4 moduri de a excita un bărbat fără să-l atingi
 

4 moduri de a excita un bărbat fără să-l atingi

Poți aprinde flacăra pasiunii fără a fi nevoie de contact fizic. Îți prezentăm câteva trucuri care să te încurajeze să-ți seduci iubitul stimulându-i imaginația.
4 moduri de a excita un bărbat fără să-l atingi
Isbelia Esther Farías López

Scris și verificat de filozoful Isbelia Esther Farías López.

Ultima actualizare: 26 mai, 2022

Crezi că mângâierile au devenit o rutină care poate stinge pasiunea iubitului sau a soțului tău? Atunci ar trebui să știi că poți inova și aprinde flacăra exersând anumite moduri de a excita un bărbat fără să-l atingi.

Cu puterea imaginației, poți să ieși din jocurile clasice și să aprinzi flacăra pasiunii, fără a fi nevoită să ajungi la contactul fizic. Deși atingerea pielii poate fi foarte incitantă, nu este singurul instrument disponibil atunci când vine vorba de excitarea unei persoane. În acest sens, atingerea nu este totul. Profită de stimularea mintală!

4 moduri de a excita un bărbat fără să-l atingi

1. Insinuează

moduri de a excita un bărbat în lenjerie intimă

 

Provocă-ți partenerul într-un mod discret și eficient, stimulându-i dorința de a face sex cu tine, dar fără să-i spui nimic concret.

Cum poți face asta?

  • În timpul unei conversații obișnuite, începe brusc să-ți amintești cât de mult ți-a plăcut ultima dată când ați făcut sex. De asemenea, apropiați-vă (dar fără atingere) și șoptește-i la ureche ce ți-a plăcut cel mai mult.
  • Lasă-ți lenjeria intimă „în mod accidental” pe pat. Arată-i cât de bine îți vine.
  • Ieși din baie fără prosop și cere-i lui unul. Privește-l drept în ochi și aruncă prosopul „neintenționat”, în timp ce îi spui că ar trebui să profite de moment.

2. Alege apelurile erotice

Dacă nu locuiți împreună, sună-l pe iubitul tău în timp ce este la serviciu. Urmează acești pași:

  • Sună-l și vorbește-i cu o voce blândă și sexy.
  • Spune-i că îți este foarte dor de el.
  • Descrie ce porți. Mai întâi îmbrăcămintea exterioară, apoi ce este dedesubt: lenjeria.
  • Spune-i că vrei să fii lângă el ca să poată rupe toate acele haine.
  • Spune-i exact ce ai vrea să-ți facă când te întâlnește.
  • Lăsați-vă amândoi imaginația să zboare și pregătiți-vă pentru o întâlnire pasională.

3. Profită de limbajul corpului

Femeie care își mușcă buzele

 

Deși este adevărat că multe cupluri recurg la schimbul de fotografii și videoclipuri mai mult decât sugestive, nu este indicat să mergi pe această cale deoarece implică diverse riscuri.

Pentru a excita un bărbat fără să-l atingi atunci când ești în aceeași cameră cu el, poți să folosești limbajul corpului și să-l surprinzi cu un gest provocator. În acest fel, îi vei atrage atenția fără să te expui prea mult. Un parfum, un sărut sau un cuvânt poate avea și multă putere într-un moment de intimitate.

Deși este adevărat că bărbații sunt foarte vizuali, nu trebuie să apelezi întotdeauna la lucruri evidente pentru a-i entuziasma. În plus, ei apreciază adesea insinuarea și jocul de seducție.

4. Stimulează-i imaginația prin mesaje text

Cuvintele au putere! Trimiterea de mesaje text este o alternativă excelentă pentru stârnirea fanteziilor sexuale. În plus, îți permite să spui ceea ce nu aduci niciodată în discuție într-o conversație față în față. Poate fi foarte stimulant atât pentru minte, cât și pentru corp.

Cheia pentru a-ți seduce partenerul este să-i stimulezi imaginația și să te joci cu ea, nu doar cu corpul lui (sau al tău). Prin urmare, profită de tot ce am menționat mai sus pentru un efect garantat.

Îndrăznește să ieși din monotonie și aplică aceste 4 moduri de a excita un bărbat fără să-l atingi. Înnebunește-l și lasă-l să te facă și pe tine să vibrezi plină de pasiune!


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.