Elixir tibetan al tinereții veșnice și longevității

· 20 noiembrie 2015
Poți să urmezi acest tratament timp de o lună, de două ori pe an. Ingredientele sale ajută la prevenirea bolilor și îți mențin pielea sănătoasă, lipsită de riduri. 

Acest elixir tibetan al tinereții veșnice și al longevității este un amestec de trei ingrediente sănătoase care oferă organismului numeroase beneficii și care ajută la regenerarea celulelor pielii, pentru a combate îmbătrânirea prematură – pur și simplu acționează din interior pentru a te menține mereu tânăr.

Care sunt ingredientele acestui elixir tibetan?

Minunatul elixir tibetan al tinereții veșnice și al longevității combină trei ingrediente foarte simple: lămâie, miere de albine și ulei de măsline. Aceste trei produse se îmbină armonios într-o singură rețetă pentru a forma un remediu puternic care ajută la prevenirea a numeroase boli și care înlătură semnele vizibile ale înaintării în vârstă.

Proprietățile lămâii

Elixir tibetan cu lămâie

 • Lămâia este considerată a fi unul dintre cele mai miraculoase fructe, aceasta fiind capabilă să vindece organismul și să lupte împotriva bolilor. Aceasta ajută la eliminarea toxinelor și este un antibiotic natural foarte puternic. 
 • Lămâile reprezintă o sursă importantă de vitamina C, un element absolut esențial pentru întărirea sistemului imunitar și prevenirea anumitor boli respiratorii cum ar fi pneumonia, bronșita, congestia, gripa și astmul, printre altele.
 • Conțin și vitamina P, numită și vitamina permeabilității capilare, ce este responsabilă de întărirea capilarelor și a pereților vaselor sanguine.
 • Lămâia este bogată în minerale precum potasiu, magneziu, calciu și fosfor, fiind în același timp și o sursă excelentă de vitamine din grupul B (B1, B2, B3, B5 și B6).
 • Studiile au arătat că lămâia este eficientă în tratarea a peste 150 de boli. Acest lucru se datorează capacității sale de a elimina toxinele și de a ține la distanță un număr mare de microorganisme ce atacă organismul.
 • Întrucât reprezintă și o sursă bogată de antioxidanți, lămâile previn îmbătrânirea prematură a pielii și stimulează regenerarea celulară.  Așadar, este de înțeles de ce lămâia constituie un ingredient principal al acestui elixir al tinereții.

Proprietățile mierii de albine

Elixir tibetan: miere de albine

 • Mierea de albine este considerată a fi unul dintre cei mai sănătoși îndulcitori naturali grație multitudinii de nutrienți și de proprietăți benefice.
 • Mierea de albine naturală conține minerale precum sodiu, potasiu, magneziu, calciu, fier, mangan, cupru, fosfor, zinc și seleniu, dar și vitamina A și C, precum și complexul de vitamine B.
 • În calitate de remediu natural, mierea este un antibiotic puternic, putând combate diverse afecțiuni: rahitism, scorbut, anemie, inflamații intestinale, hidropizie, constipație, reumatism, dureri de cap și amețeală.
 • Are o acțiune benefică la nivelul celulelor și este un tonic puternic și eficient pentru creier.
 • Datorită proprietăților sale antiseptice și antivirale, mierea este recomandată pentru tratarea infecțiilor și a altor probleme precum gripa, gâtul umflat și durerile musculare.

Proprietățile uleiului de măsline

Elixir tibetan: ulei de măsline

 • Una dintre cele mai bune grăsimi pe care ai putea să o incluzi în alimentația ta se găsește în uleiul de măsline. Acesta este bogat în acid oleic ce scade nivelul de colesterol și previne afecțiunile inimii.
 • Conține și alți acizi grași mononesaturați ce combat hipertensiunea arterială, îmbunătățesc circulația sanguină și previn formarea cheagurilor de sânge.
 • Uleiul de măsline conține hidrocarbonați, steroli și tocoferoli (cum este vitamina E), elemente cheie pentru prevenirea bolilor și stimularea regenerării țesuturilor.
 • Conține cantități mai mici de polifenoli (care îi dau gustul specific), caroten și clorofilă, precum și alte componente organice volatile care ajută la prevenirea bolilor și îi oferă mirosul caracteristic.
 • Uleiul de măsline ajută la îmbunătățirea digestiei, are efecte antioxidante, este antiinflamator și favorizează absorbția calciului, a magneziului și a zincului în organism. Prin urmare, nu este de mirare că a fost inclus în rețeta acestui elixir al tinereții veșnice.

Cum se prepară acest minunat elixir tibetan al tinereții veșnice și al longevității?

Prin combinarea acestor trei ingrediente vei obține un elixir puternic ce întărește sistemul imunitar, contribuie la detoxifierea sângelui, îmbunătățește sănătatea ficatului și previne numeroase boli. Pe lângă toate aceste beneficii, te ajută să îți menții pielea tânără și sănătoasă, prevenind semnele timpurii ale îmbătrânirii.

Ingrediente

 • 100 ml de zeamă proaspătă de lămâie
 • 200 g de miere de albine
 • 50 ml de ulei de măsline de calitate superioară

Cum se prepară?

Amestecă toate ingredientele într-un vas de sticlă cu capac și pune-l în frigider. Servește câte o linguriță din acest elixir în fiecare dimineață, pe stomacul gol. Consumă-l în fiecare zi timp de o lună, de două ori pe an.