Grădina în stil chill out: sfaturi pentru amenajare și decorare
 

Grădina în stil chill out: sfaturi pentru amenajare și decorare

V-ar plăcea ca gradina să fie un spațiu dedicat odihnei și relaxării? Stilul de amenajare chill out este potrivit în acest scop.
Grădina în stil chill out: sfaturi pentru amenajare și decorare

Ultima actualizare: 28 aprilie, 2023

Poate vă întrebați de ce ați alege grădina în stil chill out. Ei bine, adevărul este că toți merităm să avem un spațiu ideal de relaxare, care să ne scape de stresul cotidian și să ne ofere un sentiment de liniște. Acesta este stilul chill out. Descoperiți câteva sfaturi care vă vor fi foarte utile pentru a amenaja grădina în stil chill out!

Grădina în stil chill out: sfaturi pentru amenajare și decorare

Lumini slabe pentru confort sporit

Luminile sunt un punct cheie pentru a realiza o grădină în stil chill out. Deoarece ne dorim ca acest loc să fie confortabil și relaxant, cea mai bună opțiune este să folosim becuri discrete.

Pe piață, există multe modele din care puteți să alegeți, dar înainte de a le cumpăra, planificați mai întâi locurile în care urmează să le instalați. Puteți folosi și felinare sau lumânări.

Colț de relaxare în grădina în stil chill put
Iluminarea slabă care invită la relaxare este esențială pentru nopțile de vară.

Mobilier simplu

Vestea bună este că acest stil nu impune limite. Mobilierul poate fi achiziționat, reparat sau reciclat. Tot ce trebuie să facă este să își îndeplinească funcția principală: să vă permită să vă relaxați.

Nu supraîncărcați spațiul.

Un alt punct de care ar trebui să țineți cont este ca rezistența mobilieruluiAmintiți-vă că va sta afară, așa că trebuie să fie realizat dintr-un material durabil, care să reziste la intemperii.

Zonă de spa sau yoga

Dacă doriți să dați impresia unei grădini de tip spa, puteți instala o cadă, un futon japonez sau un hamac. Totul depinde de dorințele personale. Puteți crea și o grădină de yoga, cu podea din lemn și covorașe pentru asane.

O altă idee excelentă este să montați un pat balinez. Un loc cu umbră bună și aer curat este tot ceea ce aveți nevoie.

Pergolă pentru zilele însorite

Pergolele sunt foarte utile. Instalarea unei pergole protejează pielea și mobilierul împotriva razelor solare. Plantați alături o viță de vie. Va arăta grozav!

Cerul nopții

Folosind iluminarea subtilă, veți putea admira fără probleme stelele. Punem pariu că imaginația voastră a zburat deja! La ce vă gândiți?

Elemente decorative

Din nou, totul depinde de gusturi. Dacă vă place stilul mediteranean, folosiți palmieri sau cactuși în locuri strategice din grădină. Luați în considerare și leagănele cu perne confortabile. Orice oferă impresia de relaxare este potrivit în grădina în stil chill out.

Terasă în stil chill out
Tonurile calmante și un fotoliu pentru relaxarea corpului sunt esențiale în acest stil.

Grădina în stil chill out se potrivește oricărui buzunar

Grădina în stil chill out are un mare avantaj: puteți crea decorul fără a fi nevoie să cheltuiți mulți bani. Puteți să reciclați sau să restaurați mobilierul vechi, creând o zonă care invită la relaxare pe terasă. Totul depinde de gusturile fiecăruia!


Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.