Decorarea locuinței

Cele mai bune sfaturi pentru decorare, trucuri și tendințe la dispoziția ta. Dacă vrei să profiți la maxim de bucătăria ta mică sau de sufrageria întunecată, vei găsi aici idei originale. Transformă-ți casa în locuința visurilor tale cu ajutorul acestor sugestii de decor la îndemâna oricui.

5 decorațiuni din hârtie buretată

Hârtia buretată este un material potrivit pentru a realiza decorațiuni simple, având numeroase avantaje și utilizări. În general, este folosită la ora de lucru manual a copiilor, dar este utilizată și pentru confecționarea machetelor și a planșelor în școli și…

5 idei pentru case minimaliste

Minimalismul este unul dintre cele mai apreciate curente în domeniul designului. Dacă vrei să știi ce presupune acesta sau dacă vrei câteva sfaturi ingenioase pentru locuința ta, aceste 5 idei pentru case minimaliste îți vor fi de mare ajutor.

9 idei minunate pentru amenajarea băii

Uneori ai nevoie de câteva idei minunate pentru amenajarea băii. Această sarcină se poate dovedi a fi foarte dificilă, însă cu puțină creativitate și imaginație, poți transforma baia într-un spațiu funcțional care să îți ofere următoarele beneficii:

Culori care influențează sentimentele

Există anumite culori care influențează starea de spirit. Prin urmare, este foarte util să înțelegem cum funcționează psihologia culorilor. În acest fel, putem să ne creăm un spațiu intim în care să trăim și să muncim mai cu spor.