Ce dezvăluie forma picioarelor despre felul tău de a fi

Știai că lungimea degetelor de la picioare ne poate dezvălui informații importante cu privire la personalitatea noastră? Citește în continuare pentru a descoperi tot ceea ce trebuie să știi despre acest subiect!
Ce dezvăluie forma picioarelor despre felul tău de a fi

Ultima actualizare: 10 Februarie, 2019

Oricât de greu pare de crezut, forma picioarelor noastre pot spune multe lucruri interesante despre noi. Știai că putem să descoperim ce fel de personalitate avem cu ajutorul reflexologiei? Imre Somogyi, președintele organizației Asociația pentru Citirea Degetelor de la Picioare (Reading Toes Association), ne explică cum putem folosi reflexologia pentru a identifica trăsături de bază ale oricărei persoane.

Citește în continuare pentru a descoperi ce spune forma picioarelor despre personalitatea ta.

Picioarele grecești

Ce dezvăluie forma picioarelor grecești

Ca să îți dai seama dacă ai sau nu picioare grecești, trebuie să îți studiezi cel de-al doilea deget. În cazul picioarelor grecești, cel de-al doilea deget va fi mai lung decât degetul mare. Restul degetelor sunt normale.

  • Dacă și tu ai picioare grecești, este foarte probabil să fii creativ, atletic și foarte atractiv.
  • Persoanele cu asemenea picioare tind să privească ideile noi cu entuziasm și să fie motivate de oamenii din jurul lor.
  • Sunt persoane foarte impulsive, drept pentru care experimentează mult stres și deseori comit greșeli.

Picioarele cu formă pătrată

Principala trăsătură a acestui tip de picior este faptul că degetul mare, cel secund și cel mijlociu au lungimi egale, pe când celelalte sunt puțin mai scurte.

  • Persoanele cu picioare cu formă pătrată au personalități foarte analitice.
  • Ele au tendința să ia în considerare toate aspectele unei probleme (în special pe cele pozitive și negative) înainte de a lua o decizie.
  • Oamenii cu picioare cu formă pătrată nu sunt impulsivi, însă nu se lasă influențați de ceilalți. Deciziile lor au un argument solid.
  • În general, ei sunt îndemânatici, serioși și siguri pe sine. Din acest motiv, poți avea mereu încredere într-un prieten cu asemenea picioare.

Îți recomandăm să citești și:

Poziția de dormit: ce spune despre personalitatea ta?

Picioarele egiptene

Acest tip de picior se remarcă prin faptul că fiecare deget este din ce în ce mai mic față de cel mare.

  • Persoanele cu picioare egiptene pun mult preț pe viața intimă și privată. Ele tind să ascundă anumite aspecte și să se distanțeze de realitate.
  • Totodată, cei cu picioare egiptene sunt visători, rebeli și impulsivi, în special când au de-a face cu viața de zi cu zi. În plus, dispoziția lor este foarte schimbătoare.

Picioarele cu formă rotundă

Dacă ai picioare rotunjite, acestea indică faptul că posesorul lor este un individ politicos, blând și timid când vine vorba să își exprime punctul de vedere. Pe de altă parte, cei cu picioare cu o formă pătrată știu cum să se apere când este cazul.

Picioarele alungite

Picioarele lungi, cu degete subțiri și călcâie înguste aparțin, de obicei, oamenilor predispuși reflecției, care apreciază lucrurile unice. Conform reflexologiei, aceste persoane sunt predispuse anumitor tipuri de probleme medicale, inclusiv gazelor intestinale, anxietății și stresului.

Picioarele late

Cei cu picioare late și degete scurte sunt atașați de lucruri materiale. Luând în considerare informațiile oferite de reflexologie, putem spune că acești oameni suferă frecvent de probleme cardiovasculare sau circulatorii.

Pe lângă forma picioarelor, contează și forma mâinilor

Ce spune forma picioarelor și a mâinilor despre noi

Când vine vorba de extremități, nu doar picioarele ne oferă informații importante cu privire la personalitatea noastră. Pe lângă forma picioarelor, și forma mâinilor este importantă când vine vorba de o astfel de analiză.

De exemplu, un studiu realizat în 2011 sugerează că mărimea degetului inelar este influențată de nivelul de hormoni sexuali (adică estrogen și testosteron) la care fătul este expus în pântecele mamei. Mai mult, se pare majoritatea bărbaților au degetul inelar mai lung decât arătătorul, pe când la femei lucrurile stau invers.

Poți să identifici detalii interesante despre o anumită persoană analizându-i mâinile și picioarele. Ce spune forma picioarelor și mâinilor despre tine?

Sursa imaginii principale: wikiHow.com

S-ar putea să te intereseze...
Forma feței dezvăluie personalitatea
Doza de SănătateCitește pe Doza de Sănătate
Forma feței dezvăluie personalitatea

Se spune că nu este bine să judeci după aparențe, dar deseori forma feței dezvăluie personalitatea unui om, precum și alte informații interesante.