Cine suntem - Doza de Sănătate
About Us

Cine suntem

Vrem să-ți oferim răspunsuri la toate acele întrebări despre boli, tratamente, sănătate mintală, nutriție, viață de cuplu, maternitate, casă și multe altele.

Timp de 10 ani, cu ajutorul unei echipe complete de scriitori, editori și profesioniști din domeniul sănătății, ne-am străduit să construim o bibliotecă de peste 8.700 de articole cu informații de interes, susținute de dovezi și, mai presus de toate, ușor de înțeles.

A te simți bine și a fi sănătos este un obiectiv comun. De aici și nevoia de a învăța mai multe despre obiceiurile benefice și de a descoperi resurse pentru îmbunătățirea stilului de viață. Desigur, în acest proces, apar sute de îndoieli. Doza de Sănătate lucrează în mod constant pentru a-și sprijini, inspira și ghida utilizatorii.

Simplificăm problemele complexe de sănătate și ne concentrăm pe furnizarea de răspunsuri clare, concise și de încredere, pentru a te ajuta să iei cele mai bune decizii cu privire la boli, nutriție, sănătate mintală, obiceiuri, relații, casă, maternitate și altele.

<div class=”atomik-featured-text”>Scopul nostru este să abordăm toate problemele legate de sănătatea fizică și mintală într-o manieră deschisă și obiectivă, fără a trece cu vederea experiențele și nevoile individuale ale utilizatorilor noștri și fără a neglija opiniile profesioniștilor.</div>

Comunitatea noastră

Pe lângă faptul că site-ul nostru înregistrează peste 30.000 de vizite lunar, comunitatea noastră este extinsă pe diferite rețele de socializare, cum ar fi Facebook și Pinterest.

Valorile noastre

Fiind o publicație ce promovează sănătatea și bunăstarea într-o comunitate de milioane de cititori, suntem conștienți de impactul conținutului nostru. Din acest motiv, ne asumăm angajamentul și responsabilitatea de a genera schimbări pozitive în comportamentul utilizatorilor noștri, la nivel de mediu și la nivel social.

Fără a neglija profesionalismul, echipa noastră lucrează pe bază de empatie, respect pentru diversitate și incluziune. Dorim să ajutăm toți oamenii, astfel încât să își poată asuma un rol activ în gestionarea sănătății lor și a tuturor aspectelor conexe.

Angajament editorial
Angajament editorial

Angajamentul nostru este să oferim conținut editorial de înaltă calitate. Creăm articole bazate pe cercetări riguroase și simplificăm subiecte complexe, astfel încât oricine să le poată înțelege.

Calitate garantată
Calitate garantată

Informațiile pe care le vei găsi aici sunt susținute de studii și referințe de încredere, care pot fi consultate accesând linkurile sau bibliografia. În plus, subiectele sunt actualizate ori de câte ori apar noi descoperiri.

Verificare de specialitate
Verificare de specialitate

Fiecare articol este creat, revizuit și verificat de profesioniști în domeniu. Avem o echipă completă formată din jurnaliști, editori, medici, nutriționiști, psihologi, stomatologi și alți colaboratori.

Conținut corelat cu importanța

Avem criterii stricte pentru crearea conținutului. Nu vrem doar să informăm, ci și să ne conectăm cu utilizatorii noștri. Prin urmare, avem grijă de fiecare detaliu - de la procesul de cercetare, la opinia experților pe fiecare subiect și implementarea unui limbaj accesibil, ușor de înțeles și cuprinzător.

Search

Conținutul nostru se bazează pe dovezi sau criterii profesionale, cu angajamentul de a furniza informații corecte și fiabile.

Search

Conținutul medical este analizat de profesioniști din domeniul sănătății pentru a garanta acuratețea informațiilor.

Search

Ținem cont de numeroase voci, identități și perspective pentru a oferi conținut divers și cuprinzător.

Echipa noastră de experți

Știm că problemele de sănătate și bunăstare nu trebuie tratate superficial. Prin urmare, ne reafirmăm angajamentul de a oferi informații de cea mai bună calitate prin includerea profesioniștilor din diverse domenii ale sănătății în echipa noastră.

Medici, nutriționiști, farmaciști, psihologi, fizioterapeuți, formatori, biologi și experți din alte domenii ni s-au alăturat pentru a ne sprijini în misiunea noastră de a-ți oferi informații corecte, fiabile, bazate pe dovezi.

Saúl Sánchez Arias
Saúl Sánchez Arias

Nutriționist și dietetician

Leonardo Biolatto
Leonardo Biolatto

Medic specialist în Audit Medical și Medicină de Familie și Ambulatorie

Maria Patricia Pinero Corredor
Maria Patricia Pinero Corredor

Nutriționist și profesor titular la Universitatea din Zulia

Eliana Delgado Villanueva
Eliana Delgado Villanueva

Traducător, interpret și nutriționist

Anna Vilarrasa
Anna Vilarrasa

Nutriționist și dietetician

Elena Sanz
Elena Sanz

Psiholog

Perfil Ruben

Scrie-ne

Părerea ta este foarte importantă pentru noi!
Dacă ai întrebări, comentarii sau sugestii, poți contacta echipa editorială prin email.