Cum să procedezi dacă tipul nu răspunde la mesaje?
 

Cum să procedezi dacă tipul nu răspunde la mesaje?

Indiferent cât timp ai fost într-o relație, anumite comportamente dor. Învață să reacționezi la timp și să-ți păstrezi stima de sine!
Cum să procedezi dacă tipul nu răspunde la mesaje?
Isbelia Esther Farías López

Scris și verificat de filozoful Isbelia Esther Farías López.

Ultima actualizare: 26 mai, 2022

Îi scrii și nu răspunde la mesaje. Observi ca anxietatea crește și nu știi cum să reacționezi. Mii de gânduri îți trec prin minte în fiecare moment. Înainte de a adopta o atitudine catastrofală, trebuie să te calmezi. Există mai multe motive pentru care nu răspunde la mesaje. Unele s-ar putea să nu-ț placă, dar altele pot fi doar circumstanțiale.

Nu răspunde la mesaje: ce ar trebui să fac?

Fată supărată că iubitul nu răspunde la mesaje

 

Nu lăsa frica să-ți învingă rațiunea. Dacă nu răspunde la mesaje, are motivele lui. Trebuie să evităm disperarea, să nu tragem concluzii și să acționăm calm și inteligent.

Câteva sfaturi pe care vrem să ți le oferim în acest sens sunt următoarele:

1. Nu insista

În ciuda dorinței imediate de a obține un răspuns, trimiterea mai multor mesaje nu va ajuta la nimic. Poate că este ocupat, vorbește cu altcineva sau pur și simplu nu are chef să discute.

A insista poate fi interpretat ca o lipsă de respect pentru decizia sa sau ca o modalitate de a-l presa. În ambele cazuri, partenerul poate lua în considerare să nu mai răspundă.

2. Nu reproșa

Nu este o opțiune bună să-i trimiți un text uriaș reproșându-i cât de puțin își amintește de tine. Trebuie să te comporți ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat și să aștepți ca starea lui să se schimbe. În orice caz, poți profita de timpul liber. În plus, vei putea reflecta asupra cauzelor acestei întârzieri.

3. Ferește-te de imaginație

Să începi să-ți imaginezi toate motivele pentru care nu răspunde la mesaje nu este sănătos. Nu te gândiți în primă instanță că este cu o altă persoană sau că și-a pierdut interesul.

Uneori, oamenii au nevoie de propriul lor spațiu și timp. Este mai bine să aștepți până când lucrurile pot fi discutate, dacă se poate față în față. Astfel, îți poate da explicații.

4. Păstrează-ți siguranța și autonomia

După o zi, poți încerca să-l contactezi din nou cu un singur mesaj. Un simplu salut (Bună, ce mai faci? ) este un semn că îți amintești de el, dar fără a insista.

Bărbaților le plac femeile care sunt încrezătoare și independente. Dacă nu te simți bine și comportamentul lui cu tine nu este potrivit, propune-i să vorbești cu el. Nu merită să suferi.

5. Terminați comunicarea

Dacă după câteva zile își menține felul de a acționa și nu dă semne de viață, este timpul să-l ștergi din lista de contacte.

Poate fi greu la început, dar trebuie să realizezi că nu este interesat de tine și nu știe cum să-ți spună. Dă dovadă de demnitate și întoarce pagina.

Ce să faci dacă răspunde doar din când în când?

Când răspunde doar când are chef, cel mai bine este să tăiați liniile de comunicare. Sănătatea ta mintală poate fi afectată de această incertitudine, mai ales dacă ai sentimente puternice pentru el.

După cum am menționat în secțiunea anterioară, ar trebui să te gândești mai întâi la tine. Extinderea a ceva care este doar distractiv pentru unul dintre parteneri este un lucru egoist pentru cel care suferă cu acel comportament.

Iubește-te pe tine

Fată foarte fericită

 

Dacă nu răspunde la mesaje fără un motiv aparent, atunci nu este interesat de relație. Nu avea încredere în cei care îți acordă atenție doar atunci când se plictisesc sau pentru a primi ceva în schimb. Nu meriți să fii tratată astfel.

Cine te vrea în viața lui, te va ține aproape. Nu va trebui să te îndoiești constant de sentimentele lui, pentru că te va face să te simți unică și specială. Evaluează-te, cultivă-ți stima de sine și sărbătorește toate lucrurile bune din viața ta (familie, prieteni, muncă).

Continuă-ți activitățile, distrează-te și profită de momentele frumoase: atunci când te iubești, va apărea cineva care va avea ochi doar pentru tine.


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.