Antrenamentul lui Miley Cyrus din videoclipul „Flowers”
 

Antrenamentul lui Miley Cyrus din videoclipul „Flowers”

Descoperiți pas cu pas rutina de exerciții a lui Miley Cyrus din videoclipul hitului „Flowers” și puneți-o în practică acasă!
Antrenamentul lui Miley Cyrus din videoclipul „Flowers”

Ultima actualizare: 19 martie, 2023

Miley Cyrus este celebră, iar videoclipul „Flowers este foarte apreciat. Cântăreața a împărtășit cu noi imagini cu adevărat intime, precum cele în care face exerciți fizice. Descoperiți în ce constă antrenamentul lui Miley Cyrus din videoclipul „Flowers”!

Miley Cyrus a încurajat multe femei din întreaga lume să-i calce pe urme, adică să se iubească pe sine mai presus de orice altceva, având grijă de trup și minte.

Detalii despre antrenamentul lui Miley Cyrus din videoclipul „Flowers”

Noua melodie a lui Miley Cyrus este emoționantă. Vedeta a făcut o declarație de dragoste de sine care a poziționat-o în fruntea topurilor muzicale internaționale.

Dincolo de muzică, mesajul lui este clar: „Mă pot iubi mai bine decât mă poți iubi tu”. Deși versurile nu vorbesc despre antrenamente, videoclipul ne-o arată pe Miley hotărâtă să muncească și să aibă grijă de corpul ei.

1. Battle rope sau antrenarea alternativă a bicepșilor

La început, o vedem pe Miley scuturând niște sfori cu forță. Acest exercițiu este cunoscut sub numele de „battle rope” sau antrenarea alternativă a bicepșilor, fiind foarte frecvent în rutinele de crossfitt. Activitatea se desfășoară în picioare, cu genunchii ușor îndoiți și spatele drept. Menținerea abdomenului contractat și respirația corectă sunt aspecte esențiale. Este un exercițiu de mare intensitate.

2. Spiderman push up sau flotări cu genunchii flexați

Miley Cyrus a ales pentru videoclipul „Flowers” un tip mai dificil de flotări. Din poziția clasică de pornire, coborâți și îndoiți un genunchi în lateral. Aveți grijă de postura spatelui, care trebuie să fie paralel cu solul. Acest exercițiu lucrează cvadricepșii, trunchiul și umerii.

3. Ridicări de șolduri

Al treilea exercițiu este ridicarea șoldurilor. Deși artista o face în ritmul cântecului, această mișcare nu este complicată.

Întindeți-vă pe o suprafață dreaptă. Stați cu spatele drept și cu brațele în lateral. Ridicați genunchii într-un unghi drept, apoi ridicați șoldurile cât de mult puteți pentru a vă tonifica fesele.

4. Burpees

Execuție burpees
Unul dintre cele mai complexe exerciții din rutina lui Miley Cyrus este burpees.

Deși pare simplu, acest exercițiu necesită atenție sporită pentru a evita accidentările, mai ales dacă folosiți și benzi elastice,

Stați în picioare cu tălpile depărtate la lățimea șoldurilor. Ridicați brațele în timp ce efectuați o săritură. Coborâți imediat și faceți o flotare, apoi repetați întregul proces.

Potrivit Institutului de Științe ale Sănătății și Activitate Fizică din Spania, acest exercițiu solicită diferite grupe musculare ale întregului corp. Deși burpees sunt foarte frecvente, ISAF recomandă atenție sporită la execuția lor, deoarece au un impact comun mare și nu sunt potrivite pentru toată lumea.

5. Mersul ursului

Acest exercițiu este foarte simplu.

Mersul ursului — care lucrează trunchiul și promovează echilibrul — pornește din poziția scândurii. Mergeți cu fața în jos. Gâtul trebuie să fie în linie cu coloana vertebrală.

Aveți grijă de corp indiferent de antrenamentul ales

Deși antrenamentul lui Miley Cyrus din „Flowers” este destul de solicitant, nu este pentru oricine. Dacă ați luat deja decizia de a vă schimba și îmbunătăți aspectul fizic prin exerciții fizice, faceți ceea ce funcționează cel mai bine pentru voi.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), „Toată activitatea fizică este benefică și poate fi desfășurată ca parte a muncii, sportului, agrementului, transportului, dansului, jocurilor, grădinăritului și curățeniei.”

Stabiliți-vă propriile obiective și standarde și promovați iubirea de sine!


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.