Succesul lui Sylvester Stallone și încrederea în sine
 

Succesul lui Sylvester Stallone și încrederea în sine

Acest actor a trecut prin momente foarte grele, dar a făcut tot posibilul pentru a-și îndeplini visul.
Succesul lui Sylvester Stallone și încrederea în sine

Ultima actualizare: 21 aprilie, 2023

Nu este un secret pentru nimeni că viața poate fi plină de obstacole. Prin urmare, este esențial ca oamenii să le depășească pentru a-și îndeplini obiectivele. Succesul lui Sylvester Stallone este un exemplu de curaj. Vedeta a suferit foarte mult în primii 30 de ani de viață. Cu toate acestea, a luptat și a reușit să câștige un loc important în industria pe care o iubea atât de mult. În acest articol, vă împărtășim povestea lui Sylvester Stallone!

Greutățile cu care s-a confruntat actorul

Sylvester Stallone nu a avut deloc o copilărie ușoară, deoarece a fost exmatriculat din 13 școli. În plus, din caua faptului că s-a născut într-o familie umilă, nu s-a putut dedica pe deplin cinematografiei încă de la început.

Acesta a avut mai multe locuri de muncă. A fost îngrijitor de lei, portar, bodyguard, tăietor de pește și vânzător de cărți. Niciuna dintre acele meserii nu îl mulțumea. A fost încurajat să meargă la mai multe audiții pentru a încerca să-și împlinească visul de a fi actor. La început, a fost respins.

La un moment dat, a vrut să joace un rol într-un film cu 300 de invitați la o petrecere, dar nu i s-a dat ocazia. I s-a spus că nu este în formă.

Din cauza lipsurilor, a fost nevoit să locuiască într-un adăpost public și să-și vândă câinele unei persoane de încredere pentru că nu-l putea îngriji.

În ciuda acestor circumstanțe dificile, Sylvester nu a renunțat. În tot timpul liber s-a dedicat scrierii de scenarii. Așa a creat proiectul care i-a schimbat viața și i-a permis să ajungă pe marele ecran.

Sylvester Stallone tânăr

 

Intrarea lui Sylvester Stallone în actorie

În 1975, Sylvester a fost inspirat de un meci între Chuck Wepner și Muhammad Ali și a început să scrie un scenariu despre box. După 3 zile de dăruire, a reușit să-l termine și a fost foarte mulțumit de rezultat. Prin urmare, și-a propus să-l ofere mai multor producători.

Aceștia au fost luați prin surprindere și au vrut ca o vedetă consacrată, precum Robert Redford, să joace rolul principal. I-au oferit lui Sylvester o mulțime de bani pentru a renunța la ideea de a avea rolul principal. Acesta nu a acceptat pentru că dorea să se impună ca actor.

Compania de film nu a avut de ales decât să accepte condițiile. Rocky, filmul în cauză, a fost lansat în 1976. A devenit una dintre producțiile cu cele mai mari încasări. Sylvester Stallone a cunoscut faima și personajul său a devenit iubit la Hollywood. A fost nominalizat la Oscar la categoria Cel mai bun actor.

Perseverentul Sylvester a descoperit stabilitatea și a putut să plătească o sumă mare de bani pentru a-și recupera câinele. Apoi, a urmat un alt succes: Rambo.

Mulți ani mai târziu, s-a alăturat distribuției lui Creed, un alt film care i-a marcat viața. Actorul a câștigat Globul de Aur pentru Cel mai bun actor în rol secundar.

Succesul lui Sylvester Stallone a apărut grație încrederii în sine

 

Succesul lui Sylvester Stallone

Sylvester Stallone este de multă vreme unul dintre cei mai respectați actori de la Hollywood. La diferite ceremonii de premiere, a primit aplauze euforice de la colegii săi.

Zilnic primește dragostea tuturor fanilor săi. În plus, este o mândrie pentru cei dragi. Sistine, Scarlet și Sophia — cele 3 fiice ale actorului — afirmă adesea că Sylvester este marele lor exemplu. În plus, actorul susține că Sage —fiul său care a murit în 2012— este mulțumit de progresul său și continuă să-l reîncarce cu motivație din lumea de dincolo.

S-ar putea să te intereseze...
Ce este succesul?
Doza de Sănătate
Citește pe Doza de Sănătate
Ce este succesul?

Puteți defini ce este succesul? L-ați putea recunoaște când apare? Reflectați asupra problemei și opiniei experților în domeniu.


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.


  • Gracia E. Vidal N. Martínez V. Análisis de las características de estabilidad emocional en hombres y mujeres [Internet]. Portugal: Universidade de Coimbra; 2022. [citad0 16 de septiembre de 2022].

Conținutul acestei publicații are scop pur informativ. În niciun moment nu ar trebui să faciliteze sau să înlocuiască diagnosticele, tratamentele sau recomandările oferite de către un specialist. Consultă un specialist de încredere dacă ai îndoieli și cere acordul acestuia înainte de a începe orice procedură.