5 moduri de a atrage un bărbat - Doza de Sănătate
 

5 moduri de a atrage un bărbat

Arta seducției nu este un concept nou. Încă din vremurile primitive, atracția începea cu doi indivizi privindu-se unul pe celălalt.
5 moduri de a atrage un bărbat

Ultima actualizare: 01 martie, 2022

Când vine vorba de jocul flirtului, este indicat să apelezi la toate armele disponibile. Așadar, de ce să nu încalci regulile? Vremurile în care femeile așteptau să fie curtate au apus. Acum și noi putem să facem primul pas, drept pentru trebuie să cunoaștem câteva moduri de a atrage un bărbat.

Nu ne vom concentra asupra unor lucruri minore, precum look-ul, în articolul de azi. În schimb, vom trata acele aspecte care îți permit să atragi privirile tuturor bărbaților.

Care sunt cele mai bune moduri de a atrage un bărbat? În primul rând, trebuie să reținem anumite tehnici psihologice și sociale care nu dau niciodată greș.

Cum să atragi un bărbat

Seducerea unui bărbat presupune, mai întâi, să te cunoști pe tine însăți. Trebuie să știi cine ești și să ai încredere în tine. Indiferent cum arăți, este nevoie să emani siguranță. În acest scop, pune în aplicare următorii pași:

  • Încurajează-l nu doar să fie interesat de tine, ci să te și dorească.
  • Transformă-te într-o persoană în care să poată să aibă încredere.
  • Transmite semnale ușor ambigue.
  • Creează iluzia că toți bărbații te doresc.
  • Fă-l să creadă că are nevoie de tine.

Totodată, puține trăsături sunt mai atractive pentru un bărbat decât feminitatea. O femeie înțelegătoare, autentic vulnerabilă și independentă atrage cu ușurință privirile bărbaților. Toate aceste trăsături vor trezi, fără îndoială, curiozitatea sexului opus.

Iată 5 moduri de a atrage un bărbat:

1. Trezirea interesului

Stârnirea interestului pe lista de moduri de a atrage un bărbat

Prima măsură pe care trebuie să o iei este să te întrebi: „Ce mă va face să par vulnerabilă în ochii lui?” Analizează-ți limbajul trupului când ești în preajma sa.

Este bine să zâmbești și să pari că te simți în largul tău—chiar dacă te prefaci! Sub nicio formă nu-l lasă să observe că ai emoții. Evită să te joci cu părul tău, să-ți muști buzele sau să te bâlbâi când vorbești.

Fii plină de viață și creativă atunci când vorbești cu el. Acest truc te ajută să ai mai multă încredere în tine și să îi acaparezi atenția.

2. Câștigarea încrederii

Secretul este să-l abordezi subtil. Dacă ești prea directă, riști să-l faci să ți se opună. Seducția ar trebui să aibă loc treptat, pentru ca bărbatul să nu-ți observe prezența imediat.

Poți iniția contactul printr-o terță parte, dar comportamentul tău trebuie să rămână neutru. Este indicat să îi oferi lui ocazia să vorbească, astfel încât să ai timp să-ți analizezi punctele forte, slăbiciunile și oportunitățile.

În jocul seducției, câștigătorul este cel (sau cea) care își menține capul limpede. Dacă te lași ghidată de emoții, vei pierde controlul asupra situației.

3. Ambiguitatea, pe lista de moduri de a atrage un bărbat

Ambiguitatea pe lista de moduri de a atrage un bărbat

Următorul pas este să-i atragi atenția asupra ta. Cum poți face asta? Transmite-i semnale contradictorii, care să producă o senzație de îndoială.

Cu alte cuvinte, fii puternică și inteligentă, dar totodată nu-ți fie frică să arăți că ești și puțin vulnerabilă. Acest tip de comportament ambiguu îl va încurca. Vei deveni un mister pentru el, ceea ce îl va ține aproape de tine.

Iată o analogie utilă: ca să-și vândă produsele, specialiștii în marketing ne prezintă toate calitățile acestora, până când obiectul respectiv devine atât de irezistibil încât trebuie să îl cumpărăm cât mai curând posibil.

Relațiile amoroase funcționează într-un mod similar, iar aici intră în joc și fantezia. Vorbind strict metaforic, faptul că nu te poate „încerca” te transformă într-o „provocare”. Atunci i se trezește spiritul competitiv și devine dornic să te aibă.

Nu uita, poți fi sigură că se simte atras de tine doar atunci când demonstrează că îți apreciază prezența fizică, dar îți simte absența.

Modul în care te îmbraci și aspectul buzelor tale îl determină să-și îndrepte privirea spre tine. Dar obiectivul tău este să-i captivezi mintea, să-i stârnești interesul pentru a descoperi ce se află sub hainele tale.

Ca să faci acest lucru, trebuie să realizezi un echilibru între dezinteres și nesiguranță. Nu fii nici prea timidă, nici prea rece: combină aceste trăsături și-l vei atrage cu siguranță.

4. Invidia

De ce vrem să avem ceea ce au ceilalți? În psihologie, există un concept numit sindromul „piesei lipsă”, care explică de ce vrem să avem lucruri care încă nu ne aparțin.

Acest fenomen nu este prezent doar în cadrul relațiilor amoroase. Sindromul „piesei lipsă” influențează multe aspecte ale vieții de zi cu zi. De pildă, dacă cineva are succes și noi stagnăm, devenim invidioase și ne simțim presate.

Nemulțumirea rezultată ne împiedică să avansăm și provoacă anxietate. O femeie pe care ceilalți o evită nu trezește interesul nimănui.

Așadar, pentru a-l atrage, fă-l să creadă că mulți alți bărbați te doresc. Astfel, valoarea ta în ochii lui va crește imediat și va face tot ce îi stă în putință ca să te aibă.

5. Fă-l să simtă că are nevoie de tine

Moduri de a atrage un bărbat prin manipulare

Bărbații satisfăcuți sunt greu de sedus. Unul dintre cele mai eficiente moduri de a atrage un bărbat este să-l faci să simtă că are nevoie de tine. În fond, ești înconjurată de multe femei care, direct sau indirect, îți sunt rivale.

Ca să-l cucerești, trebuie să-ți etalezi principalele calități și să proiectezi o imagine de superioritate. Începe prin a discuta subiecte sensibile: anecdote din trecutul tău care demonstrează cât de deosebită ești de alte femei.

Fii atât cinstită, cât și sigură pe tine. Trebuie să te vadă ca pe o persoană în care poate să aibă încredere, alături de care se poate simți vulnerabil.

Iată un mod de a transforma prietenia în ceva mai mult: dacă reușești să descoperi o rană de-a sa, anxietatea de a umple golul rezultat îl va face să vadă că tu ești cea care îi poate satisface nevoile. Asemenea slăbiciuni sunt frecvent exploatate în jocul seducției.

Fii încântătoare și subtilă. Nu-i invada spațiul personal, ci lasă-l să te caute. Dacă ești prea băgăreață, se va distanța.

Asigură-te că, atunci când este cu tine, se simte bine și confortabil. În schimb, atunci când sunteți despărțiți, trebuie să i se facă dor de tine.

Ești pregătită să încerci cele 5 moduri de a atrage un bărbat prezentate în acest articol?


Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.