6 cele mai plăcute și incitante poziții sexuale pentru cupluri
 

6 cele mai plăcute și incitante poziții sexuale pentru cupluri

Pozițiile sexy și incitante atunci când faceți sex cresc plăcerea și vă ajută pe amândoi să atingeți orgasmul simultan.
6 cele mai plăcute și incitante poziții sexuale pentru cupluri
Isbelia Esther Farías López

Scris și verificat de filozoful Isbelia Esther Farías López.

Ultima actualizare: 26 mai, 2022

Cum ar fi sexul fără poziții sexuale incitante? Cu siguranță ar fi o activitate foarte monotonă. Din fericire, nu este cazul. O mare parte din atracția sexului constă în posibilitatea de mișcare și atracția pe care o aduce schimbarea. Vă prezentăm 6 dintre cele mai incitante și plăcute poziții sexuale!

Plăcerea merge mână în mână cu creativitatea și efortul depus în intimitate. Aici apare importanța pozițiilor sexuale: acestea promovează plăcerea prin dorință și pasiune. Cu alte cuvinte: condimentează orgasmul!

Desigur, comunicarea între îndrăgostiți este cheia. Este important să știm care sunt pozițiile care îl atrag cel mai mult pe celălalt. Pentru a obține orgasme grozave, trebuie să îndrăzniți să vorbiți despre asta. Merită să lăsați tabuurile în urmă și să îl cunoașteți pe celălalt. În plus, comunicarea sinceră poate condimenta situația.

6 cele mai incitante și plăcute poziții sexuale

Deși este adevărat că fiecare persoană este diferită, există mai multe poziții sexuale recurente în intimitate. Ele creează un aer de senzualitate foarte interesant, care ajută la obținerea orgasmului. Cum? Prin erotism, se aprinde flacăra pasiunii.

1. Floare de lotus

Cele mai plăcute poziții sexuale pentru femei

Floarea de lotus este ideală pentru cei care doresc să stabilească contactul vizual pentru o lungă perioadă de timp și, în același timp, să aibă un contact fizic lent și sincronizat. Fără îndoială, aceasta este atât o atitudine îndrăzneață, cât și o poziție romantică. Ritmul va fi stabilit de femeie, ceea ce poate fi foarte interesant pentru amândoi.

2. Picioare pe umeri

Această poziție este concepută pentru o penetrare profundă. În funcție frecvența ritmului, poziția va oferi rapid un orgasm intens.

3. Pe marginea patului

Această poziție sexuală foarte plăcută este realizată foarte des, deoarece implică o abordare foarte pasională și o experiență intensă. După cum sugerează și numele, cuplul ar trebui să stea pe marginea suprafeței patului. Bărbatul va fi suportul și femeia conduce ritmul de penetrare.

4. Lingura

Cele mai plăcute poziții sexuale pentru bărbați

Evident, această poziție încurajează o pasiune excesivă, dar sporește romantismul. Pentru a putea face faimoasa „linguriță”, partenerii trebuie să stea pe un pat sau pe o suprafață confortabilă.

Această poziție este foarte distractivă pentru ambele părți. Este ideală pentru a obține orgasmul feminin (chiar și la femeile însărcinate) deoarece reușește să intensifice senzațiile la nivelul clitorisului.

5. La perete

Cuplu care face sex

Cuplul folosește peretele ca punct de sprijin pentru a face sex „în aer”. Desigur, este nevoie ca bărbatul să fie suficient de puternic pentru a-și ține partenera în brațe în timp ce o pătrunde. Experiența este foarte sexy, deoarece bărbatul se simte stăpân pe situație și pe mediu.

6. „În patru labe” sau „capră”

În ciuda faptului că aceasta este una dintre cele mai cunoscute și practicate poziții sexuale, este interesantă și plăcută (în special pentru femei). Este în mod evident inspirată de copulația animalelor și creează o anumită atmosferă foarte interesantă de dominare-supunere. Orgasmele sunt intense.

Femeia ar trebui să se sprijine pe genunchi și să-și așeze mâinile pe sol. Bărbatul intră în femeie în timp ce o ține de talie. De asemenea, pot exista palme ușoare sau mângâieri pe fese. Unora le place să țină femeia de păr (fără să tragă), pentru a o excita și mai mult.

Ca sugestie: vă recomandăm să folosiți pozițiile de yoga numite „vacă” și „pisică”, deoarece acestea sporesc foarte mult atât plăcerea vizuală, cât și cea fizică

Puteți descoperi plăcerea într-un mod sănătos și erotic. Amintiți-vă că cel mai important lucru este să aveți o comunicare bună cu partenerul. Aveți grijă ca amândoi să ajungeți la orgasm!


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.


  • Vatsyayana, M. (2011). Kama sutra. Nova Fronteira.
  • Eichel, E. W., De Simone Eichel, J., & Kule, S. (1988). The technique of coital alignment and its relation to female orgasmic response and simultaneous orgasm. Journal of Sex & Marital Therapy14(2), 129-141.

Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.