Tratamente faciale

Tratamente uimitoare cu aloe vera, măști naturale pentru piele întinerită, fermă și fără coșuri, masaje faciale, soluții de curățare a tenului, remedii ieftine… Cum ai putea să le reziști? În această secțiune vei descoperi tratamente faciale eficiente necesare în rutina ta de înfrumusețare.

Cele mai bune măști faciale naturale

Ai nevoie de câteva măști faciale naturale pentru îngrijirea pielii? Dacă vrei să fii frumoasă în fiecare zi, următoarele tratamente te vor ajuta să contracarezi efectele acneei și petele, astfel încât să ai o piele strălucitoare.

Remedii naturiste pentru cearcăne

Nimănui nu-i place să se privească în oglindă și să descopere că are cearcăne. Această imperfecțiune este foarte inestetică, motiv pentru care în articolul de azi te invităm să descoperi câteva remedii naturiste pentru cearcăne, ieftine și eficiente.

Exfolierea pielii prin metode naturale

Exfolierea pielii constă în îndepărtarea celulelor moarte. În medie, pielea își regenerează în mod natural celulele o dată pe lună. Însă, odată cu trecerea timpului, acest proces încetinește, iar celulele moarte rămân la suprafața pielii, împiedicând dezvoltarea celor noi. 

Remedii pentru pleoapele căzute

Ai nevoie de remedii pentru pleoapele căzute? Atunci când avem pleoapele căzute, nu numai că arătăm mult mai în vârstă decât suntem în realitate, dar este posibil să și vedem mai prost decât de obicei. Statisticile arată că, în fiecare…