Bebeluși

Fiecare bebeluș are propriile nevoi, program și personalitate. Vrem să fim alături de tine lună de lună în această aventură și să-ți oferim cele mai bune informații despre alăptare, probleme de sănătate, de somn, dezvoltare psihomotorie și nu numai.

Prevenirea infecțiilor neonatale

O infecție neonatală sau sepsis este o boală gravă care afectează nou-născuții și care, dacă nu este tratată în timp util, poate duce la un rezultat tragic. Prevenirea infecțiilor neonatale este de maximă importanță atât în spitale, cât și la…

Cauzele constipației la bebeluși

Dacă bebelușul tău este supărat și plânge, acesta poate avea probleme digestive. În acest articol, vom discuta despre cauzele constipației la bebeluși și metodele de eliminare a disconfortului resimțit de aceștia.

Doliul perinatal: realitatea cruntă

Doliul perinatal apare atunci când bebelușul moare cu câteva zile înainte sau după naștere. Această durere intensă ia prin surprindere mămica, partenerul ei și chiar întreaga familie.

4 alimente periculoase pentru bebeluși

Bebelușii au nevoie de o alimentație sănătoasă și bine planificată de către părinți. Descoperă în cele ce urmează 4 alimente periculoase pentru bebeluși ce pot provoca boli și care afectează dezvoltarea armonioasă a celor mici!

Cum să faci baie unui nou-născut

Dacă citești aceste rânduri, înseamnă că ai vrea să afli cum să faci baie unui nou-născut. Tuturor ne place să ne simțim curați, dar modul în care se spală un adult este foarte diferit de cel în care trebuie spălat…