Prietenia adevărată – călătorie prin Europa - Doza de Sănătate
 

Prietenia adevărată – călătorie prin Europa

Datorită prieteniei, a unui vis și a perseverenței, Kevan Chandler, un bărbat cu vârsta de 29 de ani care suferă de atrofie musculară, a reușit să călătorească prin Europa. Citește în continuare pentru a descoperi povestea sa emoționantă!
Prietenia adevărată – călătorie prin Europa

Ultima actualizare: 21 decembrie, 2022

Prietenia adevărată presupune să facem sacrificii pentru a satisface nevoile ființei dragi. În articolul de azi vrem să îți prezentăm o poveste ce confirmă miracolul prieteniei. Protagoniștii sunt Kevan Chandler, un bărbat de 29 de ani, și prietenii săi, Tom Troyer, Philip Keller, Benjamin Duvall și Luke Thompson.

Când Troyer, Keller, Duvall și Thompson au decis să plece în vacanță în Europa, ei și-au spus că nu puteau să nu îl ia și pe Kevan cu ei. În fond, unul dintre visurile sale cele mai mari a fost să călătorească prin toată lumea. Prietenia adevărată i-a îndemnat să îl ajute.

Prietenia adevărată transformă visuri în realitate

Prietenia adevărată transformă visuri în realitate

Kevan Chandler este un scriitor care suferă de atrofie musculară spinală. Aceasta este o boală degenerativă dureroasă ce provoacă slăbirea musculaturii și inabilitatea de a merge.

Deși sănătatea sa șubredă l-a obligat pe Kevan să trăiască fără anumite abilități fizice, ea nu a reușit să îi înăbușe dorința de a vedea lumea și de a avea aventuri în locuri noi. În viața de zi cu zi, el reușește să se deplaseze cu ajutorul unui scaun cu rotile, dar anumite locuri îi sunt inaccesibile.

Dar nicio boală nu poate învinge prietenia adevărată. Prietenii lui Kevan au decis să construiască un rucsac personalizat, dotat cu un scaun căptușit. Apoi, ei și-au purtat amicul pe tot parcursul călătoriei, fiecare cărându-i trupul de 31 de kg pe rând.

Prima aventură a avut loc în 2015, când grupul a decis să călătorească prin statul Carolina de Nord. Din cauza bolii sale, Kevan a presupus că nu va putea să li se alăture.

Prietenii săi au avut însă alte planuri. Ei l-au așezat pe Kevan pe rucsacul personalizat menționat anterior și l-au luat cu ei pentru a explora lumea împreună.

Prima excursie a fost încununată de succes, drept pentru care grupul a dorit să încerce să călătorească mai departe. Ei au decis să meargă în Europa, un continent unde Kevan ar fi putut să vadă lucruri la care până atunci doar visase. Acolo, prietenii au vizitat castele, catacombe, mânăstiri și păduri.

Prietenia adevărată te ajută să depășești obstacolele pentru a-ți împlini visurile

Prietenia adevărată depășește orice obstacol

Prietenii lui Kevan au refuzat să accepte ideea că boala lui ar trebui să îi limiteze visurile. Pe lângă construirea rucsacului special, ei au demarat o campanie de strângere de fonduri pe GoFundMe. Prin intermediul acesteia, ei au strâns banii necesari pentru aventura lor.

Cei 5 prieteni și-au imortalizat călătoria pe un blog și un cont Instagram (ambele denumite We Carry Kevan), unde putem vizualiza poze cu toate aventurile pe care le-au avut. Mai mult, aceștia plănuiesc să producă în curând un documentar bazat pe experiențele lor din timpul călătoriei.

După cum bine vezi, prietenia adevărată poate face minuni!

Ce au învățat datorită aventurii lor

Prietenia adevărată îți permite să ai multe aventuri minunate

Grupul de prieteni a călătorit prin Europa și a văzut locuri minunate în Anglia, Franța și Irlanda. Kevan a vrut să vadă locuri care, în mod obișnuit, i-ar fi fost inaccesibile. Călătoria lor a durat 19 zile, timp în care au văzut peisaje minunate, munți, orașe incredibile și apusuri magice.

Totuși, aventura nu a fost lipsită de obstacole. Prietenii lui Kevan au fost nevoiți să îl care pe tot parcursul excursiei, iar el însuși a trebuit să renunțe la independența oferită de scaunul său cu rotile.

Kevan a afirmat că această călătorie nu a fost benefică doar pentru el, ci pentru întregul grup. În opinia lui, este esențial să ai susținere în viață și să știi că fiecare provocare, realizare și eșec îți dă curajul necesar pentru a încerca din nou.

„La fiecare pas, i-am avut alături pe familia mea, pe prietenii mei și pe Dumnezeu. Aceasta este sursa tăriei mele—sursa tăriei fiecăruia dintre noi!

Sper că și eu le voi da lor tărie, pentru că asta contează cu adevărat: să ne îmbărbătăm unii pe ceilalți. Alăturați-ne. Viața trebuie trăită alături de alți oameni. Putem deveni mai puternici și mai curajoși împreună”, susține Kevan.

Prietenia adevărată, o sursă de inspirație

Datorită poveștii incredibile a călătoriei sale, Kevan a devenit o sursă de inspirație pentru persoanele cu dizabilități din toată lumea. El vrea ca aceștia să realizeze că orice vis se poate împlini și că nu există obstacole insurmontabile.

Povestea lui Kevan Chandler și a prietenilor săi demonstrează cât de importantă este prietenia adevărată. Acești oameni minunați ne-au demonstrat că putem să depășim orice obstacole și să ne împlinim visurile, atât timp cât suntem perseverenți și avem o atitudine pozitivă și voință.


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.