4 tipuri de accesorii la modă - Doza de Sănătate
 

4 tipuri de accesorii la modă

Pregătește-te pentru a fi super la modă cu cele mai noi tendințe în materie de accesorii! Ochelarii de soare pot face senzație dacă știi să-i alegi!
4 tipuri de accesorii la modă

Ultima actualizare: 09 august, 2022

Din când în când, schimbările din modă și noile tendințe în ceea ce privește accesoriile sunt introduse pe piață. Apar noi mărci și se creează articole și produse care devin aproape esențiale pentru orice persoană. Dacă îți place să fii în trend, îți prezentăm 4 tipuri de accesorii la modă în întreaga lume. Vorbim despre bijuterii sau articole care există pe piață, dar de care mulți nu au auzit.

Află care sunt cele mai noi tendințe în domeniul accesoriilor!

4 tipuri de accesorii la modă

Fată cu accesorii la modă
Alege accesorii care să se potrivească cel mai bine stilului tău.

Ceea ce am observat când vine vorba de modă este faptul că, în fiecare sezon, vedem nu numai haine noi, ci și accesorii pe măsură. Există nenumărate tendințe și toată lumea va fi atrasă de ceva diferit, deoarece toți avem stiluri, personalități și gusturi unice.

Există oameni cărora le place să iasă în evidență cu propriul stil, mai degrabă decât să meargă alături de mulțime. În același timp, alți oameni vor purta aceleași haine ca și vedetele lor preferate sau vor urma stilul celor mai influenți prieteni.

Indiferent de motivul pe care îl ai pentru a investi în accesorii de modă, îți vom spune ce este disponibil pe piață sau ce poartă alți oameni.

1. Stilul etnic

Fată îmbrăcată în stil etnic
Stilul etnic este foarte popular vara.

Probabil că ai văzut multe femei alegând să poarte acest stil de îmbrăcăminte. Este într-adevăr un clasic care reapare în fiecare vară și se reinventează în fiecare sezon. Încearcă să introduci treptat stilul etnic în garderobă, folosindu-te de anumite accesorii și caracteristici:

 • Culori îndrăznețe și vii
 • Accesorii „maxi”
 • Chokere: coliere cu panglică neagră
 • Coliere
 • Cercei
 • Brățări
 • Inele
 • Accesorii din aur
 • Accesorii din argintii

Toate cele de mai sus sunt perfecte pentru purtarea pe timp de zi și noapte. Este combinația perfectă pentru a fi la modă în vacanța pe plajă!

2. Ochelarii de soare

Ochelarii sunt accesorii la modă
Ochelarii de soare sunt clasici vara, iar tendințele se schimbă în fiecare an.

Unul dintre cele mai îndrăgite accesorii care se reinventează în fiecare sezon sunt ochelarii de soare. Aceștia sunt un accesoriu care ne protejează de razele soarelui, ne îmbunătățește calitatea vederii și ne completează aspectul.

În general, cei mai la modă și mai originali ochelari de soare sunt cei pe care îi poartă vedetele. În zilele noastre, vedetele folosesc platformele de socializare pentru a ne arăta ultimele tendințe prin intermediul fotografiilor.

Brandul spaniol Goodbye Rita este accesibil și are o gamă largă de ochelari de soare colorați și vibranți, cu textură cauciucată.

3. Gențile

Femeie care are multe genți
Gențile sunt accesorii clasice reinventate în fiecare an.

Un alt brand care nu încetează niciodată să ne uimească este Carolina Herrera. Da, este posibil să nu fie potrivit pentru toate bugetele. Dar, dacă dorești să investești în calitate, cu Carolina Herrera mergi la sigur.

De exemplu, geanta „Bimba” (o geantă transversală) se află pe piață de 15 ani. S-a reinventat și a devenit un design iconic, cu forma dreptunghiulară și textura căptușită. Geanta este transformată constant, iar designerul se joacă cu noile tendințe an de an.

Pentru aniversarea sa, această geantă a fost îmbrăcată de gală și au apărut colecții cu paiete, flori, sclipici și ciucuri. Dacă nu ți-o permiți, nu uita că poți închiria una dintre aceste genți de la multe case de modă pentru un preț mult mai mic.

4. Saltelele de plajă mari

Accesorii la modă de purtat pe plajă
Un alt clasic: salteaua de plajă. Perfectă pentru a te bucura chiar și de cele mai scurte veri.

Bineînțeles, ai văzut sute de saltele de plajă foarte mari pe Instagram. Când au intrat pe piață, erau foarte scumpe, însă acum sunt mult mai accesibile. Sunt una dintre cele mai recente tendințe pentru anotimpul cald. Când vine vara și soarele ne arde pielea, ce poate fi mai plăcut decât să plutim în piscină pe o saltea mare?

Saltelele sunt imense și atrag multă atenție. Ele sunt accesorii la modă. Există modele uimitoare și originale care amuză atât adulții, cât și copiii. Unele dintre ele au formă de:

 • Flamingo
 • Unicorn
 • Felie de pizza
 • Ananas
 • Pepene
 • Cactus
 • Lebede

Saltelele de plajă mari pot fi accesoriul perfect pentru vară. Nu le poți purta, dar te poți bucura de ele la fel de mult, dacă nu chiar mai mult.


Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.