Decorarea bucătăriei cu bani puțini
 

Decorarea bucătăriei cu bani puțini

Tapetul decorativ, plăcile adezive și vopseaua pentru tablă sunt doar câteva dintre modificările pe care le puteți face în bucătărie dacă aveți un buget redus. Iată ce altceva puteți implementa pentru a decora bucătăria la preț mic!
Decorarea bucătăriei cu bani puțini

Ultima actualizare: 30 ianuarie, 2023

Sentimentul că nu ne mai place decorul și că dorim să renovăm bucătăria este comun. După un timp, devine necesar ca locul în care se nasc preparatele culinare să capete un aspect diferit. Dar dacă nu aveți un buget prea mare? Ei bine, decorarea bucătăriei este posibilă și cu bani puțini.

Puteți realiza o transformare grozavă la preț redus. Trebuie doar să știți ce vreți să faceți. Iată câteva idei utile!

Decorarea bucătăriei cu bani puțini

1. Tapet din vinil

Când căutați o alternativă economică și aspectuoasă, tapetul din vinil este una dintre cele mai bune opțiuni. Există modele pentru toate gusturile. În plus, este ușor de montat și poate fi lipit pe multe suprafețe, cum ar fi ceramica, sticla și lemnul, printre altele.

Unele dintre aceste modele sunt concepute pentru podea sau pentru pereții bucătăriei. Cu vinil, puteți oferi bucătăriei un stil diferit fără prea mult efort.

In plus, tapetul din vinil este rezistent la pete și umezeală. Aceasta este o caracteristică importantă în bucătărie.

Descoperiți: Spațiul deschis: stilul decorativ pe care îl vei iubi

Persoane care pune monezi în pușculiță
Există opțiuni la prețuri accesibile, așadar puteți evita cheltuielile excesive.

2. Plăci autoadezive

Dacă ne gândim la un decor ieftin pentru bucătărie, nu putem lăsa deoparte plăcile autoadezive. Acestea vor face bucătăria să arate grozav, fără a fi nevoie să investiți mulți bani.

În afară de cost, există și alte beneficii. Modelele sunt numeroase, sunt ușor de curățat și se pot monta rapid. Nu veți avea nevoie de ajutor.

3. Vopsea pentru tablă

Sunt idei care nici nu ne trec prin minte, dar când cineva se gândește la asta, nu putem spune decât: „Hei, de ce nu?”. Colorarea unui perete cu vopsea pentru tablă, pe lângă faptul că oferă un stil unic, este o idee practică: puteți scrie și desena pe el, nota o rețetă sau planifica meniul săptămânii.

Trebuie doar să alegeți peretele perfect!

4. Schimbarea culorii pereților

Schimbare de culoare pentru a da o notă diferită unei camere este o idee excelentă. Căutați idei pe internet și alegeți o combinație de culori pentru acest sezon. Un ton vibrant? Cu câțiva litri de var, bucătăria va arăta magic!

Dar dacă ați vopsi mobila? Orice ați alege, va fi o schimbare radicală. Nu uitați că trebuie să protejați lucrurile din jur, astfel încât blatul și alte obiecte să nu se murdărească.

Vopsirea mobilei pentru decorarea bucătăriei cu bani puțini
Vopsirea mobilierului de bucătărie poate fi suficientă pentru a schimba aspectul camerei.

5. Tablouri care pot face diferența

Uneori, nu trebuie să vă chinuiți prea mult pentru a obține un aer modern. Un mic detaliu poate fi suficient, cum ar fi câteva tablouri. Le puteți combina chiar și cu seturi noi de veselă și pahare. Trebuie doar să alegeți tablourile potrivite pentru a oferi bucătăriei schimbarea pe care o doriți atât de mult.

Alte trucuri simple și ieftine pentru decorarea bucătăriei cu bani puțini

Lucrurile mărunte pot însemna o schimbare radicală când vine vorba de decorarea bucătăriei. Rețineți că puteți face chiar și o modificare a iluminatului; pur și simplu alegeți o lampă cu un anumit stil.

În plus, aveți posibilitatea de a reînnoi mânerele dulapurilor. În zilele noastre, există diferite modele și o varietate de culori care poate face ca dulapurile să pară moderne sau vintage. Puteți face orice doriți!


Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.