Tratament de negi cu un singur ingredient! - Doza de Sănătate
 

Tratament de negi cu un singur ingredient!

Dacă vrei să scapi de negi pentru totdeauna, cel mai bine ar fi să-ți faci o programare la medic. Însă, nu ai nimic de pierdut dacă încerci și un tratament naturist pe bază de ceapă—un ingredient cu proprietăți antiseptice și antivirale, care îți va întări sistemul imunitar, astfel încât acesta să poată lupta cu virusul care provoacă negii.
Tratament de negi cu un singur ingredient!

Ultima actualizare: 19 noiembrie, 2018

Multe persoane afectate caută un tratament de negi din cauza aspectului neplăcut pe care aceștia îl oferă.

Există mai multe tipuri de negi, iar forma și mărimea acestora poate varia chiar dacă toți sunt concentrați pe aceeași porțiune de piele. Regiunile cele mai vulnerabile apariției negilor sunt: degetele, coatele, genunchii, fața, gâtul și scalpul.

Din păcate, îndepărtarea permanentă a negilor este destul de dificilă. Motivul este cauza principală a acestora, care este, de obicei, virusul papiloma uman (HPV). Însă, cu ajutorul unui tratament, este posibil să reducem aspectul negilor de pe piele, dar și să prevenim erupțiile viitoare.

În zilele noastre, avem la dispoziție numeroase produse comerciale sau tratamente naturiste care ne pot curăța pielea de negi. În acest articol, vrem să-ți atragem atenția asupra unui tratament simplu cu un singur ingredient. Deci, ești pregătit să spui adio negilor?

Tratament pe bază de ceapă pentru a scăpa de negi

Ceapa tocată poate fi utilă dacă vrei să scapi de negi

Dacă încerci să treci în revistă cele mai populare remedii naturiste împotriva negilor, vei descoperi că ceapa este un ingredient aproape nelipsit în cadrul rețetelor acestora. Ceapa are proprietăți antiseptice și antivirale care întăresc sistemul imunitar, ajutând organismul să lupte împotriva virusului ce provoacă apariția negilor.

Un alt motiv pentru care ceapa este eficientă împotriva negilor este conținutul său de sulf iritant care poate stimula circulația sanguină. Compușii de sulf accelerează procesul de îndepărtare a negilor, fiind unul din principalele atuuri ale cepei.

Include ceapa în alimentație

Dacă vrei să-ți cureți pielea de negi cu ajutorul cepei, va trebui să incluzi acest aliment în dieta ta zilnică. Astfel ți se va întări sistemul imunitar. Crescându-ți aportul zilnic de ceapă, îi oferi organismului tău un antibiotic natural. Acesta va accelera procesul de regenerare celulară, ceea ce va duce la formarea unui strat protector împotriva virusului care îți dă de furcă.

Deoarece vrei să scapi de negi cât mai repede, vei avea nevoie și de un tratament topic pe bază de ceapă pentru a obține rezultatele dorite. Nu uita că, aplicată direct pe negi, ceapa crudă poate irita toată pielea din regiunea respectivă.

Ca să eviți această inconveniență, fierbe niște ceapă tocată în puțină apă, până când obții o pastă. Apoi aplică pasta obținută direct pe negi, acoperă cu un pansament și lasă pasta să acționeze pe timp de noapte.

Ceapa te ajută să scapi de negi

Este posibil ca ceapa crudă să nu-ți irite pielea. În acest caz poți să o aplici direct pe regiunile afectate de negi. Aplică acest tratament de negi de două ori pe zi, de preferință dimineața și seara. Principalul avantaj al cepei crude este faptul că își păstrează toate proprietățile intacte și este mai eficientă decât ceapa fiartă.

Indiferent de varianta aleasă, nu uita că rezultatele mult visate nu vor apărea imediat. Va trebui să dai dovadă de răbdare, dar și de puțină consecvență în ceea ce privește aplicarea tratamentului.

Te-ar putea interesa și

9 soluții pentru eliminarea negilor

Dar ia aminte!

Acest tratament naturist pentru a-ți curăța pielea de negi este, de obicei, foarte eficient, dar nu va produce un efect permanent. Cauza obișnuită a negilor este virusul papiloma uman (HPV). Doar un medic îți poate prescrie un tratament adecvat pentru a elimina virusul din organism în totalitate.

Dar nu sta cu mâinile în sân! Dacă nu iei măsuri, negii vor continua să apară și, pe termen lung, este posibil să apară și alte boli. Printre acestea se numără și cancerul cervical (dacă ești femeie).

Sub nicio formă nu încerca să-ți îndepărtezi negii singur, deoarece infecția s-ar putea răspândi și pe alte regiuni ale corpului tău și există posibilitatea să infectezi și alte persoane. Nu începe niciun tratament împotriva negilor fără a consulta mai întâi un specialist și urmează sfaturile acestuia.


Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.