Sexul în public: avantaje și riscuri - Doza de Sănătate
 

Sexul în public: avantaje și riscuri

În unele țări, relațiile sexuale în locuri publice sunt pedepsite prin lege. Mai mult, trebuie să aveți grijă ca nimeni să nu vă înregistreze sau să vă facă fotografii. În caz contrar, întâlnirea voastră romantică s-ar putea transforma rapid într-un coșmar.
Sexul în public: avantaje și riscuri

Ultima actualizare: 21 decembrie, 2022

Când vine vorba de sex, există o mulțime de factori importanți, iar unul dintre ei este decorul. Prin urmare, sexul în public este o idee pe care mulți o consideră foarte atractivă. La urma urmei, crește libidoul și adrenalina. Cu toate acestea, oricât de interesant ar putea fi, poate avea și dezavantaje. În acest articol, îți vom spune totul despre avantajele și riscurile relațiilor sexuale în public.

Sexul în public

Primul lucru pe care trebuie să-l amintim atunci când analizăm această situație este faptul că nu toată lumea are propria casă. Prin urmare, a face sex în public nu înseamnă întotdeauna satisfacerea unei fantezii sexuale. Mai degrabă, este una dintre puținele opțiuni pe care unii le au.

Apoi, desigur, există cupluri care pur și simplu s-au săturat de aceeași rutină. Deci, pentru a readuce un pic de emoție în viața lor sexuală, decid că este timpul să încerce ceva nou. Cu alte cuvinte, a face sex în locuri „interzise” – adică in public.

În cele din urmă, există unii oameni care pur și simplu devin mai entuziasmați de ideea de a face sex în acest gen de decor. Se bucură de acel sentiment de a trăi viața la maxim și de riscul de a fi văzuți. Deci, în acest caz, a face sex în public este un mod de a satisface o fantezie sexuală.

Avantajele sexului în public

Un alt fel de excitație

Cuplu care face sex pe podea
Pentru majoritatea cuplurilor, practicarea relațiilor sexuale în public adaugă un plus de emoție din cauza adrenalinei generate de riscul de a fi văzut.

Dacă teama de a fi văzut de cineva nu te stresează și te poți pierde în acest moment, atunci a face sex în public poate produce un nou fel de entuziasm. Excitația este diferită de experiența obișnuită, de rutină a sexului… și chiar mai intensă.

Într-adevăr, a face sex în public, riscul de a fi văzut, de a face ceva interzis are un efect fiziologic. Crește nivelul de adrenalină, ritmul cardiac și tensiunea musculară. Aceasta, în sine, este o formă de excitație. Prin urmare, sexul în public poate produce un fel de entuziasm diferit, mai intens.

Complicitate sporită între parteneri

A face ceva interzis, riscant și interesant împreună transformă partenerii în complici. Deveniți coparticipanți și aveți nevoie de încrederea celuilalt pentru a face acest lucru. Este aproape ca și cum ați comite o infracțiune împreună.

Deci, un alt avantaj al sexului în public este faptul că stimulează sentimentul de complicitate între parteneri. Mai mult, având în vedere că actul va rămâne aproape întotdeauna secret, sentimentul de complicitate se va menține în timp.

Sexul în public este singura opțiune pe care unii oameni o au

Cuplu care se bucură de sexul în public
În unele cazuri, găsirea unui loc privat pentru a face sex nu este o opțiune.

După cum am menționat mai sus, unele cupluri pur și simplu nu au un loc privat unde să poată fi împreună. Mai mult, este posibil să nu aibă mijloace economice suficiente pentru a plăti o cameră de hotel, de exemplu. Deci, a face sex în locuri publice ajunge să fie singura alegere pe care o au.

O pauză de la rutină

Când vine vorba de cuplurile a căror viață sexuală a devenit monotonă, sexul în spațiile publice poate fi o nouă aventură. Este o modalitate excelentă de a face o schimbare și de a evada din rutină.

Mai mult, sentimentul „purtării greșite” vă poate stimula viața sexuală și o poate reaprinde. În același timp, a face sex într-un cadru diferit (mai degrabă decât acasă în pat) este ispititor. Îndeplinind această fantezie sexuală, veți adăuga mai multă emoție și dorință relației voastre.

Riscurile sexului în public

Legea

Indiferent dacă îți place sau nu, sexul în public este ilegal în Statele Unite. Chiar dacă este, de obicei, o infracțiune minoră, nu ai vrea să ai în cazier „comportament sexual deviant” sau „expunere indecentă”. Deci, înainte de a risca, află ce este legal și ce nu în statul în care locuiești.

S-ar putea să ajungeți pe internet

Sexul în public poate fi filmat
Printre principalele riscuri ale sexului în public se numără posibilitatea ca imaginile sau videoclipurile să ajungă pe internet sau pe rețelele de socializare.

Un cuplu care face sex în public nu își face griji decât dacă cineva îl prinde în flagrant. De fapt, pentru unii, acest risc adaugă emoție și adrenalină.

Cu toate acestea, mulți parteneri uită să ia în considerare faptul că cineva i-ar putea vedea și fotografia sau filma. Drept urmare, întâlnirea voastră interesantă ar putea ajunge pe internet și pe rețelele de socializare, transformându-se într-un adevărat coșmar.

Dogging

Până în acest moment, am discutat despre sex în public ca un act între doi parteneri care sunt într-o relație. Cu toate acestea, în ultimii ani, a devenit populară o nouă formă de sex în public. „Dogging” constă în a face sex cu străini, fără existența vreunui tip de relație dincolo de actul sexual în sine.

De fapt, există chiar și site-uri specializate și aplicații care ajută la organizarea acestui tip de întâlnire între participanți. Mai mult decât atât, există locuri specifice în care au loc astfel de întâlniri.

Aceasta este o formă extremă de sex în public. De fapt, nu este vorba doar de a face sex în locuri cum ar fi băile publice, mașinile sau zonele izolate din pădure. Mulți fac sex voluntar în zone deschise, cu speranța de a fi văzuți de spectatori.


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.