Coafuri simple pentru tine - 12 modele - Doza de Sănătate
 

Coafuri simple pentru tine - 12 modele

În acest articol îți vom prezenta câteva coafuri simple, pe care le poți face singură în doar câteva minute!
Coafuri simple pentru tine - 12 modele

Ultima actualizare: 25 mai, 2022

Ce-ai zice dacă ți-am spune că există o grămadă de coafuri simple, pe care le poți face singură chiar la tine acasă? Deseori, poate se aproprie o întâlnire importantă pentru care am vrea să arătăm cât mai bine, ni se întâmplă să nu avem timpul sau banii necesari să putem merge la coafor.

În astfel de situații, va trebui să te descurci cumva singură, ceea ce probabil că nu ți se va părea prea ușor. Majoritatea nu suntem stiliste de păr profesioniste, nu-i așa? În acest articol îți vom prezenta câteva coafuri simple, pe care le poți face singură în doar câteva minute!

Coafuri simple, pe care ți le poți face în două minute

Cu puțină imaginație, orice coafură, indiferent cât de simplă pare a fi, poate deveni elegantă. Iată câteva coafuri simple pe care ar trebui să le încerci:

Coadă de cal înaltă

Simplă, practică și confortabilă, merge de minune atât pentru un eveniment formal, cât și pentru o întâlnire cu prietenii. Nu-ți vor trebui decât câteva minute ca să ți-o faci, iar apoi poți să încerci diverse trucuri pentru a da varietate look-ului tău.

De exemplu, poți să-ți îndrepți părul pentru a obține un look elegant sau ți-l poți încreți pentru a-i da mai mult volum.

Împletituri

Există mii de variante de împletituri și toate îți stau la dispoziție. Asemenea unor coafuri simple, și împletiturile merg atât pentru evenimente formale, cât și pentru întâlnirile cu prietenii.

Ele sunt mereu la modă, deci nu ezita să apelezi la această coafură în fiecare zi! Dacă te simți mai aventuroasă, poți încerca să-ți faci o împletitură de tip bentiță sau coadă de pește.

Împletituri

Cocuri

Aceste coafuri simple sunt ușoare și îți vor permite să arăți elegantă indiferent de ocazie. Poți să-ți faci coc înalt sau jos și să-ți diversifici look-ul cu bucle sau lăsându-ți breton.

Coc lejer

Cocul împletit

Dacă combini împletiturile cu un coc sau o coadă de cal, atunci vei obține un look cu totul special. Această coafură este foarte elegantă, ideală pentru un eveniment important. Merge de asemenea și în viața de zi cu zi, dacă o faci mai puțin elaborată. Optează pentru coafuri simple.

Coada de cal într-o parte

Fie că îți cade direct pe umăr, fie că e un pic ridicată, te va face să arăți ca o persoană distractivă. Îți va permite să ții în frâu chiar și acele fire rebele ce îți dau de multe ori de furcă.

Dacă ai părul cârlionțat, folosește un ondulator de păr pentru a-i da mai multă definire. Dacă părul îți este lins, atunci folosește ondulatorul pentru a-i da volum.

Coc într-o parte

Acesta, alături de alte coafuri simple, îți va da un look elegant, adecvat pentru orice ocazie. În locul să-ți faci un coc obișnuit, fă-ți cocul într-o parte a capului și pune-ți diverse clame pentru a a-i da coafurii tale un aspect special.

Păr ondulat lejer

Coafură în valuri

Așa cum zice și numele acestei coafuri, părul tău va arăta ca valurile mării. Coafura în valuri este ideală în timpul verii, atunci când ești pe plajă și briza îți flutură părul. Într-un cadru formal vei atrage toate privirile, iar firele de păr rebele vor fi mai greu de observat.

Bob neglijent

Un look plăcut, ce merge cu orice vestimentație și este potrivit atât pentru viața de zi cu zi, cât și pentru ocazii speciale.

Dacă obișnuiești să-ți menții părul scurt, bobul neglijent este o opțiune foarte bună. Bobul îți oferă numeroase posibilități: poți să-ți tai părul până la bărbie, să-l tai asimetric etc.

Coadă de cal cu breton

Din nou la modă în rândul tinerelor femei de carieră, coada de cal cu breton este o coafură pe care nu ar strica să o încerci. Fie că trebuie să mergi la nunta celei mai bune prietene, la un interviu de angajare sau un picnic organizat de compania la care lucrezi, vei arăta minunat!

Fă-ți coada la un nivel mediu și îndreaptă-ți bretonul sau fă-ți franjuri pentru a avea un look mai dezordonat.

Bucle victoriene

Această coafură îți permite să dai timpul înapoi și să întruchipezi frumusețea unor vremuri trecute. Vei avea nevoie de mult fixativ, dar buclele victoriene sunt atât de exotice încât îți garantăm că toți ochii vor fi îndreptați spre tine. Nu uita de accesorii (cercei, lanțuri etc.) pentru a-ți completa look-ul.

Valuri sălbatice

Dacă ai părul lung, acest stil este ideal pentru acele zile în care vrei ca părul să-ți pară dezlănțuit, dar totuși vrei să lași o impresie bună. Definește-ți buclele rebele cu un ondulator de păr sau desenează-le cu ajutorul unei perii și al unui uscător. Cheia este ca buclele să pară dezlănțuite și naturale.

Bentițe și elastice de păr

Poate că până acum nu ai încercat să-ți faci coafuri simple pentru că nu ai răbdarea sau îndemânarea necesară. Există accesorii pe care le poți încerca, ce te vor ajuta să-ți stilizezi părul cu multă ușurință. Niște simple bentițe subțiri ce merg cu restul vestimentației te pot face să arăți ca un fotomodel, purtând coafuri simple.

Poți să-ți lași părul despletit sau să ți-l legi—nu trebuie să te chinui prea mult definindu-l, pentru că look-ul tău va fi plăcut în orice situație. În plus, ai atâtea accesorii diferite la dispoziție, încât nu-ți va fi greu deloc să găsești ceva ce se asortează cu niște coafuri simple.


Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.