5 locuri inedite în care să faci sex - Doza de Sănătate
 

5 locuri inedite în care să faci sex

Locul în care alegi să faci dragoste poate juca un rol important în crearea unei atmosfere incitante. 
5 locuri inedite în care să faci sex
Isbelia Esther Farías López

Scris și verificat de filozoful Isbelia Esther Farías López.

Ultima actualizare: 09 august, 2022

Indiferent de câte ori sau cât de des faci dragoste, dorința de a continua nu se stinge, mai ales dacă ai ocazia să încerci alte locații neobișnuite. Scopul este de a găsi locuri inedite în care să faci sex pentru a adăuga un plus de senzualitate și fantezie întâlnirilor amoroase.

Poți face sex cu partenerul tău în mașină, pe plajă sau într-o barcă… Creativitatea vă deschide calea către plăcerea sigură și reciprocă pe care o căutați.

Alegerea unor locuri inedite în care să faci sex condimentează clipele pasionale petrecute în compania partenerului. Momentele intime nu trebuie să se limiteze la banalul pat din dormitor. Există multe alte locuri incitante care îmbină trei elemente de bază: adrenalină, surpriză și spontaneitate. De ce să nu te îndrepți către un cadru nou care să îți ofere senzații nebănuite?

Astăzi îți prezentăm 5 locuri inedite în care să faci sex cu partenerul pentru a nu lăsa „flacăra” dintre voi să se stingă. Dă frâu liber imaginației, dorinței și pasiunii.

Locuri inedite în care să faci sex

1. În piscină

Locuri inedite în care să faci sex precum piscina

Sexul în piscină poate fi o experiență erotică incredibilă. Joaca și elementul surpriză al întregii situații asigură momente pasionale de neuitat. Lubrifierea și fricțiunea create de apă vă pot aduce mai repede pe culmile plăcerii.

  • Cu toate acestea, întreținerea relațiilor intime în piscină este o opțiune viabilă pentru cuplurile stabile care pot face sex neprotejat. Apa și prezervativele nu merg bine împreună.
  • În urma agitației și mișcării, prezervativul poate cădea.

2. Cabina de probă

Fiți îndrăzneți: încercați sexul în cabinele de probă mixte. Acestea sunt despărțite de o ușiță, astfel încât puteți să vă bucurați de clipe pasionale de neuitat, în timp ce alte persoane probează haine în celelalte cabine. Într-o astfel de locație, există mai multe elemente incitante: oglinzi, spațiu, scaune, lumină și pericol.

Trebuie să țineți cont de anumite aspecte pentru a nu fi descoperiți. În primul rând, nu trebuie să se vadă decât picioarele unuia dintre voi. În plus, trebuie să alegeți o poziție adecvată pentru a nu atrage atenția celor din jur.

Ieșiți pe rând din cabină. Ulterior, vă puteți cumpăra haine noi cu o expresie satisfăcută pe chip.

3. În mașină

Locuri inedite în care să faci sex precum mașina

Mașinile sunt mijlocul nostru preferat de transport în viața de zi cu zi. De ce să nu incluzi acest spațiu pe lista de locuri inedite în care să faci sex?

Multe persoane au fantezia de a întreține relații sexuale în mașinăNimeni nu stă să se uite ce se întâmplă în interiorul unui autoturism. Pe lângă faptul că este romantic să petreci momente intime în acest cadru, este și palpitant.

Dacă ești o persoană timidă, ferește-te de curioșii care găsesc plăcere în a privi un astfel de „spectacol” erotic. Așteaptă să se însereze și parchează mașina pe o stradă întunecată.

4. Baia unui local

Când ieși cu partenerul în oraș, probabil intrați și în anumite localuri. La un moment dat, puteți simți că se încinge atmosfera și că vreți să dați frâu liber pasiunii. Vedeți baia și… magia se întâmplă.

În băile barurilor și ale cluburilor de noapte este muzică, zgomot, haos și nimeni nu știe cine vine și cine pleacă. Acestea reprezintă locul ideal pentru a face sex cu partenerul tău.

5. Pe plajă

Plaja pe lista de locuri inedite în care să faci sex

Plaja este un mic paradis în care te poți izola de tumultul vieții cotidiene. Cu puțină imaginație, poți transforma acest cadru romantic într-unul erotic.

Dacă ești în căutarea unor locuri inedite în care să faci sex, plaja este o opțiune excelentă. Pe lângă prospețimea și simplitatea pe care le oferă această locație, există și avantajul sincronizării ritmului pasiunii cu valurile apei.

Alegeți o plajă mai puțin frecventată care vă place amândurora. Când mareea este joasă, bucurați-vă de momente unice de pasiune la malul mării.


Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.