Tunsori la modă pentru orice sezon
 

Tunsori la modă pentru orice sezon

Dacă vreți să fiți mereu la modă, țineți cont de aceste tunsori minunate. Veți arăta tot timpul perfect!
Tunsori la modă pentru orice sezon

Ultima actualizare: 23 aprilie, 2023

Tunsorile pot îmbunătăți aspectul feței și denotă stilul unei persoane. Prin urmare, în fiecare an apar noi tendințe. În acest articol, vă vom prezenta tunsori la modă pentru orice sezon. Alegeți tunsoare care vi se potrivește cel mai bine!

Tunsori la modă pentru orice sezon

1. Straturi pe părul drept, una dintre cele mai iubite tunsori

Se recomandă ca lungimea părului să fie până la umeri sau piept. Puteți opta pentru cel puțin 2 straturi care vă vor oferi mai mult volum. În mod ideal, acestea trebuie să fie drepte. Această formă permite feței să pară mult mai tânără.

În plus, partea din față a părului poate fi aranjată în diferite moduri. Printre cele mai iubite opțiuni se numără bretonul în lateral sau drept, așa cum se poate observa în imaginea de mai jos.

 

 

Tunsori la modă în scări
Tunsorile în scări avantajează multe tipuri de față.

2. Straturi pe părul ondulat

O opțiune excelentă pentru acest tip de păr sunt straturile lungi în formă de V. Părul se aranjează întotdeauna rapid și nu pare niciodată dezordonat. Volumul este menținut și părul are un aspect natural.

Păr lung ondulat
Părul lung ondulat este un trend atemporal.

 

3. Tunsoarea pixie

Stilul pixie este ideal pentru femeile cu păr scurt. Părul din spate și din laterale este tuns scurt, în timp ce zona din față rămâne puțin mai lungă.

În plus, pot exista mai multe straturi mici. În consecință, se obține un volum impresionant. Părul poate fi aranjat doar cu puțin gel.

Tunsori la modă stil pixie
Pixie este un stil îndrăzneț la modă.

 

4. Păr mediu

Lungimea părului ajunge până la umeri. Chipul va părea mereu proaspăt și tânăr. Actrița Rachel McAdams a îndrăznit să se tundă în acest fel.

Este esențial ca vârfurile să fie dezordonate. În caz contrar, pot ajunge să arate plictisitor.

Femeie cu tunsoare la modă
Părul mediu va fi întotdeauna cel mai ușor de îngrijit.

 

5. Bob clasic

Dacă nu vă plac straturile, aceasta este una dintre cele mai recomandate alternative. În acest caz, ideal este ca părul să fie întotdeauna drept și tuns la nivelul gâtului.

Intenția este de a da o formă mai alungită feței. Cu toate acestea, este esențial ca partea din față să fie pieptănată în diagonală pentru a evita monotonia.

Tunsori la modă stil bob
Tunsoarea bob clasică este încă la modă.

 

6. Straturi pe păr lung

Prioritatea în acest caz este evidențierea vârfurilor. Părul va părea mult mai lung. Priviți următoarea imagine pentru a vă face o idee despre această tunsoare.

Femeie cu păr lung
Tunsorile cu păr lung evocă feminitate.

 

7. Straturi la nivelul umerilor

Dacă ceea ce vă doriți este să obțineți textură și volum, concentrați-vă atenția asupra acestei tunsori. Straturile la nivelul umerilor permit părului să pară mai des.

8. Straturi mai jos de umeri

Aceasta este una dintre cele mai bune opțiuni pentru femeile care au părul lung. Straturile sunt situate în locul potrivit pentru a evidenția lungimea.

Cea mai recomandată coafură este cărarea în lateral. Scopul este de a încadra perfect fața.

 

Tunsori la modă pe păr blond
Părul blond nu se demodează niciodată.

Alternative dacă doriți o schimbare mai simplă

Știm că mai femei își doresc să aibă un look diferit, dar fără să-și tundă părul prea mult. Prin urmare, în această situație cea mai bună idee este schimbarea culorii. Vă vom arăta cele mai populare tendințe!

1. Păr negru abanos

Dacă vă place părul brunet, negrul abanos este la modă. Este foarte intens și atrage atenția tuturor celor din jur.

Femeie brunetă
Tunsoarea bob denotă eleganță.

 

2. Balayage

Marele avantaj al acestui trend este faptul că părul arată mult mai iluminat . Există zone șatene și aurii.

 

Păr vopsit cu șuvițe
Stilul balayage este foarte la modă astăzi.

V-au plăcut aceste tunsori la modă? Le puteți purta în orice sezon. Pe care o veți alege?


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.


  • Nannini V. Moda, Comunicación y Poder: ¿Qué vestimos, por qué y qué queremos decir con eso? [Internet]. Argentina: Universidad Nacional de Rosario; 2016. [citado 20 de septiembre de 2022].

Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.