6 trucuri pentru a satisface o femeie în pat - Doza de Sănătate
 

6 trucuri pentru a satisface o femeie în pat

Pentru a satisface o femeie în plan sexual, este necesară o conexiune fizică, dar și una emoțională. Femeia are nevoie să se simtă în largul ei și nu oricine îi poate oferi acest lucru. 
6 trucuri pentru a satisface o femeie în pat

Ultima actualizare: 30 noiembrie, 2018

Relațiile amoroase încep cu o etapă de idealizare, în care mintea ta se obișnuiește cu ideea acestei conexiuni. În acest fel, ajungem să ne îndrăgostim, însă pentru a consolida legătura creată, este necesară și împlinirea în plan sexual. Din fericire, dacă întâmpini dificultăți în acest sens, există anumite trucuri pentru a satisface o femeie care îți pot fi de mare ajutor.

În ceea ce privește satisfacția sexuală, cultura, mentalitatea și stilul de viață sunt factori care joacă un rol esențial. De exemplu, o femeie care are prejudecăți în privința sexului va fi mai rezervată în pat.

Ce este satisfacția sexuală?

Satisfacția sexuală este definită ca percepția și evaluarea fiecărei persoane a propriei vieți sexuale. În acest sens, sunt luate în considerare frecvența relațiilor intime, diferitele tipuri de act sexual sau calitatea comunicării cu partenerul.

 • Pentru a-și da frâu liber în pat, o femeie trebuie să se accepte pe ea însăși, să renunțe la complexe și să se lase purtată de val. 
 • Dacă ea nu învață să se accepte, nici următoarele trucuri pentru a satisface o femeie nu vor da rezultatele dorite.

Trucuri pentru a satisface o femeie

1. Folosește un lubrifiant

Trucuri pentru a satisface o femeie precum folosirea unui lubrifiant

Nu uita că unei femei îi ia mai mult timp să se simtă pregătită pentru actul sexual. Una dintre cele mai frecvente greșeli ale bărbaților este faptul că se grăbesc să ajungă la penetrare. Dimpotrivă, aceștia ar trebui să se concentreze mai mult asupra stimulării zonelor erogene ale partenerei.

Pentru cât timp? Durata unui preludiu „eficient” depinde de vârsta femeii, dorința sa și conexiunea dintre parteneri. 

Vaginul trebuie să fie bine lubrifiat înainte de penetrare. Prin urmare, poți folosi produse lubrifiante din comerț sau chiar salivă. Dacă vaginul ei este încă uscat, nu este momentul potrivit pentru a începe.

2. Nu toate femeile au orgasm sau ejaculează

Mass-media a perpetuat idei referitoare la orgasm care nu corespund realității. Însă de multe ori femeile nu au orgasm, iar bărbații întâmpină dificultăți în satisfacerea partenerelor.

Există și multe femei care ating culmile plăcerii, însă orgasmul trece neobservat. Este normal să existe doar câteva picături sau un lichid opac, asemănător spermei.

În anumite cazuri, există o presiune prea mare pentru atingerea orgasmului, fapt care duce la diminuarea excitației. Această presiune nu este deloc utilă, deoarece, în final, femeia se simte dezamăgită, iar bărbatul se îndoiește în privința abilității sale de a-i oferi plăcere iubitei.

3. Orgasmul simultan

Trucuri pentru a satisface o femeie cum ar fi orgasmul simultan

Orgasmul simultan este unul dintre cele mai bune trucuri pentru a satisface o femeie. Însă dacă te străduiești prea tare să îl obții, ai parte doar de frustrări. Ca bărbat, ești criticul fiecărei tale mișcări fără să te bucuri de niciuna dintre ele.

Nu uita că, uneori cel mai important este să vă bucurați amândoi de momentele intime petrecute împreună și nu neapărat să aveți orgasm în același timp.

4. Orgasm multiplu

Unele femei pot avea orgasm multiplu, însă altele au nevoie de pauze cuprinse între 1 și 30 de minute. Dacă partenera ta face parte din a doua categorie, un  lucru important de știut este că la al doilea orgasm va ajunge mult mai repede decât la primul.

