Cum să oferi cadouri de Crăciun într-un mod distractiv?
 

Cum să oferi cadouri de Crăciun într-un mod distractiv?

Așezarea cadourilor la baza bradului este modalitatea tipică de a dărui ceva de Crăciun. Acest gest creează momente distractive și neașteptate, deoarece toți iubim surprizele.
Cum să oferi cadouri de Crăciun într-un mod distractiv?

Ultima actualizare: 30 decembrie, 2022

Pe măsură ce sfârșitul anului se apropie, sosesc sărbători importante. Cu toții planificăm cum vom petrece Crăciunul și Anul Nou. În ce casă se va strânge familia, care va fi meniul și ce rude sau prieteni vor veni sunt câteva întrebări tipice. Alături de acestea, apare și întrebarea despre cadourile de Crăciun. Cum să oferi cadouri de Crăciun într-un mod distractiv?

Totul ține de felul în care oferi cadourile. A face acest lucru într-un mod original este o acțiune mai neașteptată decât darul în sine. Descoperă câteva sfaturi pentru a-i surprinde pe cei dragi de Crăciun!

Cum să oferi cadouri de Crăciun într-un mod distractiv?

Cadou cu fundiță
Caută modalități originale de a-ți surprinde oaspeții.

Un cadou care să genereze sâmbete nu presupune neapărat un buget mare. Uneori, este suficient să fii original și să te gândești la un cadou special.

Cunoscând gusturile, nevoile și dorințele persoanei în cauză, poți să plănuiești o surpriză neașteptată, cu care nu poți da greș.

Există și altceva care sporește calitatea unui cadou: modul de a-l oferi. Sezonul Crăciunului este un moment ideal pentru a pune în practică o serie de sfaturi care transformă cadourile obișnuite în surprize de neuitat. Cu un set de accesorii pentru împachetat, idei creative și dorința de a surprinde pe cineva drag, veți avea cu toții un Crăciun de neuitat!

Harta comorii

Una dintre cele mai comune modalități de a surprinde o altă persoană este prin proiectarea unei hărți a casei cu locul specific în care este ascuns cadoul. O carte poate fi pusă sub brad pentru a începe jocul. De acolo, începe o căutare distractivă spre obiectiv. Dacă ai o grădină, îngroapă cadoul.

Creează lozuri

Popularele lozuri pot deveni și ele o metodă originală de a oferi cadouri. Există diferite platforme și magazine online de unde poți comanda lozuri cu diverse mesaje.

Construiește o rută pentru a oferi cadouri de Crăciun într-un mod distractiv

O altă modalitate de a surprinde pe cineva este prin crearea unei rute care duce la cadou. Ruta poate începe din locul în care este așezat bradul. Folosește următoarele idei:

  • Avioane de hârtie. Când cadoul este o călătorie, construirea avioanelor de hârtie pentru a ajunge la bilet este o idee foarte potrivită.
  • Jucării. Cadourile de Crăciun pentru copii pot fi la capătul unui drum plin cu jucării mici, cum ar fi păpușile sau mașinile de curse.
  • Flori. Este un get popular printre cei romantici. A surprinde pe cineva cu un drum din trandafiri poate fi un pic obositor, dar cu siguranță va fi un gest apreciat.
  • Popcorn. Cinefilii își pot primi cadourile după ce urmează o potecă cu floricele de porumb.
  • Săgeți. Săgețile sunt o modalitate simplă de a crea căi. Funcționează pentru tot felul de cadouri și destinatari.
  • Lumânări. Sunt indicate tot pentru persoane romantice.
  • Referințe la seriale, filme sau anime. Popcornul nu este singura modalitate de a oferi un cadou cuiva pasionat de cinema. Dacă știi care este producția sa preferată, creează o cale către cadou personalizată cu subiectul peliculei.

Folosește un puzzle

Cadourile mari, cele greu de împachetat, pot fi oferite într-un mod cu totul special prin crearea unui puzzle cu un mesaj personalizat. Este suficient să te gândești la un mod original de a-l oferi. Printează imaginea cadoului și decupează piese pentru a crea un puzzle. Este o metodă ideală de a oferi bilete pentru un concert.

Copii care deschid cadouri de Crăciun
Să pui cadouri sub brad este un lucru obișnuit, dar ce se întâmplă dacă schimbi tradiția?

Inventează ghicitori

Un alt cadou popular este o combinație de hartă și ghicitori. Creează o serie de indicii care duc la destinația finală.

Apelează la un mesager neașteptat

Ce așteaptă toată lumea este ca darurile să fie la baza bradului. Pentru a schimba această situație previzibilă, puteți alege un mesager neașteptat. Un copil sau un ospătar într-un restaurant poate oferi cadoul.

Alege un loc special

A-l duce într-un loc pe cel care va primi cadoul generează o surpriză și mai mare și, în plus, creează o amintire grozavă.

Împachetează cadoul în mod original

Poți crea o cutie sau un ambalaj special pentru cadou. Este o metodă foarte simplă, care necesită doar creativitate și originalitate. Aplică tehnici de decoupage sau bricolaj pentru a înfrumuseța pachetul.

Dacă darul are dimensiuni mici, pune-l într-o cutie foarte mare, plină cu alte obiecte inutile. Cine îl va primi va crede că este o glumă.

Oferă cadouri de Crăciun într-un mod distractiv!

Orice cadou, dincolo de bugetul alocat, poate deveni un moment special. Modul de a oferi cadoul poate genera o surpriză de proporții. Nu sunt necesare cadouri scumpe pentru a crea un sentiment de neuitat de Crăciun!


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.