13 filme de vară de văzut în familie
 

13 filme de vară de văzut în familie

Vreți să vedeți un film în familie, dar nu știți care este potrivit pentru toată lumea? Aruncați o privire la selecția noastră de vară!
13 filme de vară de văzut în familie

Scris de Ana Luzardo

Ultima actualizare: 22 decembrie, 2022

Vara aduce cu sine mai mult timp liber. Putem împărtăși aceste momente cu cei dragi făcând ceva diferit. Următoarele 13 filme de vară de văzut în familie sunt minunate!

Acest sezon este cel mai iubit dintre toate. Zilele sunt mai lungi și nopțile mai scurte. Așa că trebuie să găsiți ceva de făcut pentru a vă distra. Descoperiți 13 filme de vară de văzut în familie!

13 filme de vară de văzut în familie

1. Capcană pentru părinţi

Este un film din 1998 cu Lindsay Lohan în rolul principal și distribuit de Disney. Este un film pentru familii despre doi gemeni de 11 ani care se întâlnesc în tabără și elaborează un plan pentru a-și reuni părinții divorțați.

2. Mamma mia

Mamma mia este din 2008 și a fost produs de Universal Studios. Personajul principal este Meryl Streep, care o interpretează pe Donna Sheridan, un hotelier independent din insulele grecești care pregătește nunta fiicei sale Sophie. Ea a invitat trei bărbați din trecutul mamei sale la nuntă pentru a-și cunoaște tatăl biologic. Este un musical pentru întreaga familie pe care îl găsiți pe Netflix.

Bol cu floricele și telecomandă
Serviciile de streaming permit accesul la un număr mare de filme din confortul propriei locuințe.

3.Moana

Moana este un film Disney lansat în 2016. Este vorba despre o tânără aventurieră care traversează mările pentru a-și salva prietenii. În călătorie, îl întâlnește pe Maui, care este un semizeu puternic. Este un film potrivit pentru întreaga familie pe care îl găsiți pe Disney+.

4. Mari așteptări

Filmul Mari așteptări este o adaptare a romanului scris de Charles Dickens și publicat în 1861. Este considerat unul dintre cele mai mari romane din istorie. Filmul a fost făcut în 1998.

Este vorba despre Finn, un tânăr pictor care devine obsedat de Estella. Datorită unui binefăcător misterios, este trimis la New York, unde o întâlnește pe femeia misterioasă și rece.

5. Lilo și Stitch

Un alt film de vară de vizionat în familie este acest clasic de la Disney care a apărut în 2002. Este vorba despre Lilo, o fată singură care adoptă un câine care este de fapt un extraterestru fugit de vânătorii intergalactici.

6. În căutarea lui Nemo

Finding Nemo este un film de succes de la Disney, lansat în 2003. Marlin, un pește clovn foarte protector cu fiul său, pornește într-o aventură pentru a-l salva atunci când este luat de un scafandru.

7. Animale de companie

Max era un cățeluș unic și preferat de stăpânul său până când i-a trecut prin minte să-l adopte pe Duke. Gelozia declanșează un conflict care îl face să se piardă în Manhattan. Totul mergea prost până când a găsit un iepure -Pompom- care s-a prefăcut a fi salvatorul său.

Pompón crea o armată de animale abandonate pentru a lupta împotriva tuturor proprietarilor. Max și Duke au lăsat deoparte animozitățile pentru a perturba planurile iepurelui și a se întoarce acasă în siguranță.

8. Vara 1993

Adevăratul titlu al acestui film este Estiu 1993, în catalană. Este o poveste spaniolă despre Frida, o fetiță de 6 ani cu părinții morți de SIDA. Este adoptată de unchii ei și dusă la țară. Trebuie să lupte cu durerea și să se adapteze la noua viață. Filmul a fost lansat în 2017 și a câștigat mai multe premii Goya.

9. 500 de zile cu ea

500 de zile cu ea este un film din 2009 care spune povestea lui Tom, un scriitor care este șocat când iubita lui, Summer, îl părăsește. El analizează cele 500 de zile pe care le-a petrecut cu ea pentru a încerca să-și descopere greșeala în relație. În timpul acestui proces, el se descoperă pe sine.

10. Mireasa moartă

Corpse Bride este un film de animație al lui Tim Burton, care a apărut în 2005. Actori precum Johnny Depp și Helena Bonham Carter pot fi auziți pe coloana sonoră. Filmul spune povestea unui pianist care, în Europa secolului al XIX-lea, se căsătorește din greșeală cu o mireasă fantomatică care îl duce în lumea cealaltă.

11. Motivul pentru a fi cu tine

Acest film, lansat în 2017, spune povestea unui câine care vrea să-și descopere scopul vieții și să-și facă fericiți stăpânii. Este o comedie dramatică potrivită pentru întreaga familie, bazată pe un roman cu același nume care încearcă să arate legătura dintre oameni și animale.

Filme de vară de văzut în familie

11. Povestea fără sfârșit

Bastian este un băiat singuratic, victimă a agresiunii, dar o carte îi va da viața peste cap. Absorbit de lectură, trăiește aventuri intense care, încetul cu încetul, îl conving de ceva incredibil: doar credința lui în imaginație și un nume secret pot salva Fantasia, universul în care coexistă fabule, basme, zâne și dragoni.

Acest film lansat în 1984, omonim cu romanul lui Michael Ende, nu se va demoda atât timp cât magia cărților va continua să călărească precum Artax pe pajiștile infinite ale viselor.

12. Balerina

Doi prieteni orfani reușesc să-și îndeplinească visele, ea fiind dansatoare, el un mare inventator. De la orfelinatul din Bretania, în 1879 evadează în Paris, unde după multe vicisitudini amuzante, reușesc să se dezvolte: ea pe aripile baletului clasic, el pe aripile pe care le-a conceput Leonardo Da Vinci.

13. ET

Un băiat descoperă o ființă de pe altă planetă lângă casa lui. Se sperie, dar și extraterestrul face la fel. Acesta va fi primul contact al unei prietenii pe viață. Elliot va proteja ciudata ființă de voracitatea științifică a adulților și o va returna grupului de extratereștri care se întorc pe pământ cu nava spațială pentru a-l căuta pe cel pe care l-au uitat din greșeală.

Acest film al lui Steven Spielberg, lansat în 1982, este un clasic pentru familii.

Filme de vară de văzut în familie: importanța timpului petrecut împreună

Vara ne oferă mai mult timp liber de împărțit cu familia. Ritmul accelerat de lucru din restul anului înseamnă că nu acordăm atât de multă atenție celor dragi. Este timpul pentru planuri mai relaxate.

Petrecerea timpului cu familia vă ajută să construiți o comunicare mai bună și să creați amintiri cu oamenii pe care îi iubiți. O alternativă grozavă sunt filmele în familie!


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.


  • Aldeas infantiles SOS en Colombia. Es momento de pasar más tiempo en familia. Familia SOS. Julio 2017. Edición No. 2 / ISSN: 2463 – 0837

Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.