Cremă de albire pentru pielea de pe coate și genunchi - Doza de Sănătate
 

Cremă de albire pentru pielea de pe coate și genunchi

Deși acționează mai greu decât produsele din comerț, această cremă cu lapte și vitamina E oferă rezultate excelente în albirea pielii de pe coate și genunchi. 
Cremă de albire pentru pielea de pe coate și genunchi
Karla Henríquez

Verificat și aprobat de doctorul Karla Henríquez.

Ultima actualizare: 21 decembrie, 2022

Pielea de pe coate și genunchi este mai groasă decât cea de pe alte părți ale corpului și, ca urmare a lipsei glandelor sebacee din aceste zone, tinde să se usuce. 

Expunerea constantă la praf, umezeală și alți factori din mediu duce la o acumulare inestetică de celule moarte care, în timp, se transformă în pete închise la culoare.

În plus, majoritatea persoanelor tind să neglijeze aceste părți ale corpului atunci când vine vorba de rutina de înfrumusețare, concentrându-se mai mult asupra tenului și a altor zone mai vizibile.

Oricare ar fi cauza, important este faptul că pielea de pe coate și genunchi ajunge să se închidă atât de tare la culoare, încât sunt necesare anumite produse speciale de albire pentru a-i reda frumusețea.

Astăzi îți prezentăm o cremă naturală cu lapte și vitamina E care oferă rezultate remarcabile fără să provoace efecte adverse.

Încearc-o și tu chiar azi!

Cremă de albire pentru pielea de pe coate și genunchi cu lapte și vitamina E

Crema de albire pentru coate conține lapte și vitamina E

Această cremă naturală reprezintă un tratament eficient pentru albirea pielii de pe coate și genunchi. Este un produs preparat din lapte și vitamina E, două ingrediente hidratante cu beneficii în îngrijirea pielii cunoscute în întreaga lume.

Atât laptele, cât și vitamina E diminuează petele închise la culoare și previn semnele premature ale îmbătrânirii. Antioxidanții din compoziția lor elimină agenții contaminanți care au aderat la țesuturile pielii. În plus, aceste ingrediente facilitează absorbția umezelii, făcând pielea mai moale și mai frumoasă.

Totodată, zeama de lămâie și glicerina elimină celulele moarte, petele și alte probleme cauzate de uscarea excesivă a pielii.

Ingrediente

 • 1 linguriță de glicerină (5 ml)
 • 5 linguri de lapte praf (50 g)
 • Zeama unei jumătăți de lămâie
 • 3 capsule de vitamina E

Instrucțiuni

 • Adaugă într-un bol laptele praf și glicerina.
 • Amestecă ingredientele cu o lingură de lemn, apoi adaugă zeama de lămâie puțin câte puțin.
 • Desfă capsulele de vitamina E și adaugă uleiul în bol, amestecând în continuare.
 • După ce ai obținut o pastă fină și groasă, poți să o aplici pe zona afectată.

Mod de utilizare

Crema de albire pentru coate oferă rezultate excelente
 • Înainte de toate, este important de reținut că această cremă trebuie folosită numai seara, deoarece conține lămâie, iar expunerea la soare imediat după aplicare poate provoca efecte adverse.
 • Pentru început, curăță bine pielea, îndepărtând mizeria acumulată la suprafața sa.
 • Ia puțină cremă și aplic-o pe zona afectată, masând cu mișcări delicate până o acoperi în întregime.
 • Aplică remediul pe coate și genunchi și lasă-l să acționeze 20-30 de minute.
 • După ce a trecut acest interval, masează din nou crema uscată, apoi îndepărtează excesul cu puțină apă caldă.
 • Șterge-te bine cu un prosop moale, apoi aplică o loțiune hidratantă cu ulei de cocos sau de măsline. 
 • Repetă procedeul de cel puțin trei ori pe săptămână, până obții rezultatele așteptate.

Câteva observații

Acest produs natural ajută la eliminarea petelor de pe coate și genunchi. Însă rezultatele nu se observă după o singură aplicare. Este important să fii consecventă pentru a obține efectele dorite.

Ingredientele naturale își fac efectul mai greu decât produsele chimice. Cu toate acestea, avantajul lor este că sunt foarte sigure și că nu provoacă reacții alergice sau alte probleme ale pielii.

Totodată, ingredientele folosite pentru această cremă sunt foarte ieftine și se găsesc în orice supermarket.

Vrei să încerci și tu acest tratament excelent? Prepară crema cu lapte și vitamina E la tine acasă pentru a oferi pielii de pe coate și genunchi un aspect minunat.


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.