Ce înseamnă să fii „copil de cristal”?
 

Ce înseamnă să fii „copil de cristal”?

„Cristal” nu este o etichetă. Se referă la copiii cu diferite niveluri de conștiință și abilități extraordinare. Totuși, ce este un copil de cristal?
Ce înseamnă să fii „copil de cristal”?

Ultima actualizare: 18 noiembrie, 2022

Un copil de cristal face parte dintr-o generație care promite să intervină în lume prin iubire, pace și armonie. Prin urmare, este un copil cu o sensibilitate deosebită, foarte empatic.

De fapt, un copil de cristal are capacitatea de a face mari schimbări și de a conduce lumea către o etapă nouă, mai corectă și mai tolerantă.

Copiii mileniului al III-lea

Un copil de cristal nu are griji

 

Se spune că piatra de temelie a transformării lumii sunt copiii. De ani de zile, există o teorie ─cu o anumită tendință spirituală─ care afirmă faptul că omenirea se va îmbunătăți încetul cu încetul prin alterarea genetică a uneia sau mai multor generații.

Copiii sunt clasificați în funcție de tiparele lor psihologice și comportamentele. Unii cred că prima generație de copii spirituali a apărut pe pământ în anii 1950 sau 1960. Totuși, încercările lor de a îmbunătăți lumea nu au fost luate în considerare.

Ca urmare, din anii 1970 până la începutul anilor 1990, s-a născut o altă generație cunoscută sub numele de Copii Indigo. Aceștia au un caracter luptător și sunt cunoscuți sub denumirea de „distrugători de sistem”. Au misiunea de a lupta împotriva acțiunilor și atitudinilor care nu izvorăsc din dragoste.

Copiii indigo caută respectul pentru valorile umane și onestitatea. Mai nou, au apărut și copiii de cristal.

Primul care a identificat această generație a fost Steve Rother, în 1999. În 2002, și-a publicat oficial descoperirile într-un capitol al cărții sale Remember. Un manual pentru evoluția umană.

Copii de cristal: cine sunt?

Bebeluș pe pătură

 

Copiii de cristal sunt ființe iubitoare de pace care caută adevărul și echilibrul între intuiție și rațiune. Spre deosebire de copiii indigo, care fac ca umanitatea să se concentreze asupra bunăstării umane prin schimbare, copiii de cristal au o misiune de vindecare.

De fapt, copilul de cristal este foarte frumos, cu o aură pură și luminoasă, cu ochi mari și foarte expresivi. Sunt copii cu două atribute particulare: au abilități puternice care sunt adesea percepute ca fiind extraordinare și o sensibilitate foarte sporită la energia vibrațională interioară.

Ce înseamnă „copil de cristal”?

„Indigo” sau „cristal” nu sunt etichete. Ele se referă la diferite niveluri de expansiune a conștiinței. Această generație de micuți este asociată cu vibrația cristalului, o energie care vibrează în toate ființele vii. Pe măsură ce are loc tranziția de la un plan de conștiință la altul, vibrația crește.

Frecvența de vibrație a cristalului este una dintre cele mai pure forme de manifestare a materiei. De fapt, energia cristalului reprezintă echilibrul între polaritățile energetice (masculin-feminin, gândire-simțire). Acest tip de energie este ceea ce vibrează în mod special la copiii de cristal.

Cum este copilul de cristal?

Fetiță considerată copil de cristal

 

Această generație de copii este calmă, vindecătoare, conciliantă, pașnică, iubitoare și plină de compasiune. În cartea Indigo and Crystal Children. Întrebări și răspunsuri, autorul subliniază că părinții acestei generații de micuți îi definesc drept „îngerași”.

Acest lucru se datorează faptului că au un temperament echilibrat; de exemplu, le place să aducă pace, să sărute și să îmbrățișeze, chiar înainte de a învăța să vorbească. Sunt și foarte discreți. De obicei, nu ies în evidență și preferă să treacă neobservați, în ciuda faptului că atrag atenția persoanelor sensibile.

În cadrul medicinei tradiționale, copilul de cristal este adesea asociat cu anumite tulburări de dezvoltare: de exemplu: sindromul deficitului de atenție, sindromul Asperger sau tulburări din spectrul autismului.

Atributele unui copil de cristal

În articolul The Awakening of the Crystal Children, Steve Rother conturează principalele atribute ale acestor micuți pentru a realiza o mai bună definire a copiilor de cristal. De exemplu, copilul de cristal are abilități psihocinetice, hipersensibilitate la vibrație și împământare. De asemenea, simte empatie emoțională și alergie la frică, printre alte caracteristici.

Copil de cristal: chiar există?

Teoria copiilor mileniului al III-lea nu este încă dovedită științific. De fapt, aceste calități și atribute pot fi aplicate oricărui copil, în orice loc și în orice moment. Trebuie să ne amintim că fiecare copil este diferit.

A fi copil de cristal sau indigo este pur și simplu un mod de a descrie caracteristicile psihoenergetice. Obiectivul acestei clasificări este de a-i înțelege pe acești micuți, dar mai ales, mesajul lor.

Schimbarea socială trebuie să vină de la noile generații. Ele pot să-și educe contemporanii.


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.


  • Aisenberg, S., & Melamud, E. (2004). Niños cristal: un puente al corazón. Editorial Kier.
  • Cañete, I. (2022). Crianças Cristal: A transformação do ser humano. Digitaliza Conteudo.
  • Rother, Steve. (2011). Re-member (A Handbook for Human Evolution). Lightworker Publication.
  • Virtue, D. (2003). Los niños de cristal. Obelisco. https://www.academia.edu/22819764/LOS_NI%C3%91OS_DE_CRISTAL

Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.