Doza de Sănătate

este una dintre cele mai citite publicații digitale în limba română despre sănătate și bunăstare.

Pe pagina noastră, vei găsi conținut pe o mare varietate de teme: boli și tratamente, bunăstare, remedii naturale, diete și rețete, psihologie, relații, maternitate și stil de viață. Tot conținutul este dezvoltat de către echipa noastră de specialiști în sănătate, utilizând studii științifice, descoperiri farmaceutice și cele mai noi informații din fiecare domeniu.

Grație articolelor, clipurilor, ilustrațiilor, reportajelor și rapoartelor create în mod profesionist și riguros de către echipa noastră, am devenit lideri de piață în distribuirea informațiilor despre sănătate.

Echipa noastră

Rubén Zaballos

CEO

Gema Sánchez

Editor-in-Chief

Alberto Turrión

Marketing

Mulțumită efortului depus de echipa noastră de management, pagina Doza de Sănătate este disponibilă în 23 de limbi, se bucură de contribuția a peste 300 specialiști care garantează îndeplinirea standardelor de calitate și este citită în peste 60 de țări.

Urmăritorii noștri

Recompensa pentru dedicarea noastră este reprezentată de cei peste 224.000 de urmăritori care citesc postările noastre pe Facebook. Aceștia ne motivează să îmbunătățim și dezvoltăm lucrurile în fiecare zi.

Doza de Sănătate este dedicată învățării și informației de calitate. Pentru a reuși acest lucru, ne bazăm pe specialiști în diverse domenii, în special legate de sănătate, descoperiri medicale, psihologie, frumusețe și stil de viață.


În plus, Doza de Sănătate este susținută de grupul MContigo, o garanție a calității oferită de un lider în domeniul conținutului digital, responsabil de dezvoltarea a peste 80 de site-uri globale, cu peste 100 milioane de vizite lunar.

Contactează-ne

Ești în căutarea unei consultații medicale?

Nu putem oferi consultanță personalizată prin intermediul paginii noastre. Însă poți utiliza directorul nostru de Sănătate pentru a descoperi conținut creat de experți în domeniu. În cazul în care consideri că te afli într-o situație gravă, apelează la serviciile de urgență.

Ai o propunere de afaceri pentru noi? Dorești să ne oferi un produs sau serviciu?

Te rugăm să trimiți un e-mail departamentului de dezvoltare și expansiune.

Dorești să te folosești de conținutul nostru?

Te rugăm să trimiți un e-mail departamentului nostru juridic.

Ți-ar plăcea să îți faci reclamă pe pagina noastră?

Te rugăm să contactezi departamentul de publicitate.

Birou

C/ Concejo 13
Salamanca, Spania
CP: 37002