Apără-te de cancer cu miere și ghimbir! - Doza de Sănătate
 

Apără-te de cancer cu miere și ghimbir!

Mierea și ghimbirul sunt surse importante de antioxidanți ce ne pot îmbunătăți sănătatea în numeroase moduri; printre altele, aceste două ingrediente pot inhiba dezvoltarea celulelor canceroase.
Apără-te de cancer cu miere și ghimbir!

Ultima actualizare: 29 septembrie, 2018

În ultimii ani, rădăcina de ghimbir a devenit din ce în ce mai populară ca agent anticancerigen. De fapt, este posibil ca aceasta să fie mai eficientă decât multe tratamente convenționale împotriva cancerului. În cele ce urmează, îți prezentăm un minunat remediu cu miere și ghimbir!

Peste tot în lume, ghimbirul este folosit pentru a conferi un gust special mâncărurilor sau ca ingredient în numeroase tratamente naturiste. Însă mulți nu știu că această rădăcină are și anumite proprietăți anticancerigene. Acestea ar putea fi cheia învingerii cancerului atunci când această maladie se află încă într-o fază incipientă.

De ce este remediul cu miere și ghimbir mai bun decât unele medicamente?

Un studiu efectuat de către Universitatea de Stat din Georgia a arătat că extractul de ghimbir poate reduce mărimea tumorilor de prostată la șoareci cu până la 56%. Grație acestui studiu, cercetătorii au putut observa proprietățile anticancerigene ale ghimbirului.

În plus, s-a descoperit și că ghimbirul este o sursă bogată de antioxidanți. Aceștia pot îmbunătăți sănătatea în mai multe moduri. Dar oare de ce au început anumite persoane să susțină că ghimbirul ar fi mai eficient împotriva cancerului decât anumite medicamente convenționale?

Remediu cu miere și ghimbir pudră

Medicii consideră că medicamentele sunt „singura opțiune” pentru a lupta împotriva cancerului. Însă există situații în care acestea înrăutățesc de fapt starea de sănătate a pacientului și chiar accelerează dezvoltarea tumorilor, reducând abilitatea organismului de a se vindeca.

Tratamentele medicamentoase lasă deseori impresia că ar fi eficiente pentru tratarea cancerului. În realitate, acestea pot provoca numeroase efecte secundare nedorite, făcând uneori mai mult rău decât bine și scăzând speranța de viață a pacientului.

Nu vrem să sugerăm că trebuie să eviți tratamentele împotriva cancerului ce au fost aprobate de către medici. Ceea ce vrem noi să facem este să-ți prezentăm un tratament alternativ foarte eficient.

Ghimbirul este un aliment ieftin și ușor de utilizat, iar beneficiile pe care le putem obține de la această rădăcină ne vor surprinde în mod plăcut. În plus, ghimbirul nu provoacă niciun efect secundar negativ. A fost dovedit științific că această rădăcină poate inhiba dezvoltarea tumorilor.

Proprietățile anticancerigene ale ghimbirului au fost confirmate până acum de un număr foarte mare de cercetări științifice. Mai mult, anumite studii sugerează că ghimbirul ar putea fi un remediu eficient împotriva a peste 101 maladii!

Remediu împotriva cancerului pe bază de miere și ghimbir

Lingură cu remediu cu miere și ghimbir

Această rețetă, în care se folosește miere și ghimbir, a devenit din ce în ce mai populară în mediul online.

Bolnavii de cancer care au încercat acest remediu afirmă că starea lor de sănătate s-a îmbunătățit considerabil, iar unii dintre aceștia au reușit chiar să se vindece de această maladie fără a recurge la intervenții chirurgicale sau chimioterapie.

Ingrediente:

  • 2 bucăți mari de rădăcină de ghimbir
  • 450 g miere ecologică

Mod de preparare:

  • Decojește și spală rădăcina de ghimbir, apoi trece-o prin răzătoare. Amestecă miere și ghimbir răzuit. Păstrează amestecul într-un borcan și consumă două sau trei linguri din acesta în fiecare zi.
  • Ai grijă să folosești numai linguri de lemn sau plastic!

Remediu împotriva cancerului pe bază de usturoi și ghimbir

Usturoi adăugat în remediu cu miere și ghimbir

Rețeta de față îmbină proprietățile anticancerigene ale ghimbirului și ale usturoiului, rezultatul fiind un remediu foarte eficient împotriva mai multor tipuri de cancer.

Numeroase studii au demonstrat că usturoiul poate preveni și trata cancerul gastric, de colon, mamar, de prostată, pulmonar și de vezică urinară. Rădăcina de ghimbir este eficientă împotriva cancerului de colon și prostată.

Pasta de usturoi și ghimbir pe care ți-o vom prezenta în cele ce urmează este foarte sănătoasă și utilă pentru tratarea cancerului.

Ingrediente:

  • 120 g usturoi
  • 120 g ghimbir
  • 1 lingură de ulei de măsline (15 ml)

Mod de preparare:

  • Amestecă toate ingredientele într-un castron, apoi procesează-le într-un robot de bucătărie până când obții o pastă fină.
  • Poți folosi această pastă pe post de sos atunci când servești masa, dar o poți consuma și simplă (una sau două linguri pe zi).

Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.