Ce sunt fiolele flash și pentru ce sunt acestea?
 

Ce sunt fiolele flash și pentru ce sunt acestea?

O față fără riduri fără ajutorul unui bisturiu sau al injecțiilor? Vă arătăm ce sunt fiolele flash, o metodă care împrospătează pielea în câteva secunde!
Ce sunt fiolele flash și pentru ce sunt acestea?

Ultima actualizare: 19 iulie, 2022

Neintrarea într-o sală de operație sau lipsa înțepăturilor acelor pentru a obține netezime, luminozitate și vitalitate a tenului se remarca printre scopurile fiolelor flash. Fiolele flash au rolul de a răsfăța pielea expusă la diverși factori de mediu.

Fiolele flash sunt produse cosmetice concepute în funcție de fiecare tip de piele. Conform recomandărilor Academiei Americane de Dermatologie (AAD), acesta este cel mai bun mod de a maximiza rezultatele unui produs și de a minimiza reacțiile secundare.

Fiolele flash pentru îngrijirea feței nu chiar noi. Deși există de mult timp, acum au devenit mult mai eficiente.

Ce sunt fiolele flash?

O fiolă flash este un revitalizator al pielii. Este un recipient cu doză unică, similar cu fiolele de medicamente injectabile. Acest format oferă cantitatea necesară pentru a înfrumuseța fața în momentul aplicării.

Astfel de lichide sunt considerate remedii de urgență, care oferă imediat un aspect natural și sănătos, având efect cel puțin 8 ore. Având în vedere această caracteristică, monodozele pot fi folosite pentru împrospătarea feței atunci când aveți un eveniment special.

Compoziția produsului include nutrienți cu absorbție rapidă. Ingredientele sale pot reduce semnele pielii obosite, terne, cu linii de expresie.

Pentru ce se folosesc fiolele flash?

Fiolele au utilizări care corespund tipului pielii. Acestea includ ingrediente active care oferă elasticitate, reduc imperfecțiunile, hidratează și promovează sănătatea feței.

Iată mai multe beneficii:

 • Oferă vitamine: anumite combinații de doze unice oferă vitamina A și vitamina C.
 • Uniformizează tonul: ajută la uniformizarea culorii tenului, chiar și în cazul cearcănelor.
 • Activează colagenul: promovează sinteza de proteine și elastină.
 • Reduc semnele de îmbătrânire prematură: atacând radicalii liberi, reduc formarea ridurilor.
Moleculă de colagen
Colagenul este o proteină fundamentală pentru netezirea pielii. Ruperea fibrelor sale odată cu îmbătrânirea provoacă riduri.

Tipuri de fiole flash

Anti-stres

Sunt monodoze care acționează ca un relaxant. În funcție de particularitățile pielii, consultați-vă cu medicul dermatolog pentru a alege cel mai bun produs. Este indicat să le folosiți noaptea. În acest fel, nutrienții stimulează regenerarea țesuturilor.

Acid hialuronic

Acidul hialuronic (HA) este un element vedetă în cosmetică. Amestecat cu silicon, HA netezește ridurile și elimină aspectul obosit. Primul este un puternic hidratant și regenerator, în timp ce al doilea este un oligoelement care acționează prin restabilirea elasticității pielii.

Tonificare și netezire

Această alternativă este una dintre cele mai populare, datorită efectului dublu: strângerea și netezirea pielii. De obicei, fiolele conțin extracte de ginseng pentru a reduce ridurile și a oferi prospețime.

Uniformizare

Există fiole care estompează hiperpigmentarea și maschează liniile de expresie. Sunt ideale înainte de machiaj, deoarece uniformizează tonul feței.

Hidratare

Hidratarea pielii are de-a face cu cantitatea de apă din epidermă. În condiții adecvate, este de 10% până la 20%, susține un articol din revista Ofarm.

În cazul fiolelor de înfrumusețare, unele conțin ingrediente hidratante naturale care măresc capacitatea hidrolipidică a pielii.

Lifting

Jurnalul Clinic Medical Las Condes definește liftingul facial ca fiind fiind o tehnică complexă ce inversează semnele accentuate ale procesului de îmbătrânire facială. Fiolele flash elimină intervenția medicală și durerea.

Unele amestecuri conțin coenzima Q10 sau ubichinonă pentru a proteja contra radiațiilor ultraviolete (UV), pentru a reduce inflamația și pentru a netezi ridurile laba gâștei.

Triplă acțiune

Există 3 efecte ale fiolelor cu acțiune multiplă: luminozitate, hidratare și fermitate. Acest lucru este posibil datorită ingredientelor active anti-stres și decongestionante, proteinelor care stimulează sinteza colagenului și principiilor emoliente.

Printre ingredientele folosite, se remarcă următoarele:

 • Arginină
 • Iarbă grasă
 • Butilenglicol
 • Retinol

Revitalizare

Vitamina C este componenta principală a monodozelor revitalizante. Acest micronutrient crește disponibilitatea mineralelor. Folosirea ei înseamnă un ten proaspăt, fără urme de epuizare.

Femeie care folosește fiolele flash

Procedura de aplicare a unei fiole flash

Pentru a aplica orice tip de fiolă, curățați fața, gâtul și decolteul. AAD subliniază faptul că modul în care vă spălați pielea face o mare diferență. Se recomanda un demachiant fără alcool, apă caldă și frecare blândă, fără burete.

După clătire, fața se usucă cu un prosop moale și se hidratează. Serul se aplică 3 pași:

 1. Agitați fiola înainte de deschidere.
 2. Puneți lichidul în palmă și întindeți-l cu atingeri ușoare.
 3. Așteptați câteva minute până când pielea absoarbe ingredientele.

Verificați dacă fiola conține elemente hidratante. În caz contrar, așteptați 2 minute și folosiți o cremă. Dacă vreți, începeți să vă machiați.

Există contraindicații ale fiolelor flash?

Deși nu există reacții adverse cunoscute legate de veziculele faciale instantanee, urmați instrucțiunile fiecărui producător. Un lucru care previne riscurile după aplicarea produsului este să nu folosiți resturi de fiole pe care le-ați deschis cu mai bine de 2 zile în urmă. Nu uitați că fiolele reprezintă doze unice, adică pentru o singură utilizare.


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.