O femeie atrăgătoare nu este doar frumoasă - Doza de Sănătate
 

O femeie atrăgătoare nu este doar frumoasă

Te-ai întrebat vreodată care sunt atributele pe care bărbații le găsesc cu adevărat atrăgătoare? Deși pare greu de crezut, nu este vorba doar de aspectul fizic al unei femei. Citește în continuare pentru a descoperi 8 trăsături surprinzătoare care atrag un bărbat.
O femeie atrăgătoare nu este doar frumoasă

Ultima actualizare: 22 decembrie, 2022

Cu siguranță ai citit numeroase articole care tratează subiectul atracției dintre bărbați și femei. În zilele noastre, prea multe dintre noi subscriem concepției greșite că, pentru a avea succes pe plan amoros, trebuie să avem o coafură sexy și un corp perfect. Însă o femeie atrăgătoare nu este doar frumoasă.

Desigur, mulți bărbați apreciază frumusețea fizică a femeilor. Însă trebuie să ținem cont de faptul că, atunci când vine vorba de atributele care fac o femeie atrăgătoare, aspectul exterior nu este singurul factor important.

Este ușor să generalizăm și să spunem că toți bărbații au aceleași gusturi, dar lucrurile nu stau chiar așa. În articolul de azi te invităm să descoperi 8 trăsături surprinzătoare care definesc o femeie atrăgătoare.

1. O femeie atrăgătoare este un om bun

Deși sună ca un clișeu, ține seama de faptul că bunătatea este o virtute foarte rară în viața de zi cu zi. A fi o persoană bună nu înseamnă doar să te porți frumos cu oamenii dragi din viața ta, ci și cu indivizii pe care nu îi cunoști, dar care au nevoie de o mână de ajutor.

Bărbații visează să aibă alături o femeie care poate lumina o încăpere întreagă cu zâmbetul său. Conform mai multor studii, femeile atrăgătoare în ochii bărbaților sunt cele compătimitoare și zâmbărețe. Un zâmbet natural transmite un mesaj de optimism și stabilitate, două calități care definesc un partener de viață ideal.

2. O femeie atrăgătoare are o atitudine pozitivă și un simț al umorului dezvoltat

Tânără femeie atrăgătoare și încrezătoare

Indiferent dacă este vorba despre o relație amoroasă sau de prietenie, cu toții vrem să putem să râdem și să ne bucurăm de viață împreună cu persoana pe care o avem alături.

Trebuie să faci o prioritate din a-ți îngriji stabilitatea emoțională și starea de spirit. Numai așa poți înfrunta provocările vieții cu pozitivitate și un simț al umorului sănătos.

Desigur, nu este cazul să te prefaci permanent că ești un actor de comedie. Este suficient să înfrunți toate obstacolele care îți ies în cale cu o atitudine veselă. Astfel, vei deveni o femeie atrăgătoare în ochii celorlalți și, în același timp, îți vei îmbunătăți stima de sine.

3. O femeie atrăgătoare este plină de pasiune

Deși probabil pare a fi o cerință excesivă, mulți bărbați visează să aibă alături o femeie care îi inspiră în mod constant. Femeile care fac ceva cu pasiune, care își urmează visurile și își îndeplinesc obiectivele, îi fac să se simtă vii.

Acest aspect nu are nicio legătură cu profesia pentru care optăm. Când ești plină de pasiune, ochii ți se luminează când vorbești despre ceea ce vrei să realizezi în viață. Mulți bărbați se simt atrași de această calitate deoarece știu că, alături de tine, nu se vor plictisi niciodată.

4. O femeie atrăgătoare se înțelege cu prietenii partenerului său

Oricât de ciudat ar părea, aceasta este una dintre cele mai importante trăsături care determină atractivitatea. Bărbații doresc să aibă alături o femeie care se înțelege cu prietenii lor și, când este nevoie, să se poate integra în grupul lor.

Însă asta nu înseamnă că trebuie să petreci fiecare moment alături de partenerul tău. Nu uita, în orice relație de cuplu de succes, ambii parteneri au nevoie de spațiul lor personal.

5. O femeie atrăgătoare are încredere în sine

Femeie atrăgătoare și frumoasă

Pentru majoritatea bărbaților, o femeie atrăgătoare trebuie să aibă încredere în sine. În fond, este bine să avem alături persoane care sunt dispuse să fie mereu autentice.

Nu este suficient să te prefaci că ești o femeie puternică când partenerul tău este în preajmă. Trebuie să fii tu însăți tot timpul, să îți aperi opiniile și să nu le permiți celorlalți să îți modeleze gusturile.

6. O femeie atrăgătoare își acceptă sexualitatea

Cu siguranță bănuiești și tu că bărbații sunt atrași de femeile care își acceptă sexualitatea. Nu este vorba despre ce ești dispusă să faci în pat. Când îți accepți corpul și sexualitatea, demonstrezi că ești conștientă de faptul că propria ta energie sexuală este suficientă pentru a-ți satisface partenerul.

Este mult mai plăcut să fii cu o persoană care știe că actul sexual este ceva menit să aducă plăcere, decât cu una care are impresia că sexualitatea sa este un motiv de rușine.

7. O femeie atrăgătoare este capabilă să ia decizii pe cont propriu

Bărbat care se gândește la o femeie atrăgătoare

Dacă o femeie nu știe ce vrea să facă și îi permite partenerului său să ia mereu decizii pentru ea, viața de cuplu a acestora poate deveni anostă. Multor persoane le place să dezbată localul unde vor se servească masa sau ce film vor vedea la cinema.

Forța, hotărârea și abilitatea de a te exprima liber într-o conversație reprezintă unele din cele mai atractive trăsături pe care le poți avea. Un asemenea comportament îi demonstrează unui bărbat că nu trebuie să se ocupe mereu de tot, că puteți fi parteneri egali.

8. O femeie atrăgătoare are un stil unic

Bărbații sunt ființe mai „vizuale” decât femeile. Acest fapt se datorează modului în care a evoluat specia noastră. Deseori femeile urmează un anumit trend fără a realiza că, în ochii unui bărbat, acesta devine anost foarte repede.

Mulți bărbați sunt atrași de femei care au un stil propriu și nu sunt foarte influențate de ceea ce este „la modă”.

Anumite trăsături atrag atât bărbații, cât și femeile

Deși în acest articol ne-am centrat pe dorințele bărbaților, adevărul este că și femeile preferă să își aleagă prietenele de același sex în funcție de trăsăturile prezentate anterior. Tu te identifici cu ele?


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.