Cum se poartă blugii drepți?
 

Cum se poartă blugii drepți?

Blugii se potrivesc cu orice stil. Croiala dreaptă este una dintre cele mai versatile. Vă vom arăta de ce!
Cum se poartă blugii drepți?

Ultima actualizare: 02 martie, 2023

Cu pantofi sport, adidași, cizme sau sandale, blugii drepți arată perfect. Această variantă de blugi este una dintre cele mai căutate datorită diversității de combinații pe care o permite, devenind o piesă esențială în garderobă. Cum se poartă blugii drepți?

Blugii cu croială dreaptă sunt considerați clasici. Combinarea cu alte piese îi face să arate modern. Să învățăm să scoatem în evidență această piesă vestimentară importantă!

Ce diferențiază blugii drepți de alți blugi?

Îndeplinind scopul pentru care au fost concepuți primii blugi, blugii drepți sunt văzuți ca articole de îmbrăcăminte versatile pentru lucru, timpul liber și ocazii semi-formale, așa cum a menționat Levi’s Strauss & CO®.

Blugii drepți sunt pantaloni din material dur. Au fost concepuți pentru lucru, dar au devenit rapid preferații multora. După cum subliniază Glosarul de modă, sunt fabricați dintr-o țesătură de bumbac potrivită pentru realizarea de piese foarte rezistente.

Blugii sunt cunoscuți și ca denim sau jeanși.

Blugii drepți favorizează orice siluetă, mai ales când talia este medie sau înaltă, fără nici un tip de pensă. Pensele sunt utile pentru persoanele de statură înaltă, deoarece ajută la crearea unui echilibru între picioare și trunchi.

Curier care aduce un colet
Creați pentru lucru, blugii drepți sunt acum purtați de toată lumea.

Când se poartă blugii drepți?

Răspunsul este simplu: oricând. Iarna și toamna, o pereche de blugi drepți este baza unui look care include mai multe straturi de îmbrăcăminte.

Primăvara ies in evidenta blugii cu rupturi sau aplicații subtile. Vara, blugii drepți se combină cu topuri vaporoase. Pot fi purtați cu cizme, pantofi cu toc sau sandale. Dacă vreți, puteți purta pantofi sport.

Cum se poartă blugii drepți?

În funcție de evenimentul la care participați, combinațiile sunt variate. Atemporalitatea acestor pantaloni este grozavă pentru a vă juca cu piese precum următoarele:

Crop top sau top scurt

Ținând cont de caracterul lejer al blugilor, alegeți un crop top strâmt și un sacou deasupra. Topurile fără mâneci legate după gât, cunoscute în mod popular drept halter, sunt adesea folosite alături de blugii drepți.

Cardigan și sacou

Cardiganele merg perfect cu blugi drepți. Căutați culoarea nude și modele cu mâneci rotunjite sau umflate. În ceea ce privește sacourile, acestea pot fi în carouri, cu flori sau brodate și oferă ținutei un aspect mai rafinat.

Tricotaje

Tricotajele sunt potrivite pentru sezonul rece . Ele merg perfect cu blugi drepți, paltoane și fulare.

Culori

De obicei, cumpărăm blugi albaștri, însă nu trebuie să evităm culorile închise. Blugii negri pot fi combinați cu topuri roșii sau maro. De asemenea, îi putem asorta cu nuanța jachetelor, bluzelor și paltoanelor.

Bărbat care poartă blugii drepți
Orice stil pare să se potrivească cu blugii drepți. Până și accesoriile merg bine cu aceștia.

Orice încălțăminte

Cizmele sunt perfecte cu blugi drepții și pot avea orice tip de toc. Sunt bune pentru zilele în care este foarte frig sau plouă și pot fi combinate cu paltoane groase.

Dacă vremea este frumoasă, puteți să purtați pantofi deschiși, tocuri clasice, espadrile sau pantofi sport. Libertatea este o calitate a blugilor, așa că nu vă limitați alegerile.

Cum să îmbunătățiți ținutele cu „blugi drepți”?

Pentru a scoate în evidență combinațiile pe care le-ați făcut cu blugii drepți, nu neglijați accesoriile , precum chokerele și bijuteriile în tonuri contrastante. Gențile, eșarfele, coafura și machiajul oferă un aer deosebit ținutei.

Deși culoarea clasică a blugilor este albastrul, îndrăzniți să purtați nuanțe precum griul, albul sau albastrul deschis. De asemenea, rupturile dau personalitate ținutei, așa că nu le ignorați.


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.