8 posibile semne că un bărbat te înșală
 

8 posibile semne că un bărbat te înșală

Deși aceste semne te vor ajuta să descoperi dacă partenerul este infidel, există întotdeauna detalii sau acel al șaselea simț care te avertizează că ceva este în neregulă.
8 posibile semne că un bărbat te înșală
Bernardo Peña

Verificat și aprobat de psihologul Bernardo Peña.

Ultima actualizare: 22 decembrie, 2022

Te-ai întrebat vreodată care sunt posibilele semne că un bărbat te înșală? Vei afla în acest articol!

După cum știm cu toții, problemele din relații nu lipsesc și, în general, nu sunt situații ușor de rezolvat. Cu toate acestea, când începem să ne dăm seama că ceva nu este în regulă, atunci este momentul să ne îngrijorăm, în principal pentru că majoritatea acestor probleme apar din cauza lipsei de comunicare sau lipsei de intimitate.

A-ți da seama dacă un bărbat te înșală sau nu poate fi foarte ușor dacă recunoști semnele care îi dezvăluie intențiile. Îți împărtășim câteva dintre aceste semne, care ar putea indica faptul că ceva nu este în regulă.

8 posibile semne că un bărbat te înșală

1. Începe să-și facă mai multe griji cu privire la aspectul său fizic

Desigur, dacă nu face aceste lucruri de obicei, acesta poate fi un semn că un bărbat te înșală:

 • merge des la salonul de înfrumusețare.
 • își schimbă garderoba deoarece hainele sunt deja foarte vechi și vrea să fie la modă.
 • cumpără haine scumpe.
 • ține dietă.
 • începe brusc să facă sport.

2. Menționează des o persoană specială

Cuplu la apus pe plajă

Mai ales când vine vorba de un coleg de serviciu, prieten sau cineva pe care nu l-am mai văzut de mult timp…

S-ar putea ca infidelitatea să nu se materializeze, dar este un început. De asemenea, pentru a nu-ți da de bănuit, socializează de față cu tine cu acea persoană.

3. Atenție la telefon!

Telefonul este un mare aliat pentru a realiza ce se întâmplă. Acesta poate conține apeluri, mesaje vocale, mesaje text, printre altele.

Ar trebui să te îngrijorezi dacă observi că atunci când răspunde la telefon:

 • este ciudat
 • vorbește foarte încet
 • se îndepărtează pentru a prelua apelul
 • minte în legătură cu persoana care a vorbit și motivul apelului
 • se sperie când sună telefonul
 • șterge imediat conversațiile, apelurile sau mesajele

4. Atenție la mirosul de parfum!

 

Dacă ajunge acasă mirosind a parfum feminin și invocă mii de scuze:

 • Nu, o vânzătoare de parfumuri este de vină!
 • Colegii mi-au făcut o glumă!
 • Am salutat o doamnă care aplicase prea mult parfum!

În acest caz, mai bine nu întrebi de ce miroase așa, pentru că va inventa și mai multe scuze.

5. Machiaj pe haine

Poate fi vorba despre fond de ten, pudră, ruj, vopsea neagră care poate fi rimel sau eyeliner, pete roșii sau roz, printre altele.

6. Ce zici de actul sexual?

În general, frecvența actului sexual tinde să scadă, deși nu atât de brusc. Bărbatul începe să-și piardă interesul pentru relația amoroasă cu tine sau nu mai este la fel de pasional.

7. Drumuri ciudate, ore imaginare

Face excursii în locuri unde nu a mers niciodată sau spune că a stat mai mult la serviciu pentru că datora ore suplimentare sau a mers să viziteze un prieten bolnav. Infidelitățile nu apar întotdeauna noaptea, ci sunt mai frecvente la prânz sau după-amiază.

Semne că un bărbat te înșală

8. Și acel cadou?

Îți dă cadouri neașteptate, cum ar fi flori, bijuterii scumpe sau un alt element semnificativ pentru tine. Prin acest gest, vrea doar să te păcălească.

În majoritatea cazurilor, acest lucru apare ca urmare a sentimentului de vinovăție, pe care vrea să-l remedieze prin cadouri. În trecut, nu obișnuia să te răsfețe în acest mod. 90% dintre bărbați încearcă să remedieze problema în acest mod.


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.


 • Vanegas Osorio, J. H. (2011). La dinámica vincular celos-infidelidad. Pensamiento Psicológico.
 • Jomairy González Galarza, A. M.-T. y D. M. O. (2009). Factores Psicologicos de la Infidelidad, Factores psicológicos asociados a la infidelidad sexual y/o emocional y su relación a la búsqueda de sensaciones en parejas puertorriqueñas. Revista Puertorriqueña de Psicología.
 • Canto, J. M., García-Leiva, P., Perles, F., San Martín, J. E., & Ruiz, M. (2009). Los celos en la infidelidad emocional y en la infidelidad sexual: Una perspectiva sociocognitivista. Revista de Psicologia Social. https://doi.org/10.1174/021347409789050542

Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.