5 sfaturi pentru noaptea nunții - Doza de Sănătate
 

5 sfaturi pentru noaptea nunții

Știi cum să te bucuri de o noapte a nunții perfectă? Sperăm că aceste sfaturi te vor ajuta!
5 sfaturi pentru noaptea nunții

Ultima actualizare: 21 decembrie, 2022

Noaptea nunții este foarte specială pentru tinerii căsătoriți. Totuși, nervii îți pot juca feste, iar oboseala îți poate schimba planurile. De aceea, este important să iei în considerare 5 sfaturi pentru noaptea nunții pentru a face momentul cu adevărat de neuitat.

Mai întâi, trebuie să alegi un loc confortabil și liniștit. În acest fel, te vei bucura de noaptea nunții fără să-ți faci griji cu privire la altceva în afară de partenerul tău. Ținând cont de acest lucru, vom analiza în rândurile de mai jos aspectele de care trebuie să ții cont.

5 sfaturi pentru noaptea nunții

1. Pregătește camera

Sfaturi pentru noaptea nunții
Pregătește o cameră liniștită și romantică pentru noaptea nunții.

După ce nunta și petrecerea se vor termina, probabil că te vei îndrepta spre cameră pentru a sărbători noaptea nunții. Este important să nu uiți detaliile camerei care te vor ajuta să închei ziua într-un mod perfect. Să vedem la ce trebuie să te gândești. Iată câteva detalii posibile:

  • Petale pe pat. Acestea dau acea atingere romantică pe care o iubim cu toții în zilele speciale, precum nunțile. Ele pot fi, de asemenea, petale dintr-o floare care are o semnificație specială pentru tine.
  • Muzică lentă. Muzica liniștită și lentă, care nu este prea tare, îți poate oferi acel sentiment romantic și te poate încuraja să te relaxezi și să te bucuri de noaptea nunții.
  • Lumini difuze. Luminile din cameră trebuie să fie reglabile, astfel încât camera să nu fie întunecată, ci suficient de romantică pentru o atmosferă perfectă.

2. Alege o cameră cu cadă de baie

Desigur, este nevoie de o cadă cu hidromasaj în camera în care vei sărbători noaptea nunții. După ce ai creat atmosfera camerei, te poți îndrepta către cada cu hidromasaj pentru a te bucura de apa fierbinte și de jeturile foarte relaxante. Este timpul sărutărilor. Poți comenta aspectele distractive ale nunții și, pe scurt, te poți relaxa după o zi lungă.

De asemenea, poți desface o sticlă de șampanie în cada cu hidromasaj (pe care trebuie să o ai la îndemână). Acest lucru îți va permite să te relaxezi și mai mult și să te bucuri de momentul petrecut alături de partener.

3. Apelează la atingeri seducătoare

Cuplu în ipostază romantică
După relaxare, poți opta pentru o atmosferă mai senzuală pentru a trezi pasiunea.

După ce petreci ceva timp în cada cu hidromasaj, poți să te întorci în cameră. Dar, mai întâi, va trebui să te pregătești puțin. Spală-te pe dinți, aplică o loțiune parfumată pe piele și, în cele din urmă, pune-ți o ținută sexy.

Ar trebui să porți ceva care să te facă să te simți sexy și confortabil. De asemenea, ar trebui să ai o atitudine pozitivă, să ai încredere în tine și să fii dispus/ă să te bucuri din plin de noaptea nunții.

Poate ai nevoie și de o jucărie cu care să te distrezi împreună cu partenerul.

4. Nu uita de preludiu

Cel mai bun lucru referitor la noaptea nunții este faptul că nu există nicio grabă. Vei avea tot timpul din lume să te bucuri de acest moment special alături de partener. Așadar, bucură-te de atmosferă și șampanie și nu sări peste preludiu.

Sărută-ți partenerul cu pasiune, apoi toarnă șampanie pe spatele său și linge-o sau începe să-ți scoți lenjeria încet. Important este să te bucuri de fiecare moment, în special de corpul partenerului. Acest lucru îți va garanta o noapte de neuitat.

5. Trăiește clipa

Sex în cuplu după nuntă
Bucură-te de moment împreună cu partenerul și profită de atmosfera senzuală și relaxată pe care ai creat-o.

După finalizarea tuturor pașilor de mai sus, este timpul să înceapă pasiunea. Pentru ca acest moment să fie de neuitat, trebuie să te simți bine și să ai încredere în tine. Nu îți fie teamă să-i ceri partenerului să facă lucruri care îți plac, pentru a te bucura de o relație sexuală plăcută.

Sperăm că aceste sfaturi te vor ajuta să ai o noapte a nunții de neuitat. De asemenea, fiecare cuplu este diferit. Unii oameni pot fi atât de obosiți, încât preferă să doarmă și să se bucure de noaptea nunții în ziua următoare. Bineînțeles, totul depinde de tine!

Te-ai bucurat deja de o minunată noapte a nunții?


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.


  • Barría Iroumé, Cristián. (2005). El matrimonio de Tobías y la sexualidad: un estudio psicológico. Teología y vida46(4), 675-697. https://dx.doi.org/10.4067/S0049-34492005000300009
  • Maier, Elizabeth, & Alonso Meneses, Guillermo. (2011). Sexo y cultura: disputando el significado del matrimonio y la familia. La ventana. Revista de estudios de género4(33), 117-150. Recuperado en 15 de febrero de 2019, de http://www.scielo.org.mx/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1405-94362011000100006&lng=es&tlng=es.
  • Tenorio Tovar, N. ¿ Qué tan modernos somos? El amor y la relación de pareja en el México contemporáneo. Ciencias99(099).
  • Trost, Jan, & Levin, Irene. (1999). Parejas sin domesticidad común. Desacatos, (2), 73-86. Recuperado en 15 de febrero de 2019, de http://www.scielo.org.mx/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1607-050X1999000200005&lng=es&tlng=es.

Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.