Succesul lui Sylvester Stallone și încrederea în sine
 

Succesul lui Sylvester Stallone și încrederea în sine

Acest actor a trecut prin momente foarte grele, dar a făcut tot posibilul pentru a-și îndeplini visul.
Succesul lui Sylvester Stallone și încrederea în sine

Ultima actualizare: 21 aprilie, 2023

Nu este un secret pentru nimeni că viața poate fi plină de obstacole. Prin urmare, este esențial ca oamenii să le depășească pentru a-și îndeplini obiectivele. Succesul lui Sylvester Stallone este un exemplu de curaj. Vedeta a suferit foarte mult în primii 30 de ani de viață. Cu toate acestea, a luptat și a reușit să câștige un loc important în industria pe care o iubea atât de mult. În acest articol, vă împărtășim povestea lui Sylvester Stallone!

Greutățile cu care s-a confruntat actorul

Sylvester Stallone nu a avut deloc o copilărie ușoară, deoarece a fost exmatriculat din 13 școli. În plus, din caua faptului că s-a născut într-o familie umilă, nu s-a putut dedica pe deplin cinematografiei încă de la început.

Acesta a avut mai multe locuri de muncă. A fost îngrijitor de lei, portar, bodyguard, tăietor de pește și vânzător de cărți. Niciuna dintre acele meserii nu îl mulțumea. A fost încurajat să meargă la mai multe audiții pentru a încerca să-și împlinească visul de a fi actor. La început, a fost respins.

La un moment dat, a vrut să joace un rol într-un film cu 300 de invitați la o petrecere, dar nu i s-a dat ocazia. I s-a spus că nu este în formă.

Din cauza lipsurilor, a fost nevoit să locuiască într-un adăpost public și să-și vândă câinele unei persoane de încredere pentru că nu-l putea îngriji.

În ciuda acestor circumstanțe dificile, Sylvester nu a renunțat. În tot timpul liber s-a dedicat scrierii de scenarii. Așa a creat proiectul care i-a schimbat viața și i-a permis să ajungă pe marele ecran.

Sylvester Stallone tânăr

 

Intrarea lui Sylvester Stallone în actorie

În 1975, Sylvester a fost inspirat de un meci între Chuck Wepner și Muhammad Ali și a început să scrie un scenariu despre box. După 3 zile de dăruire, a reușit să-l termine și a fost foarte mulțumit de rezultat. Prin urmare, și-a propus să-l ofere mai multor producători.

Aceștia au fost luați prin surprindere și au vrut ca o vedetă consacrată, precum Robert Redford, să joace rolul principal. I-au oferit lui Sylvester o mulțime de bani pentru a renunța la ideea de a avea rolul principal. Acesta nu a acceptat pentru că dorea să se impună ca actor.

Compania de film nu a avut de ales decât să accepte condițiile. Rocky, filmul în cauză, a fost lansat în 1976. A devenit una dintre producțiile cu cele mai mari încasări. Sylvester Stallone a cunoscut faima și personajul său a devenit iubit la Hollywood. A fost nominalizat la Oscar la categoria Cel mai bun actor.

Perseverentul Sylvester a descoperit stabilitatea și a putut să plătească o sumă mare de bani pentru a-și recupera câinele. Apoi, a urmat un alt succes: Rambo.

Mulți ani mai târziu, s-a alăturat distribuției lui Creed, un alt film care i-a marcat viața. Actorul a câștigat Globul de Aur pentru Cel mai bun actor în rol secundar.

Succesul lui Sylvester Stallone a apărut grație încrederii în sine

 

Succesul lui Sylvester Stallone

Sylvester Stallone este de multă vreme unul dintre cei mai respectați actori de la Hollywood. La diferite ceremonii de premiere, a primit aplauze euforice de la colegii săi.

Zilnic primește dragostea tuturor fanilor săi. În plus, este o mândrie pentru cei dragi. Sistine, Scarlet și Sophia — cele 3 fiice ale actorului — afirmă adesea că Sylvester este marele lor exemplu. În plus, actorul susține că Sage —fiul său care a murit în 2012— este mulțumit de progresul său și continuă să-l reîncarce cu motivație din lumea de dincolo.


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.


  • Gracia E. Vidal N. Martínez V. Análisis de las características de estabilidad emocional en hombres y mujeres [Internet]. Portugal: Universidade de Coimbra; 2022. [citad0 16 de septiembre de 2022].

Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.