Descoperă un balsam natural pentru alungirea genelor - Doza de Sănătate
 

Descoperă un balsam natural pentru alungirea genelor

Chiar dacă acest remediu natural stimulează creșterea genelor, ajutându-le să devină mai lungi și mai dese, este indicat să îl aplici în mod regulat pentru a obține rezultate rapide. Încearcă-l și tu!
Descoperă un balsam natural pentru alungirea genelor

Ultima actualizare: 26 noiembrie, 2017

Dacă vrem să avem gene lungi și dese, apelăm de obicei la rimel. Rezultatele sunt plăcute, însă artificiale și temporare. În acest articol, îți prezentăm un balsam natural pentru alungirea genelor care oferă un efect rapid și de durată. 

Rolul genelor

Genele apără ochii de elementele externe, cum ar fi razele solare. În plus, acestea împiedică obiectele străine și bacteriile care provoacă infecții să pătrundă în ochi.

În același timp, genele ne fac mai frumoase și ne accentuează feminitatea și senzualitatea chipului. Niște gene lungi și dese pot schimba în mod considerabil trăsăturile feței. Tocmai de aceea, multe femei folosesc rimel sau chiar gene false.

Soluții pe termen scurt

Există câteva trucuri pentru îmbunătățirea aspectului genelor care au efecte imediate:

 • Rimel: Există multe tipuri de rimel (mascara). Unele oferă genelor lungime, densitate, volum, etc. Noi îți recomandăm să alegi rimeluri mai naturale pentru a evita ca anumite componente dăunătoare, cum ar fi parabenii, să intre în contact cu ochii.
 • Gene false: Genele false au evoluat foarte mult în ultimii ani. Înainte erau incomode, însă acum sunt delicate și elegante. Le poți aplica individual pe partea externă a genelor pentru a obține un efect natural și plăcut.

Gene extrem de lungi

Balsam natural pentru alungirea genelor ce oferă rezultate uimitoare

Dacă vrei să ai gene lungi și naturale, este indicat să folosești ingrediente cu proprietăți care stimulează creșterea lor. Să vedem care ar fi cele mai bune opțiuni.

Ulei de ricin

Uleiul de ricin este un remediu natural vechi folosit în scopuri terapeutice și cosmetice. Bunicile noastre îl cunosc de zeci de ani.

Uleiul de ricin, obținut din semințele acestei plante, acoperă firele de păr, netezește cuticulele și întărește foliculii. Astfel, acest produs stimulează creșterea genelor, care vor părea mai dese, mai groase și mai lungi în doar câteva zile.

Ai grijă să achiziționezi un ulei de ricin pentru uz cosmetic, nu unul folosit în scop industrial. În plus, un produs de calitate trebuie să fie presat la rece.

Balsam natural pentru alungirea genelor cu ulei de ricin

Ulei de cocos

Uleiul de cocos este un aliment foarte sănătos care poate fi utilizat și ca produs cosmetic. Una dintre întrebuințările sale în acest sens este ca tratament pentru alungirea genelor. Acest efect se datorează conținutului său de vitamine, minerale și acizi grași esențiali.

În primul rând, uleiul de cocos hrănește genele de la rădăcini până la vârfuri. În plus, le menține hidratate și stimulează creșterea lor.

De calitate superioară este uleiul de cocos extravirgin, pe care îl poți folosi ca loțiune hidratantă naturală pentru întregul corp.

Cum se prepară acest balsam natural pentru alungirea genelor

Ingrediente

Pentru a prepara acest balsam natural pentru alungirea genelor, trebuie să folosești cantități egale de ulei de ricin și ulei de cocos, cum ar fi:

 • 2 linguri de ulei de ricin presat la rece pentru uz cosmetic (30 g)
 • 2 linguri de ulei de cocos extravirgin (30 g)

Mod de preparare

 • Pentru a prepara acest balsam simplu, trebuie să amesteci bine cele două uleiuri.
 • Cel mai practic mod de aplicare este folosirea unei tub gol de rimel.
 • Poți folosi un recipient după terminarea conținutului sau poți cumpăra unul nou de la magazinele de produse cosmetice naturiste.
Balsam natural pentru alungirea genelor într-un tub de rimel gol

Mod de utilizare

Pentru a folosi acest balsam natural pentru alungirea genelor, trebuie să urmezi câțiva pași simpli:

 • În fiecare seară, înainte de culcare, îndepărtează bine orice urmă de machiaj. Poți folosi un demachiant natural, făcut acasă. În orice caz, îți recomandăm să eviți șervețelele demachiante care nu sunt naturale.
 • După curățarea feței, aplică balsamul direct pe genele de sus și de jos cu ajutorul periuței speciale. 
 • Ai grijă să nu folosești o cantitate mare de produs și să nu îl aplici prea aproape de ochi, deoarece uleiul de ricin poate fi iritant.
 • Mergi la culcare și încearcă să nu îți atingi ochii.
 • Dimineața, după ce te trezești, spală-te pe față, insistând pe zona ochilor. Poți folosi o cârpă umezită cu apă caldă.

Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.


 • Castor oil – castor oil liquid [Label]. (2017).
  dailymed.nlm.nih.gov/dailymed/drugInfo.cfm?setid=9db0811c-aa22-437b-9c86-cb0b5de9a2b9
 • Iqbal J, et al. (2012). Antioxidant, antimicrobial, and free radical scavenging potential of aerial parts of Periploca aphylla and Ricinus communis. DOI:
  10.5402%2F2012%2F563267
 • Garza LA, et al. (2012). Prostaglandin D2 inhibits hair growth and is elevated in bald scalp of men with androgenetic alopecia. DOI:
  10.1126/scitranslmed.3003122

Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.