Politica de publicitate - Doza de Sănătate

Politica de publicitate

Misiunea paginii Doza de Sănătate este de a fi o sursă de informații despre sănătate și bunăstare de încredere. Ne angajăm să-ți oferim conținut fiabil și practic, creat în conformitate cu ghiduri editoriale și medicale stricte pentru a garanta acuratețea, relevanța și claritatea.

Doza de Sănătate se finanțează prin vânzarea de reclame pe site-ul său și pe rețelele de socializare, acordând întotdeauna prioritate autonomiei editoriale, ceea ce înseamnă că criteriile noastre nu sunt influențate de acest mecanism de finanțare.

În unele cazuri, Doza de Sănătate poate colabora cu sponsori pentru a promova mărci, produse sau servicii. Acest conținut este întotdeauna etichetat ca „sponsorizat”, iar această informație este menționată clar la începutul articolelor.

Acestea sunt ghidurile pe care le respectăm cu privire la tipurile de publicitate pe care le acceptăm:

1. Nu susținem niciun produs sau serviciu promovat

Deși anumite produse sau mărci pot apărea pe site-ul nostru sub formă de reclamă, sub nicio formă acest lucru nu trebuie considerat o aprobare a produsului, serviciului sau mărcii promovate. Evaluarea produselor sau serviciilor este responsabilitatea exclusivă a echipei editoriale, fără a ține cont de eventualele relații publicitare care pot exista cu companiile distribuitoare.

2. Facem o diferență clară între reclamă și conținut editorial

Menținem întotdeauna o distincție clară între reclame și conținutul editorial. Toate reclamele de pe Doza de Sănătate sunt evidențiate în mod clar și fără ambiguități.

3. Anumite tipuri de reclame nu vor fi acceptate

Reclamele nu trebuie să conțină materiale frauduloase, înșelătoare sau jignitoare, inclusiv materiale care denaturează, ridiculizează sau atacă un individ sau un grup pe baza vârstei, culorii, originii naționale, rasei, religiei, sexului, orientării sexuale sau dizabilității.

Reclamele nu trebuie să conțină informații defăimătoare, calomniatoare sau amenințătoare. Reclamele nu trebuie asociate cu arme de foc, pornografie, droguri, campanii politice sau simularea de știri sau situații de urgență. Orice reclamă care ar putea fi considerată greșit drept conținut editorial va fi etichetată ca publicitate.

4. Selectăm reclamele

Doza de Sănătate decide tipurile de reclame care vor fi acceptate și afișate pe web și își rezervă dreptul de a respinge, anula sau retrage orice reclamă în orice moment, ori de câte ori conținutul sau scopurile sale sunt contrare politicii paginii. În cazul retragerii unei reclame, agentul de publicitate va fi înștiințat imediat cu privire la motivele pentru care a fost luată decizia.

5. Facem o diferență clară între conținutul sponsorizat și cel nesponsorizat

Doza de Sănătate caută sponsorizări de la organizații de cercetare, producători și alți furnizori de servicii credibili și de încredere. Conținutul sponsorizat oferă beneficii financiare paginii Doza de Sănătate. Și utilizatorii noștri au parte de beneficii, primind informații actualizate cu privire la serviciile sau produsele oferite de aceste organizații.

Orice conținut sponsorizat de un agent de publicitate este supus politicii noastre editoriale și revizuit de personalul nostru editorial. În plus, atunci când conținutul este furnizat sau influențat de o organizație, acesta este marcat ca fiind sponsorizat, astfel încât utilizatorul să fie informat în mod corespunzător.

6. Programul de afiliere

Ca parte a procesului de creare a articolelor, echipa noastră editorială poate include linkuri către produse relevante care ar putea fi utile cititorilor noștri. Deși toate produsele sunt alese independent, Doza de Sănătate poate primi un comision dacă achiziționezi un articol de pe site-ul furnizorului, folosind linkul pe care îl oferim.

În cazul în care Doza de Sănătate primește un comision atunci când utilizatorii cumpără sau se abonează la un produs sau serviciu, pagina va include următorul text: Acest articol recomandă în mod obiectiv și independent produse și servicii care pot fi de interes pentru cititori. Atunci când utilizatorul face o achiziție prin linkurile care apar în acest articol, Doza de Sănătate poate primi un comision.