Trucuri pentru lenjeria intimă utile pentru femei
 

Trucuri pentru lenjeria intimă utile pentru femei

Următoarele trucuri pentru lenjeria intimă sunt foarte eficiente și oferă un plus de siguranță și confort.
Trucuri pentru lenjeria intimă utile pentru femei

Ultima actualizare: 13 iunie, 2023

Lenjeria intimă este foarte importantă. Aceasta protejează zonele intime și hainele purtate deasupra și le permite femeilor să se simtă bine în propria piele. Din acest motiv, este esențial să cunoști câteva trucuri pentru lenjeria intimă care te vor salva în multe situații dificile. Descoperă-le mai jos!

Trucuri pentru lenjeria intimă utile pentru femei

1. Protejează chiloții

De multe ori, îmbrăcămintea strâmtă face ca chiloții să se strângă într-un mod nedorit. Poți să rezolvi această problemă cu absorbantele zilnice.

Prin lipirea verticală a unui absorbant în interior și a altuia pe orizontală, cutele vor dispărea. Pantalonii skinny vor arăta perfect.

În plus, absorbantele zilnice sunt ideale și pentru a evita petele neașteptate din timpul menstruației. Prin lipirea a două absorbante în formă de T inversat, nu va exista nicio scurgere.

2. Reglează mai ușor sutienul

Uneori, sutienul este prea strâmt, iar elementele de reglaj se află în spate. Din fericire, la multe modele de sutien, reglajele pot fi mutate în partea din față pentru a ajusta corect lungimea bretelelor. În timpul zilei, poți face ajustări în funcție de nevoi.

Sutien cu prindere în față

 

3. Sutienul cu sârmă este deteriorat

Atunci când purtăm un sutien, putem observa dintr-o dată că una dintre sârme a străpuns materialul. Din fericire, există o soluție rapidă și eficientă. Absorbantele zilnice pot fi folosite pentru a acoperi partea afectată. În acest fel, sârma nu va răni pielea și nu va modifica forma cupei.

Sutien cu sârma ieșită

 

4. Dacă nu vrei să porți sutien…

Sunt zile în care unele femei nu vor să poarte sutien. În aceste situații, există un truc simplu și ieftin. Folosește dischete subțiri din bumbac pentru a-ți acoperi sfârcurile și prinde-le cu doi plasturi puși în formă de X.

Trucuri pentru lenjeria intimă
Imagine oferită de Cool Guru

5. Ai nevoie de un sutien cu bretele în X

Sutienele cu bretele în X sunt foarte populare. Acestea sunt confortabile și sunt ideale pentru topurile decupate în partea din spate.

Dacă nu ai un asemenea sutien, nu trebuie să-ți faci griji. Bretelele unui sutien convențional pot fi prinse cu o clemă pentru a obține aceleași beneficii.

Bretele de sutien prinse cu o clemă
Imagine oferită de Cool Guru

6. Cupele sutienului sunt deteriorate

După utilizare și spălare, cupele sutienului încep să se încrețească. Acest inconvenient poate fi corectat cu un uscător de păr, aerul cald permițând remodelarea acestora. Efectul este imediat. Este suficient să le încălzești cu uscătorul timp de 3 minute.

Desigur, este important să reglezi temperatura în funcție de tipul de material, pentru a evita deteriorarea suplimentară. Temperaturile foarte ridicate pot fi folosite numai pentru sutiene cu țesături groase.

Trucuri pentru lenjeria intimă care funcționează
Imagine oferită de Cool Guru

7. Atenție la accesoriile speciale care exista deja

În majoritatea magazinelor există o serie de accesorii speciale. Există, de exemplu, tampoane pentru absorbția transpirației.

Există și căptușeli care împiedică bretelele să agreseze umerii și cleme care împiedică alunecarea acestora. Acestea sunt foarte utile și nu strica să le achiziționezi.

Cleme pentru sutien

 

Știi alte trucuri suplimentare? Spune-ne care îți place cel mai mult!


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.


  • Giraldo M. Canaval N. Análisis del comportamiento de compra de ropa interior femenina en las mujeres residentes en la ciudad de Pereira [Internet]. Pereira: Universidad Católica de Pereira; 2021. [citado 24 de agosto de 2022].

Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.