10 sfaturi pentru a purta pantaloni evazați
 

10 sfaturi pentru a purta pantaloni evazați

Fie cu un blazer, fie cu un top, pantalonii evazați sunt perfecți de în orice perioadă a anului. Cum pot fi purtați corect?
10 sfaturi pentru a purta pantaloni evazați

Ultima actualizare: 27 mai, 2022

Concepuți în anii 70, pantalonii evazați au câștigat popularitate în ultimul sezon. Lungesc silueta și se potrivesc cu o mare varietate de articole vestimentare și accesorii. Descoperiți 10 sfaturi pentru a purta pantaloni evazați!

Adaptarea acestei tendințe nu este atât de complicată pe cât pare datorită faptului că blugii evazați pot fi purtați în fiecare zi. Cu toate acestea, există anumite reguli legate încălțăminte și accesorii pe care este important să le respectați.

Sfaturi pentru a purta pantaloni evazați

Industria modei este ciclică, adică modelele vechi reapar. Este cazul pantalonilor evazați, un tip de îmbrăcăminte strâmt din talie până la genunchi, care apoi devine conic.

1. Gestionați proporțiile

Pantalonii evazați sunt mult mai largi jos. Din acest motiv, este important să marcați talia, pentru ca silueta să nu-și piardă forma. Prin urmare, purtați haine mulate și scurte în partea de sus.

Blugi evazați
Este important să cunoaștem proporțiile acestei piese vestimentare, pentru a nu greși atunci când ne îmbrăcăm.

2. Nu vă complicați

Există o frază care rezumă totul: mai puțin este mai mult. In acest sens, blugii evazați sunt perfecți pentru a da un aspect simplu, dar șic. De exemplu, adidașii albi și un tricou pot crea o ținută simplă, dar la modă.

3. Prioritizați lungimea

Aceasta este una dintre problemele frecvente. Secretul este să nu-i purtați nici prea lungi, nici prea scurți. Chiar și așa, în cazul în care lungimea este mai mare, puteți folosi tocuri pentru a masca problema.

4. Alegeți un blazer

Adaugă eleganță instantanee. Este una dintre combinațiile care atrag cel mai mult atenția.

5. Pariați pe culori

În lumea modei totul este valabil. Din acest motiv, merită să alegeți pantaloni evazați și să creați look-uri într-o singură culoare sau blocuri de culoare. Pentru a nu da greș, folosiți roata de culori ca ghid.

6. Adăugați denim

Denimul poate fi purtat atât în partea de jos, cât și în cea de sus a corpului. Secretul pentru a nu da greș este să purtați ambele piese într-o culoare similară; altfel aspectul va fi inestetic.

7. Alegeți un crop top

Crop top-urile au devenit unul dintre articolele vestimentare preferate. Și ce modalitate mai bună de a adăuga o notă sexy pantalonilor evazați? Însoțiți această combinație cu un blazer deschis.

8. Favorizați silueta

Dacă aveți o statură mică, anumite modele de blugi evazați sunt foarte indicate. De exemplu, alegerea unui design cu talie înaltă dă o senzație de picioare mai lungi.

9. Adăugați o cămașă

Cu imprimeu floral sau fără mâneci, aceste piese vestimentare sunt perfecte pentru a da o notă trendy look-ului final. Important este să le purtați în interiorul pantalonilor, astfel încât talia să fie marcată.

10. Întoarcere în anii ’70

Deși pantalonii evazați s-au născut în anii ’60, abia în anii ’70 au devenit populari. În acest sens, puteți crea un look care amintește de această epocă folosind veste tricotate, pălării și tricouri colorate.

Ce pantofi să nu purtați cu pantaloni evazați?

Deși pantalonii evazați se potrivesc cu multe piese vestimentare, pantofii joacă un rol important atunci când vine vorba de stilizarea siluetei.

Sport

Aceste tipuri de pantofi pot da un efect nedorit. Trebuie să alegeți modelele care sunt mai mult street style decât sport.

Talpă plată

Pantofii cu talpă plată nu se potrivesc cu pantaloni evazați, deoarece pot afecta eleganța ținutei. Pantofii potriviți pentru acest tip de pantaloni sunt cei cu toc mediu.

Cizme înalte

Este inutil să purtați cizme înalte care să nu fie observate, întrucât pantalonii vor acoperi toată încălțămintea. De asemenea, la mers, bocancii pot fi incomozi.

Cizme înalte
Cizmele înalte nu sunt potrivite pentru pantalonii evazați.

Pantaloni evazați în fiecare zi

Deși blugii skinny și mom sunt încă la modă, marile branduri prevăd revenirea pantalonilor evazați.

Aceste articole sunt confortabile și pot fi purtate atât ziua, cât și noaptea. Pantalonii evazați pot fi făcuți din diverse materiale textile. Este timpul să vă puneți în valoare silueta cu o pereche de pantaloni evazați!


Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.