Lele Pons și-a tonificat corpul în două luni: află cum!
 

Lele Pons și-a tonificat corpul în două luni: află cum!

Folosind un antrenament personalizat, Lele Pons și-a atins obiectivele care o fac să se simtă mai sănătoasă. Să le descoperim!
Lele Pons și-a tonificat corpul în două luni: află cum!
Leonardo Biolatto

Scris și verificat de medicul Leonardo Biolatto.

Ultima actualizare: 12 mai, 2023

Cum și-a tonificat Lele Pons corpul în doar două luni? Vedeta din Venezuela a decis să adopte un stil de viață mai sănătos, iar schimbările nu au întârziat să apară. Contul ei de Instagram a servit drept blog pentru a arăta cum a trecut de la câteva kilograme în plus la un corp tonificat. În plus, vedeta i-a inspirat și pe mulți dintre fanii săi.

Creierul din spatele stilului ei de viață este Diana Maux, antrenorul personal al vedetei. Aceasta a arătat cum a ajutat-o pe artistă să-și atingă obiectivele corporale. Citiți mai departe pentru a afla în ce constă rutina vedetei și ce beneficii poate avea pentru voi!

Lele Pons și-a tonificat corpul în două luni: antrenamentul vedetei

Lele Pons a slăbit 5 kilograme în 2 luni cu un plan de exerciții care presupune 4 antrenamente pe săptămână. Cu toate acestea, în postările de pe rețelele de socializare, vedeta a recunoscut că uneori a crescut frecvența la 2 antrenamente pe zi, completând cu yoga și masaj.

Deși transformarea ei a fost impresionantă, schimbarea rutinei nu este ușoară. Într-o altă postare, Lele i-a mulțumit lui Maux pentru că a îndrumat-o din 2020:

„Înainte vs. Acum. Am vrut să arăt că prin exerciții fizice zilnice, alimentație adecvată și disciplină, orice obiectiv poate fi atins.”

~ @lelepons ~
.

Pe lângă o rutină de exerciții personalizată, bazată pe nevoile individuale, este nevoie de dedicare!

Femeie care și-a tonificat corpul în două luni acasă
Antrenamentul întregului corp, precum cel urmat de Lele Pons, se concentrează pe stimularea tuturor mușchilor.

Exerciții pentru întregul corp

Dacă ceea ce căutați este un antrenament complet și eficient, exercițiile pentru întregul corp sunt o opțiune excelentă. Aceste mișcări oferă câștiguri în forță și masă musculară. În plus, sunt eficiente pentru adaptarea musculară la persoanele neantrenate.

Exerciții pentru partea superioară a corpului

Pentru Lele Pons, antrenarea părții superioare a corpului este foarte importantă. Pentru a scoate în evidență brațele definite, artista face flexii pentru bicepși. Acest exercițiu lucrează mușchii brahiali și brahioradiali.

În plus, artista apelează la ramatul cu gantere pentru a-și tonifica spatele, trunchiul, umerii și brațele. Antrenarea acestor grupe de mușchi vă va ajuta să construiți un spate puternic și să mențineți o postură corectă. Postura corectă ajută la creșterea fluxului sanguin și la întărirea densității osoase, potrivit publicației Physiological Reports.

Exerciții pentru partea inferioară a corpului

Deși Maux a dezvăluit că scândura nu este preferata lui Lele Pons, acest exercițiu i-a asigurat un abdomen plat. Artista combină scândura cu simularea urcatului pe munte, genuflexiuni și sărituri cu flotări, lucrând mai multe grupe de mușchi într-o singură ședință.

Pe lângă scândură, Lele Pons își definește fesele și șoldurile cu benzi elastice.

Dieta este importantă

Lele Pons a mărturisit că obișnuia să mănânce foarte prost. În fiecare zi bea Cola și mânca paste și ciocolată. În urma intervenției antrenoarei sale, care este și bucătar, Pons a renunțat la carne roșie și la băuturi răcoritoare. Acum, în loc de gustări bogate în zahăr, optează pentru țelină și migdale. De asemenea, bea aproape 4 litri de apă pe zi. De asemenea, a înlocuit laptele de vacă cu lapte de migdale și fulgi de ovăz.

Cel mai bine este să cereți sfatul unui  nutriționist. Reducerea caloriilor pentru a pierde în greutate sau scoaterea alimentelor din dietă trebuie să fie bine calculară. Există anumite riscuri care nu trebuie subestimate.

De exemplu, înlocuirea laptelui nu este o recomandare universală. Nici renunțarea completă la carnea roșie nu este obligatorie. Doar cantitățile trebuie ajustate.

Femeie care bea cola
Renunțarea la băuturi răcoritoare, așa cum a făcut Lele, este o decizie înțeleaptă în contextul unei vieți de sănătoase.

Lele Pons tonificat corpul în două luni: încercați și voi!

Nu este vorba doar despre a petrece ore întregi în sală, ci despre a adopta un stil de viață sănătos și durabil. Alimentația echilibrată, hidratarea constantă, activitatea fizică regulată și reducerea stresului contribuie la atingerea obiectivelor. Abordarea lui Lele Pons pare să meargă dincolo de obiectivul de a arăta bine. Modificările au ca scop sănătatea generală. Îndrăzniți să încercați?


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.