legate de…