6 coafuri cu breton ușoare și potrivite în orice situație
 

6 coafuri cu breton ușoare și potrivite în orice situație

Dacă ai breton și nu știi ce coafuri îți poți face, îți arătăm mai multe „look-uri” simple și rapide, astfel încât să fii mereu aranjată și la modă!
6 coafuri cu breton ușoare și potrivite în orice situație

Ultima actualizare: 25 septembrie, 2023

Dacă îți dorești o nouă imagine fără să-ți tunzi prea mult părul, coafurile cu breton sunt o alternativa excelentă. Bretonul se potrivește perfect în multe situații. De aceea, îți prezentăm 6 coafuri cu breton ușoare și potrivite în orice situație!

Nu contează dacă ai părul lung, scurt, drept sau creț, cu siguranță există un breton care îți place. Prin urmare, te invităm să încerci cele 6 opțiuni la modă de mai jos.

6 coafuri cu breton ușoare și potrivite în orice situație

1. Coadă de cal înaltă cu breton

Coafuri cu breton și păr prins în coadă

 

Cu această coafură cu breton îți poți schimba lookul rapid, fără a folosi prea multe accesorii. Trebuie doar să-ți faci o coadă înaltă din tot părul și să lași bretonul să cadă natural pe frunte.

Această coafură este perfectă atunci când vrei să-ți evidențiezi trăsăturile sau machiajul, deoarece bretonul îți încadrează chipul și îi conferă o notă de personalitate.

De asemenea, poți varia grosimea, lungimea și culoarea bretonului pentru a obține diverse efecte. De exemplu, bretonul subțire și lung îți va oferi un aspect mai dulce și mai feminin, în timp ce bretonul dens și scurt îți va oferi un aspect mai îndrăzneț și mai modern.

Coafura cu breton are multe avantaje. Ai nevoie doar de puțină imaginație și creativitate pentru a-ți crea propriul stil.

2. Împletitură laterală cu breton

Coafuri cu breton și împletituri

 

O coafură foarte romantică și feminină cu breton este împletitura laterală. Este ușor de făcut și oferă un aspect foarte inocent și plăcut. Trebuie doar să-ți împletești părul pe o parte până la vârfuri. Apoi, fixează împletitura cu un ac de păr.

Poți face împletitura mai lată sau mai îngustă, în funcție de efectul pe care vrei să-l obții. De asemenea, poți da puțin volum împletiturii, trăgând de câteva șuvițe.

Aceasta coafură este adaptabilă și versatilă și se potrivește cu orice tip de păr, formă a feței și situație. Poate fi folosită atât pentru a merge la serviciu, cât și pentru a ieși cu prietenii sau la o întâlnire romantică.

3. Coc înalt cu breton

Femeie cu coc

 

Această coafură este perfectă pentru ocazii speciale, precum nunțile sau petrecerile în cadru formal. Este măgulitoare și se potrivește cu diverse forme ale feței, stiluri și tipuri de păr. Trebuie să alegi tipul de breton care îți place cel mai mult: drept, lateral sau deschis.

Poți experimenta cu culoarea bretonului pentru a crea efecte unice. De exemplu, bretonul care este puțin mai deschis decât restul părului îți va oferi un aspect mai vesel și mai distractiv, în timp ce bretonul care este mai închis decât restul părului îți va oferi un aspect mai formal și mai sofisticat.

4. Păr mediu cu breton

Femeie cu păr mediu

 

Părul mediu cu breton este o opțiune excelentă. Lasă părul liber la înălțimea umerilor și bretonul natural pe frunte. Oferă volum părului cu bucle ample sau vârfurile orientate către exterior.

Alege o tunsoare care să țină cont de forma feței si tipul de păr. Folosește produse speciale pentru a-ți hidrata și proteja părul de căldură și frizz. Schimbă temporar culoarea bretonului pentru a oferi o notă diferită lookului ales.

5. Semi-updo cu breton

Coafuri cu breton pe păr lung

 

Semi-updo cu breton este o altă coafură excelentă. Ia partea de sus a părului și fă-ți o coadă de cal, un coc sau o împletitură și lasă restul părului să curgă. Lasă câteva șuvițe libere în jurul feței pentru a-i oferi coafurii un aspect casual. Poți avea părul drept, ondulat sau creț. Alege tipul de breton care îți place: drept, lateral, deschis sau fluture.

6. Pixie cu breton

Coafuri cu breton în stil pixie

 

Dacă îndrăznești să optezi pentru o tunsoare foarte scurtă, pixie cu breton este o opțiune modernă și originală. Este o tunsoare care lasă ceafa și părțile laterale foarte scurte. Partea de sus este mai lungă. Bretonul este drept sau lateral, în funcție de preferințe.

Alege o tunsoare care se potrivește formei feței și tipului de păr. Utilizează produse speciale pentru a oferi textură și strălucire părului, cum ar fi serul sau spuma pentru volum.

Coafuri cu breton: un mod de a-ți transforma aspectul

Există diverse coafuri cu breton pe care le poți face ușor și rapid acasă. Bretonul îți poate reînnoi imaginea și te face să arăți mai tânără. Alege coafura care se potrivește cel mai bine tipului de păr, formei feței și vieții tale de zi cu zi. Îndrăznește să încerci aceste coafuri cu breton și surprinde pe toată lumea cu noul tău look!


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.