Vestea bună este că nu există limite, astfel încât o femeie poate avea orgasm în mod repetat. În general, orgasmul multiplu are loc în urma stimulării clitorisului și a punctului G

 • Stimularea neîntreruptă este o modalitate de a-i oferi iubitei tale orgasme multiple.
 • Trebuie să aștepți ca primul orgasm să se încheie, înainte de „a lucra” la cel de-al doilea.
 • În această fază, trebuie să îi oferi partenerei cea mai intensă stimulare.

5. Abilitatea de a avea orgasm

Trucuri pentru a satisface o femeie prin crearea unei legături emoționale

Este clar că fiecare femeie este diferită, iar asta nu înseamnă că ești un partener nepriceput. Deși unele femei pot avea orgasm multiplu, altele „se chinuie” să aibă măcar unul. Cu toate acestea, există anumite modalități prin care poți mări numărul lor:

 • Ai răbdare: partenera ta poate avea din ce în ce mai multe orgasme la fiecare act sexual în parte.
 • Fii atent la limitele ei: unele femei nu au nevoie de mai multe orgasme pentru a se simți satisfăcute.
 • Stabilește o legătură între afecțiune și plăcere. Cu alte cuvinte, când este pe punctul de a avea orgasm, oferă-i multe mângâieri, sărutări și cuvinte dulci.
 • Cunoaște-ți bine partenera: încearcă abordări diferite și fii atent la reacțiile ei. Dacă reacționează pozitiv, repetă „mișcarea” și data viitoare.

6. Nu ești într-o competiție

Instinctul competitiv la bărbați poate fi contraproductiv în pat. Altfel spus, masculinitatea ta te face să îți dorești să fii pe primul loc în viața iubitei tale. Această dorință poate genera frică și frustrări, sentimente care nu trec neobservate în timpul actului sexual.

Femeile țin cont de mai mulți factori atunci când își aleg un partener, luând în considerare atât aspecte sociale, cât și emoționale. O femeie se simte împlinită atunci când persoana în care găsește un sprijin zi de zi o satisface și în pat.


Toate sursele citate au fost revizuite în profunzime de către echipa noastră pentru a asigura calitatea, fiabilitatea, actualitatea și valabilitatea lor. Bibliografia acestui articol a fost considerată fiabilă și precisă din punct de vedere academic sau ştiinţific.


 • Brody S, Weiss P. Simultaneous penile-vaginal intercourse orgasm is associated with satisfaction (sexual, life, partnership, and mental health). J Sex Med. 2011 Mar;8(3):734-41.
 • Estupinyá P. Una aventura de sexo y ciencia: Una mirada a la investigación científica de la sexualidad humana y sus sorprendentes resultados. ¿Cómo ves?. 2013;15(180): 10-14.
 • Mallory AB. Dimensions of couples’ sexual communication, relationship satisfaction, and sexual satisfaction: A meta-analysis. J Fam Psychol. 2022 Apr;36(3):358-371.
 • Pujols Y, Seal BN, Meston CM. The association between sexual satisfaction and body image in women. J Sex Med. 2010 Feb;7(2 Pt 2):905-16.
 • Rausch D, Rettenberger M. Predictors of Sexual Satisfaction in Women: A Systematic Review. Sex Med Rev. 2021 Jul;9(3):365-380.
 • Shahhosseini Z, Gardeshi ZH, Pourasghar M, Salehi F. A review of affecting factors on sexual satisfaction in women. Mater Sociomed. 2014 Dec;26(6):378-81.
 • Wongsomboon V, Burleson MH, Webster GD. Women’s Orgasm and Sexual Satisfaction in Committed Sex and Casual Sex: Relationship Between Sociosexuality and Sexual Outcomes in Different Sexual Contexts. J Sex Res. 2020 Mar-Apr;57(3):285-295.

Acest text este oferit numai în scop informativ și nu înlocuiește consultarea cu un profesionist. În caz de îndoieli, consultați-vă cu specialistul dvs.