Cum să atragi un bărbat fără a-l urmări - Doza de Sănătate
 

Cum să atragi un bărbat fără a-l urmări

Deși poate părea contradictoriu, pentru a atrage un bărbat și a-i menține viu interesul, este important să fii independentă și să-i lași impresia că nu ai nevoie de el în viața ta.
Cum să atragi un bărbat fără a-l urmări
Isbelia Esther Farías López

Scris și verificat de filozoful Isbelia Esther Farías López.

Ultima actualizare: 09 august, 2022

Să știi cum să atragi un bărbat poate fi un lucru înnăscut. Însă nu toate femeile s-au născut cu acest dar. Este vorba despre utilizarea tehnicilor de seducție cărora niciun bărbat nu le poate rezista.

Cel mai important lucru este nu oferi totul de prima dată. Trebuie să deții controlul asupra situației și să te asiguri că se va întoarce întotdeauna pentru mai mult. Dacă vrei să știi cum să tragi un bărbat, trebuie, în primul rând, să ai inițiativă.

Nu fii prea insistentă

Bărbații se simt mult mai confortabil atunci când dețin controlul asupra propriei vieți. Aceștia trebuie să simtă că ei sunt cei care seduc femeia de care sunt atrași. Prin urmare, ceea ce trebuie să faci este să-i ghidezi fără ca ei să știe că faci asta.

A fi încrezători și siguri pe ceea ce fac este important pentru ei. De aceea, dacă vei fi prea directă îi vei speria, întrucât se vor simți presați.

Atunci când femeile sunt insistente în preajma lor, bărbații se vor îndepărta de ele, deoarece se vor teme de un angajament imediat pe care nu vori să și-l asume. Sau mai rău, vor petrece timp alături de ele numai pentru sex, după care vor dispărea atunci când își vor pierde interesul sau va apărea o pradă nouă la orizont.

Având în vedere cele menționate mai sus, este important să reții că nu vei obține nimic benefic dacă ești insistentă și prea directă.

Acum că am menționat ce nu trebuie să faci, hai să vedem cum să atragi un bărbat fără a-l urmări!

Cum să atragi un bărbat

1. Stabilește contactul

Femeie și bărbat la întâlnire

Pentru ca lucrurile să aibă un început benefic, trebuie să generezi situații care să îi permită bărbatului să te abordeze. O privire adâncă și intensă, însoțită de un zâmbet reprezintă scânteia care va genera o conversație.

Ascultă-i poveștile și chiar acele clișee plictisitoare de agățat. În plus, trebuie să te prefaci interesată de tot ceea ce îți va spune. Asigură-te că te va percepe ca pe o persoană distractivă și care are încredere în sine. În acest mod, lupta va fi pe jumătate câștigată.

Profită de discuțiile pe care le veți purta pentru a te apropia de el. Fă-l să simtă că ești singura persoană cu care dorește să-și împartă timpul.

2. Păstrează un aer misterios

După mai multe discuții, veți începe să vă faceți planuri pentru a ieși în oraș sau la masă. În timpul întâlnirilor pe care le veți avea, permite-i să-ți facă curte și să se simtă important. Aceste ocazii sunt ideale pentru a vă cunoaște mai bine și pentru ca tu să-ți dai seama dacă el reprezintă într-adevăr bărbatul pe care îl cauți.

Este esențial să nu-i împărtășești fiecare detaliu al vieții tale. Păstrarea unui aer misterios este cheia pentru a atrage un bărbat. Un mod foarte seducător de a face acest lucru este să îi oferi jumătăți de răspunsuri. În acest fel, se va întoarce întotdeauna la tine pentru a afla mai multe lucruri.

De asemenea, deși vremurile s-au schimbat, este mai bine să eviți sexul la prima întâlnire. A nu fi o pradă ușoară menține viu interesul bărbaților și îi face să te dorească și mai mult.

3. Afișează încredere în sine

Dacă vrei să știi cum să atragi un bărbat, asigură-te că acesta știe cât de mult prețuiești propriul timpul liber, întâlnirile cu prietenii și cunoașterea de oameni noi.

Bărbații admiră femeile independente și sigure pe sine deoarece simt că acestea nu se vor amesteca în viața lor. Afișarea unei atitudini independente îi va face pe bărbați să vrea să apropie și mai mult de tine și întărească legătura care se formează între voi.

Trebuie să fii atentă să nu insiști prea mult, deoarece acest lucru i se va părea respingător.

4. Arată-i că poate avea încredere în tine

Este important să fii un ascultător activ pentru ca bărbatul să se poată deschide în fața ta și să împărtășească secrete cu tine. După ce vei cunoaște preferințele sale sportive, gusturile muzicale și hobby-urile, îți va fi mult mai simplu să-l surprinzi în mod plăcut.

Invită-l la un concert al unei trupe care vă place amândurora. Cu siguranță te va aprecia mai mult!

Concluzii despre cum să atragi un bărbat…

Pentru a atrage un bărbat, trebuie să ai un aspect sexy, să afișezi un zâmbet discret și să fii o femeie puternică și încrezătoare care știe ce vrea. Acestea sunt secretele pentru a menține viu interesul unui bărbat!


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.


  • Singh, R., Yeo, S. E. L., Lin, P. K., & Tan, L. (2007). Multiple mediators of the attitude similarity-attraction relationship: Dominance of inferred attraction and subtlety of affect. Basic and Applied Social Psychology, 29(1), 61-74.

Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.