Trucul de pe TikTok pentru a scăpa de petele de transpirație de pe haine
 

Trucul de pe TikTok pentru a scăpa de petele de transpirație de pe haine

Pe TikTok și alte rețele de socializare putem găsi trucuri oarecum ridicole și chiar dăunătoare sănătății. Cu toate acestea, am găsit un truc eficient pentru a scăpa de petele de transpirație.
Trucul de pe TikTok pentru a scăpa de petele de transpirație de pe haine

Ultima actualizare: 21 decembrie, 2022

Se credea că nicio haină, colorată sau nu, nu poate fi recuperată după petele de transpirație; dacă v-am spune că există un truc pe TikTok pentru a scăpa de petele de transpirație de pe haine, ați îndrăzni să-l încercați? Este o metodă care a devenit virală și, aparent, oferă rezultate bune.

Nu va mai trebui să vă mai fie jenă să ridicați brațele sau, și mai rău, să fiți nevoiți să aruncați cămășile preferate pentru că sunt stricate și îngălbenite în zona axilelor. Vă spunem pas cu pas în ce constă acest truc simplu, dar eficient de curățare!

Trucul de pe TikTok pentru a scăpa de petele de transpirație de pe haine

Este o metodă împărtășită de tiktokerul Gastón, cunoscut pe rețeaua de socializare menționată mai sus ca @decasa.style, care ne oferă opțiunea de a readuce la viață hainele colorate pătate de transpirație.

Ce materiale sunt necesare?

 • Apă
 • Sare de masă
 • 1 pungă de plastic
 • Săpun neutru
 • 1 găleată medie
 • Bicarbonat de sodiu
 • 40 ml de peroxid de hidrogen
 • Îmbrăcăminte colorată pătată de transpirație
Petele de transpirație de pe haine ies la spălarea manuală

Instrucțiuni pas cu pas

 1. Umpleți 1/3 din găleată cu apă și scufundați hainele pătate.
 2. Apoi, frecați foarte ușor zonele afectate ale îmbrăcămintei.
 3. Puneți suficientă sare pe pete. Asigurați-vă că acoperiți bine zona și că sarea se amestecă bine cu săpunul și apa, de parcă ați forma un fel de pastă.
 4. Adăugați puțin bicarbonat de sodiu și peroxid de hidrogen. Frecați cu mâinile, astfel încât ingredientele să fie uniform combinate. Amestecul trebuie să pătrundă în fibra țesăturii.
 5. Lăsați hainele să stea în găleata cu apă și acoperiți-le parțial cu punga de plastic timp de 4 până la 6 ore.
 6. Clătiți până când tot amestecul este îndepărtat și uscați ca de obicei.

Un truc TikTok care merită încercat pentru a elimina petele de transpirație

De ce? Pentru că nu pierdem nimic. Hainele sunt deja stricate de petele de transpirație, care sunt inestetice și gălbui. Vom recupera o haină pe care o credeam pierdută. Acest truc de pe TikTok are peste 2,2 milioane de vizualizări și 284.000 de aprecieri.


Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.